Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אולי יישמע כמו עניין שולי ואני לא יודע אם הוא כבר עלה פה פעם, אבל זה בטוח קורה לרבים. אני גר ברחוב מרכזי בעיר גדולה וחווה לא מעט מקרים בהם אני מבחין בחוצפנים שיושבים על מכסה המנוע של הרכב שלי, לפעמים גם קבוצה של אנשים ולא תמיד הם רזים. כשאני מקים אותם אני שומע רעש של כיפוף פח. בקיצר, מעצבן!

האם זה יכול לגרום לנזק לפח לאורך זמן? והאם למישהו יש דרך יצירתית למנוע מהטפילים האלה להפוך את הרכב שלי לכיסא נוח (מדובר בעיקר בערסים באופן מפתיע)?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא עניין שולי ואל תתנצל. אכן, גם לטעמי, לחיצה על השלט היא הדרך הנכונה להתמודד, ואם יש צורך, בקשה נעימה ולא מתלהמת.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מזמן חוויתי מקרה כזה ליד בית של חבר טוב. ישבנו לא רחוק מהרכב, ראיתי מישהי נשענת על הרכב שלי ומדברת עם בעלה שהיה מולה. בתוך עצמי בערתי מכעס, הלכתי לכיוונה ושאלתי אם אפשר לא להישען על הרכב. הבחורה קמה מיד והתנצלה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לחיצה על השלט היא רעיון טוב, אבל רק כשאני תופס אותם על חם. מה קורה ביתר הזמן? למוצא פתרון יצירתי מובטח פרס זול ערך :)

פורסם (נערך)

מרח קצת חרא

או בקיצור קבל את זה באהבה...[emoji12] אין מה לעשות..

מוצאי שבת באתי לרכב וגילתי תחלון האחורי שבור ואבן משתלבת בתוך האוטו... לא יודע אם זה היה ניסיון פריצה או לא יודע מה... לפני שלשה שבועות בערך שברו לי תמגבים...

מה שבטוח זה שאם זה הולך להמשיך הולך להיות מארב...

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

תלביש כיסוי רכב עם חומר דביק ומלכלך. תקשור כלב גדול לרכב. תחליך למיניוואן. תדביק נעצים במקומות אסטרטגיים ותחדש אותם כשצריך. תתקין חיישן קרבה שמחובר לממטרה סמוכה. בכלל נושא חיישן הקרבה יכול לקבל כל מיני כיוונים.

si vis pacem, para bellum

פורסם
לחבר זרם חשמלי לשלדת הרכב

רעיון גאוני שיכניס אותך לכלא.

תדאג להחנות את הרכב שלך מתחת לעץ פיקוס או מקום מלא יונים ולא לנקות אותו לעיתים תכופות. אפילו הערס המגעיל ביותר לא ירצה לשבת על מכסה מנוע מלא בפירות פיקוס רקובים או חיריוני יונים.

• תוכן חדש...