Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה - גרסת ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורולה 2005 גרסת ליסינג - האם קיים כזה דבר ?

היום קיבלתי את שלי ולהפתעתי לא היה מחשב דרך והרדיו דיסק לא מקורי - באתר היבואן מופיע דגם SUN עם מחשב ורדיו דיסק מקורי.

האם מישהו נתקל ?

האם כדאי להתעקש ? (לא יודע אם יצא מזה משהו)

מה יצא לי מהמחשב הזה ?

איזה עוד הבדלים קיימים (בין SUN לבין הדגם הזה) ?

תודה :?

שי

פורסם
לא יודע איפה ראית אבל בSUN אין מחשב דרך ורדיו דיסק מקורי-אלה קיימים רק בGLI.

בתור בעלים של טויוטה בגירסת הליסינג - טעות בידך.

ההבדלים בין גירסת הליסינג לגירסה הרגילה הם כדהלן:

גירסת ה-SUN מיוצרת בטורקיה וה-GLI ביפן.

בגירסת ה-SUM יש מזגן רגיל לעומת בקרת אקלים ב-GLI.

בגירסת ה-SUN רק שני החלונות הקדמיים חשמליים.

בשתי הגירסאות יש רדיו דיסק מקורי ומחשב דרך.

ועדיין משהו...בגירסת הליסינג הקונסולה מרכזית שחורה לעומת צבע כסוף ב-GLI.

אני ממליץ...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתם צודקים-אבל.כנראה שזה שינוי שנכנס מדגמי 2005 והם לא עידכנו את זה .אני הייתי בסוכנות וראיתי את שתי הגרסאות לSUN אין רדיו דיסק ומחשב דרך ולGLI יש שליטה על רדיו מההגה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אתם צודקים-אבל.כנראה שזה שינוי שנכנס מדגמי 2005 והם לא עידכנו את זה .אני הייתי בסוכנות וראיתי את שתי הגרסאות לSUN אין רדיו דיסק ומחשב דרך ולGLI יש שליטה על רדיו מההגה.

הבחור צודק. לדגם שלאחר מתיחת הפנים בגרסאת ה-SUN אין רדיו דיסק בילד אין אלא מקום לרדיו דיסק רגיל. לפני שבוע אבא שלי הביא מהעבודה קורולה כזו חדשה (לנו יש את הדגם הקודם, 2003) ויש לה רדיו דיסק רגיל כאשר בדגם שלנו יש רדיו דיסק בילד אין (שתיהן בגרסאת ליסינג SUN).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אווי, איזה צרות יש לאנשים........ תנו לי רכב ליסינג גם בלי רדיו בכלל ואגיד 100 פעמים תודה....! מה זה משנה, העיקר שיש רכב ליסינג, תגידו תודה....!

• תוכן חדש...