Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 75,000 ביונדאי I20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שקראתי את השרשור הבא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533242-הצעת-מחיר-טיפול-75-000-יונדאי-(I20)-למה-כל-כך-יקר&highlight=%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C+75000+%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99+I20

בא לי לבכות.

היום חזרתי מיונדאי אמרו לי טיפול עולה 1500 ש"ח וקיבלתי.

אמרו לי הרפידות ברקסים הקדמיות צריכות החלפה - יצא לי סה"כ 2650.

עכשיו בא לי למות.

איך אתם עוזרים לי? אני יכולה לפנות ליונדאי על זה??

אוף!

פורסם

האם ביקשו אישור לפני שחרגו מהצעת המחיר?

אם לא אני לדעתי זו צריכה להיות בחירה שלך אם את מוכנה לשלם מעבר ל1500.

אם לא קיבלו אישור זו פשוט חוצפה! , אבל אם שילמת כבר די "אכלת אותה" ועל 1000 שקל לא שווה תביעה.

בכללי היית יכולה לחסוך לא מעט כסף אם היית הולכת למוסך כללי, מוסך מורשה יותר יקר בעבודה וחלקים.

לומדים שווה לעשות סקר שוק לפעם הבאה.

אולי אם תתלונני ליונדאי תצליחי להוציא מהם איזה תלוש לטיפול הבא חינם או פתרון אחר בסגנון זה גם משהו.

פורסם

הסתכלתי בקובץ בצורה נורמלית (ולא במהופך ) וממה שהבחנתי הרוב סביר בהחלט למוסך מורשה למעט שני עניינים שדורשים בירור (מחיר פילטר אוויר נראה לי יקר מידי ומוזר מאוד שיש 2 מסנני מזגן ברכב הזה ,שגם עלות תחליפים שלהם ולא מקוריים יכלה לחסוך כמה שקלים).

זה לא היה טיפול רגיל,אלא עם תוספות כמו : מתג אור בלם,מצתים ,טיפול במנורת כריות אווויר דולקת ,שאת זה לא כל המוסכים הכללים יודעים לעשות וצריך לפעמים מכשור מיוחד להתחבר למחשב הרכב.

שוב לסיכום: המחיר סביר למוסך מורשה יבואן.אם היית קונה את החלקים בעצמך/עושה את הטיפול במוסך כללי אולי היית חוסכת כאן 300-400 ש"ח .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם
אז אחרי שקראתי את השרשור הבא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533242-הצעת-מחיר-טיפול-75-000-יונדאי-(I20)-למה-כל-כך-יקר&highlight=%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C+75000+%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99+I20

בא לי לבכות.

היום חזרתי מיונדאי אמרו לי טיפול עולה 1500 ש"ח וקיבלתי.

אמרו לי הרפידות ברקסים הקדמיות צריכות החלפה - יצא לי סה"כ 2650.

עכשיו בא לי למות.

איך אתם עוזרים לי? אני יכולה לפנות ליונדאי על זה??

אוף!

במקום להגיד אוף, היית צריכה לשאול אותנו קודם בפורום. כמו שאומרים - סוף מעשה במחשבה תחילה.

טיפול 75 אלף ליונדאי i20 עולה 1085 ש"ח במוסך המרכזי של יונדאי ולא 1,500 ש"ח. ברקסים מחליפים לפי הצורך, אין אפשרות לדעת את הצורך ללא פירוק הגלגלים ברכב שלך.

חבל, אבל זה מה שקורה כשלא עושים סקר מחירים או מתייעצים עם מומחים פה בפורום.

• תוכן חדש...