Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי לפני כמה שבועות.

אני למדתי למבחן והתחלתי לשמוע דפיקות כאלה מבחוץ וצרחות של ילדים, חשבתי שעוד מעט הם ילכו.

אחרי 20 דקות שהדפיקות לא פוסקות הסתכלתי מחוץ לחלון וראיתי 3 ילדים קטנים (גילאי 13 נראה לי) שגורמים לרעש.

אחד משחק עם הרכב שלי מסירות עם כדורסל (ואלו הדפיקות ששמעתי) והשניים האחרים קוטפים מהעץ שלנו לימונים וזורקים על בתים אחרים של השכנים שלנו.

בשנייה שהם ראו אותי יוצא הם הפסיקו ונעמדו בשוק. דיברתי איתם בתקיפות ובקול מעט גבוה (לא צעקתי) ואמרתי להם להסתלק מכאן. אנחנו גרים באזור עם מספיק שטחים פתוחים ומגרשים ושילכו לשחק שם. עשה רושם שהם ממש הצטערו וביקשו ממני סליחה, פשוט לא חשבו. מאז תמיד שהם רואים אותי הם אומרים לי שלום.

מצד שני גם הייתי מוכן לאפשרות של לקחת להם את הכדור אם הם מזלזלים בי וממשיכים עם הבלאגן ולהחזיר את זה רק לאחד ההורים שלהם, למזלי לא הייתי צריך להגיע לזה.

לרכב לא קרה כלום, וגם ככה רכב ישן עם מספיק מכות עליו (הונדה סיויק 2001).

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מערכות אזעקה לרכב שפועלים לפי חום ותזוזות, כמו של אופנועים ברגע שחתול אפילו ישען על הרכב הוא יצפצץ וגם השלט שלך .

היה כזה פעם לחבר שלי זה יכול ממש לעזור וגם ממש להציק , אם מישהו מחליט אפילו סתם לגעת בחלון השלט יצפצף , אבל הכל תלוי בסדר העדפה שלך!

drive for life

• תוכן חדש...