Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש מזדה 6 דגם luxury 2004.....אחרי בדיקת רישיון הרכב ראיתי שאכן מדובר בדגם הזה אך הESP לא מצויין שיש.

לפי בדיקה שערכתי ההבדל בין luxury לדגם שלפני זה שהוא מצוייד ב ESP.

דבר נוסף האוטו בצבע לבן פנינה האם אמור להיות רשום ברשיון הרכב "לבן פנינה" או רק "לבן" ?

תודה מראש לעונים.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

יש סימון תיבה ברישיון רכב ל"בקרת יציבות"

לגבי הצבע, לדוגמא בסיאט שהייתה לי היה רשום "לבן שנהב", הכל בולשיט וסתם עניין של סמנטיקה איך היבואן רוצה שהשם יופיע ברישיון, שהרי לבן שנהב נשמע הרי יותר קוסם.

פורסם

צבע הרכב לא שונה שנים רבות, הוא כלל אינו קשור לגוון.

במכוניות בצבע זהב מופיע ברישיון "קשמיר".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מעדיף צבעים כפי שמופיעים בטבלת הצבעים.

לבן ולא לבן שנהב

אפור ולא אפור עכבר, איך נפל למישהו בראש לקרוא לצבע על שם חיה שלא מעטים בעולם מפחדים ממנה (אפילו פילים, סתם...)

פורסם

אצל אבא שלי באוטו הקודם היה רשום לבן פנינה וכן אמור להיות מסומן esp.

הנה לדוגמה רישיון רכב שלנו.

upegu2ed.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...