Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות על מגבים ברכב חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם המגבים כלולים באחריות ברכב חדש? ואם כן לכמה זמן?

הרכב בן 10 חודשים, והגומי של צד ימין פשוט נתלש ממנו לגמרי.

זה קרה כשנגעתי בידית בטעות, והמגבים הופעלו.

תודה לעוזרים.

פורסם

אצלי בפנדה אחרי 5 חודשים כבר התחילו לחרוק ולזייף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איזה שטויות,כולם יודעים שעל פאביה לא יורד גשם.:lol:

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא שהגשם לא יורד עליה, אלא שהיא מבריחה את הגשם.

לא יודעים זאת אך למעשה הפאביה מרחיקה גם ברד ושלג.

כמובן שבגלל זה הפאביה מהווה בית חם לחיות רחוב שמחפשות מחסה מפני הגשם בחורף.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טוב! אחרי הרבה בדיקות, כך נגמר הסיפור:

מגבים בחנויות שונות, מחירם נע בין 80-120 שקל לזוג. אצל רוב החברות מדובר במתכת עם תלאים של ציפוי גומי. כל מיני חברות סיניות שונות.

קיים מגב אחד שכמעט זהה למקוריים {הרכב הוא SEAT MII}. הוא של חברת V8. מה גם שאפילו המידה זהה לחלוטין.

הבעיה היא שחסר בקופסאות את אביזר החיבור של הרכב. אז מה עושים? פשוט מעבירים את הגומי מאחד לשני וזהו. הוא גם היחידי שאפשר להעביר את הגומי ממנו.

סיפור של 80 שקל וקצת עבודה, כ-10 דקות.

רציתי גם לציין שבדקתי אצל היבואן והוא רצה על כל אחד מהם 150 שקל! ביחד 300 שקל. וזה ללא מע"ם.[אילתי]

אז לכל בעלי ה-VAG מהדגמים האחרונים, הנה לכם פתרון זול ופשוט, להחלפת הגומי במגב, ללא פשיטת רגל כלכלית.

בהצלחה!

פורסם

עוקצים אותך חבוב.

מפסח רכשתי זוג מגבים קדמיים של הדר-רוזן (HR),עובדים מצוין.

והשוס ? עלו 50ש"ח

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני הגעתי למסקנה כזאת,אין טעם להשקיע המגבים יקרים כי יש סיכוי שהם יתייבשו,אני כול שנה מחליף לזוג טרי בעלות 40 שקלים חזהו.

פורסם
אני הגעתי למסקנה כזאת,אין טעם להשקיע המגבים יקרים כי יש סיכוי שהם יתייבשו,אני כול שנה מחליף לזוג טרי בעלות 40 שקלים חזהו.

לא בהכרח נכון. אם תשקיע במגבי סיליקון, הם יחזיקו בכיף שנתיים-שלוש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...