Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ותודה למי שיעזור,

חבר שלי מעוניין לקנות טויוטה קורולה אוטומטית מבין השנים 2007-2009 עדיפות עליונה וכנראה ל- 2008

תקציבו עד 40,000 ויעשה בממוצע בין 10K ל- 12K בשנה.

השאלה שלו האם יש דגמים שעדיף להתרחק? והאם בתקציב הזה ניתן למצוא רכב ששמור טוב? ראיתי מ- 43K.

הוא אמר גם אם לא ימצא אוטומטית יקח רובוטית הבנתי שיש להן בעיות.

מי שיוכל לעזור ולשפוך אור על הנושא אודה לו מאוד.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי
אני מעוניין לשנות את הכותרת במקום הונדה סיוויק לטיוטה קורולה התבלבלתי בסוג הרכב

רועי

פורסם

ברור שאפשר למצוא בתקציב הזה רכב טוב מבחינה מכאנית, כמו ההונדה שלי ;).

וברצינות- צריך לבדוק היטב את היסטוריית הטיפולים ומתי הטיפול הבא.

האם הוא מעוניין רק בקורולה? אגב יש הבדל במחיר בין אוטומטית לרובוטית.

פורסם

אם הוא מוכן לרדת בשנה- הונדה סיויק סדאן 2006 דור 8 (או 2007 מהשכרה/ליסינג או משהו בסגנון).

מאוד מרווחת, חסכונית יחסית בדלק לעומת שאר המשפחתיות, מנוע חזר (140 כ"ס, תיבת הילוכים אוטומטית עם 5 הילוכים).

אמינה מאוד, אני אישית מאוד מרוצה מהרכב.

הוא יכול לבדוק גם מאזדה 3 ויונדאי I30 ולרכוש משנה מתקדמת יותר מאשר ההונדה.

פורסם
אם הוא מוכן לרדת בשנה- הונדה סיויק סדאן 2006 דור 8 (או 2007 מהשכרה/ליסינג או משהו בסגנון).

מאוד מרווחת, חסכונית יחסית בדלק לעומת שאר המשפחתיות, מנוע חזר (140 כ"ס, תיבת הילוכים אוטומטית עם 5 הילוכים).

אמינה מאוד, אני אישית מאוד מרוצה מהרכב.

הוא יכול לבדוק גם מאזדה 3 ויונדאי I30 ולרכוש משנה מתקדמת יותר מאשר ההונדה.

תודה, אני יעביר לו ואעדכן במה הוא בחר.

רועי

• תוכן חדש...