Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאספיר יש סדנא גם בחיפה.

רח' המשביר 15 (בצ'קפוסט)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

תודה רבה לכולם.

אני אנסה ליצור איתם קשר.

אין פה מישהו שקנה את המוצרים שלהם בעיר מסויימת בארץ (לרכב פרטי)?

כמו כן, ראיתי שבאיביי יש מחירים די טובים, האם מישהו ניסה לקנות מוצר כזה משם?

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

אני גר באזור המרכז. לפני שנה, הזמנתי מהם רביעיית B6 לרכב פרטי. ההזמנה שלהם יצאה לגרמניה באיחור של חודשיים אבל בסופו של דבר קיבלתי אותם במשלוח מאספיר.

עקב הבעיות וחוסר העקביות שיש עם המכס לגבי פריטי תחבורה, העדפתי לפנות דרכם ולא דרך אתרים אירופאים (לא היה באיביי).

צריך לקחת בחשבון, שאם הבולמים מכילים גז וכך זה מוצהר, צפויה בעיה בהטסה עקב מגבלות בטחון ויהיה צורך במשלוח ימי.

אם זה B4 , אז בכלל הם מעדיפים להפנות לחברה אחרת בארץ (שכחתי את שמה...אבל הם ימסרו לך) ולגבי סוג כזה של בולמים, המחיר נראה לי סביר ושווה את הקניה בארץ מול הסיבוך שבהזמנה מחול)

GP

• תוכן חדש...