Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מופע פורמולה ירושלים 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש נהניתי שנה שעברה. בטוח אהיה בלפחות אחד מהימים. מקווה שאצליח להגיע לשניהם.

מצרף לכם 2 סרטונים שצילמתי בשנה שעברה.

[video=youtube;s-EPHt4AKAc]

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

תודה על העדכון.

התאריכים החדשים מופיעים בוורוד ובגדול, אך למטה, התיאור המילולי עדיין נשאר "בחודש יולי 2014".

מצרף לכם סרטון שצילמתי בשנה שעברה.

פששש, איזה מקום תפסת. אני הייתי בצומת שמשמאלך, בחום ובצפיפות. אבל גם השנה לא אוותר.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
תודה על העדכון.

התאריכים החדשים מופיעים בוורוד ובגדול, אך למטה, התיאור המילולי עדיין נשאר "בחודש יולי 2014".

פששש, איזה מקום תפסת. אני הייתי בצומת שמשמאלך, בחום ובצפיפות. אבל גם השנה לא אוותר.

כן... אמרתי לעצמי בלב אני לא רוצה להיות כמו כל הישראלים שנדחפים, (כולם צריכים להנות בלי לחץ והפרעות אחרות...) הדלת הראשונה שראיתי נכנסתי בא ועליתי עד הסוף אמרתי מה שיהיה יהיה! והתמזל מזלי :)

מה שכן שום סרטון לא יעביר את ההרגשה שרמגישים בגוף ששומעים את המנוע...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, עם השעות האלה פתרו לי את הדילמה האם ללכת או לא. התשובה היא כמובן לא..

פורסם

יום למחרת זה ערב חג סוכות (העמוס לכשעצמו), ואלה שעות האור האחרונות (אני מניח שהמופע ימשך עד לשקיעה).

תצוגת הרכבים תתקיים לאחר מכן לאורך כל חג הסוכות.

פורסם

למישהו יש מושג איפה מומלץ לחנות? שנה שעברה הם גם נתנו מידע על חניונים פתוחים \ מומלצים באזור. אני מניח שממילא לא רלוונטי, היות וזה באמצע המסלול פחות או יותר..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בשנה שעברה היו הסעות מסודרות בחינם מחניון הלאום. אני מניח שחניון גן הפעמון יהיה מפוצץ (זאת גם אזור מופעים).

תוכל לחנות בחניוני הרכבת הקלה (גבעת התחמושת, או הר הרצל לטיול קצר) ולרדת בשער יפו/עירייה.

פורסם

הייתי, תפסתי מקום לא רע.

ככל שהשעה נהייתה מאוחרת יותר, הגיע יותר קהל.

קבלו טעימות, מתנצל על חוסר סינכרון באודיו, היכן שקיים.

[video=youtube_share;aT79MlwzQPk]

[video=youtube_share;AhNcO-PymoU]

[video=youtube_share;p3r6Eq7H7wo]

• תוכן חדש...