Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם...היו אצלנו עבודות בכביש במשך הלילה והתעוררתי לרכב שנראה "אלוהים ישמור"...אחרי שטיפה עם שמפו ווקס(ד"ר מרקוס) וקרצוף של הרכב נשאר על הגג כמו שכבה של חול שלא יורדת. (בתמונות הרכב לפני שטיפה) מה ניתן לעשות כדי להוריד את זה ולהחזיר את הברק של הצבע ? תודה לעוזרים...8)DSC_0774.jpgDSC_0780.jpg

פורסם

שטיפה טובה עם שמפו לרכב ולאחר מכן פלסטלינה (אם אתה לא יודע על מה מדובר תעשה חיפוש יש הרבה הסברים בנושא). בהצלחה.

פורסם

תודה על התשובה, יש מישהו מומלץ באיזור ת"א בני ברק שעושה את זה בצורה אמינה ומקצועית לכל הרכב ? ומה המחיר +/- ?

פורסם

יש את יניק אלטר (תציץ בפייסבוק), אני לא עשיתי כלום אצלו, אבל מהפייסבוק נראה לא רע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש את יניק אלטר (תציץ בפייסבוק), אני לא עשיתי כלום אצלו, אבל מהפייסבוק נראה לא רע.

בטוח שזה השם? לא מוצא אותו...

פורסם

כן זה השם yanik alter

תנסה שוב לשטוף את הרכב ,אולי כדאי לקחת את הרכב למכון שטיפה שיש בו גרני וכאלה ,אולי הם יצליחו להוריד את שכבת החול .

פורסם

שטפתי את הרכב פעמיים מאז בבית עם גרניק ועם שמפו ווקס ומטלית מיקרו פייבר. איך שאני מנגב המצב חוזר לקדמותו..

פורסם

תעלה בבקשה תמונות לפני ואחרי.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

זה חול מעורבב עם אספלט חם שנדבק לצבע וזו התוצאה. חול לבד, זה לא. (יורד עם מים)

האמת זה ממש מעצבן לראות דבר כזה. אני זוכר שפעם סללו כביש באזור שלי -לקחתי את הרכב

כמה רחובות רחוקים רק כדאי לא לכלכך את הרכב.

ראשית כל נסה לשטוף את הרכב עם מעט מים חמים (לא רותחים) ושמפו אגרסיבי (שמפו עם ווקס לא נותן כלום במקרה זה)

אפילו ביתי. (סבון כלים) לאחר מכן תעשה פלסטלינה +IPA בנדיבות. במידת הצורך (אם לא עזר)

נסה פוליש בכמה ידיים.(או מכונה -במידה ויש)

מאמין שאחרי מאמץ לא קטן זה ירד.

מיותר לציין שצריך לסיים בהגנת הרכב. (אוטם צבע/ווקס)

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אם הרכב באמת מלא חול (תעלה לכאן תמונה או שתיים אם אתה יכול) כדאי ורצוי להקפיד על סיכוך כבד לפלסטלינה. כמו כן כדאי להקפיד וללוש את הפלסטלינה כל מעבר או שניים, אחרת כל גרגר שיתפס בפלסטלינה ישרוט דיי מהר את הלכה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...