Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לנקת את האוטו.

אגב, זה גם פיתרון לצמצם את הצורך של פורצים לבדוק את הרכב שלך.

מתחדשת*

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי הפתרון הטוב ביותר הוא כמו שאמרו התקנת אזעקת ביפר, אצלי בחניון יש תופעה של ילדים בני 10 שחושבים שהם יודעים פארקור אז הם קופצים מהמכוניות אל החומה וכל מיני וריאציות מסוכנות אחרות, מהרגע שהבנתי את זה וראיתי סימני נעליים על הגג של הרכב שלי, כיוונתי את הרגישות של האזעקת ביפר כמעט למקסימום, כל פעם שהם רק נגעו ברכב הייתה אזעקת אזהרה ( 2 צפצופים והתראה בשלט) והם מיד נבהלו ולא התקרבו יותר לרכב, אותו דבר אצל ערסים שיושבים על הרכב, הגלאי מיד יזהה זעזוע קל ויתריע באזעקת אזהרה והתראה בשלט, ב"זעזוע" השני האזעקה מופעלת והשלט גם מזעיק כי יש זעזוע חוזר, רשום שהטווח הוא 800 מטר אבל אני חולק על כך, אולי 150 מטר דרך קיר בטון.

כרגע הפתרון יעיל אבל בוא נראה בחורף אם כל פעם שירד גשם תהיה מסיבה בחניון :lol:

עברתי לסקייטבורד

פורסם

^

אתם מודעים לכך שאזעקה עם צופר לא חוקית יותר וניתן לקבל על כך דו"ח?

"מסיבה" בחניון זה ממש לא מצחיק את השכן שמנסה לנוח או סתם לחיות בסביבה נעימה.

אותו שכן יכול להזמין פקח או שוטר, ובצדק.

פורסם

נכון אזעקה עם צופר לא חוקית, אבל היא יעילה - כמו המון דברים במדינה שלנו.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
לדעתי הפתרון הטוב ביותר הוא כמו שאמרו התקנת אזעקת ביפר, אצלי בחניון יש תופעה של ילדים בני 10 שחושבים שהם יודעים פארקור אז הם קופצים מהמכוניות אל החומה וכל מיני וריאציות מסוכנות אחרות, מהרגע שהבנתי את זה וראיתי סימני נעליים על הגג של הרכב שלי, כיוונתי את הרגישות של האזעקת ביפר כמעט למקסימום, כל פעם שהם רק נגעו ברכב הייתה אזעקת אזהרה ( 2 צפצופים והתראה בשלט) והם מיד נבהלו ולא התקרבו יותר לרכב, אותו דבר אצל ערסים שיושבים על הרכב, הגלאי מיד יזהה זעזוע קל ויתריע באזעקת אזהרה והתראה בשלט, ב"זעזוע" השני האזעקה מופעלת והשלט גם מזעיק כי יש זעזוע חוזר, רשום שהטווח הוא 800 מטר אבל אני חולק על כך, אולי 150 מטר דרך קיר בטון.

כרגע הפתרון יעיל אבל בוא נראה בחורף אם כל פעם שירד גשם תהיה מסיבה בחניון :lol:

קרה לי בסינמה סיטי, אני לתומי יושב ורואה סרט, פתאום הביפר התחיל לצרוח( מכה חזקה) רץ באטרף לרכב, מישהו עשה עלי רוורס וברח, אבל המרחק היה לפחות לפחות חצי קילומטר ועוד באחד האולמות הרחוקים בסינמה סיטי.

בנוגע לאזעקה, נכון זה לא חוקי וזה ממש לא מעניין אותי, דבר ראשון זה מרתיע במיוחד שהצופר מחובר והרכב גם צופר בנוסף לאזעקה.

אבל אני רוצה לדעת על כל נבלה שמנסה להשחית לי את הרכב.

בנוסף זה אפקטיבי לכל החארות שלא יודעים לנהוג ודופקים לך את הרכב ובורחים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
זה מנהג ממש מכוער ומזלזל להשען על רכבים. ב TOP 5 עם אלו שלא מפנים את המגשים במסעדות.

נכון, כי פינוי המגשים על ידי הלקוחות, נועד לחסוך למסעדה כסף וכך גם לחסוך לנו הלקוחות כסף.

איזה עולם אוטופי ושמח. בגלל זה קוראים לזה "אוכל מהיר". כי זה זול ומהיר.

רק שמחירי ה"אוכל המהיר" בישראל יותר גבוהים ממסעדות.

כך שכל ההנחה הזו מתבטלת מראש.

אני לא מבין למה אתה לא נכנס למטבח ומנקה את הכלים אחריך. "מזלזל ומכוער" (ציטוט שלך) מצדך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם המחיר לא מתאים אז למה בכל זאת לאכול שם וכאות מחאה לא לפנות את המגש לפח? אין בזה היגיון.

בתכלס, זה טוב לכולנו שמזון מהיר נהייה כזה יקר. ב50 ש"ח של המבורגר-תחת-של-סוס במקדולנס אתה אוכל עסקית צהריים באיזו מסעדה נחמדה. פחות זבל בגוף ואוכל יותר טעים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם המחיר לא מתאים אז למה בכל זאת לאכול שם וכאות מחאה לא לפנות את המגש לפח? אין בזה היגיון.

בתכלס, זה טוב לכולנו שמזון מהיר נהייה כזה יקר. ב50 ש"ח של המבורגר-תחת-של-סוס במקדולנס אתה אוכל עסקית צהריים באיזו מסעדה נחמדה. פחות זבל בגוף ואוכל יותר טעים.

מישהו אמר שזו אות מחאה? לא מפנה את המגש מאותה סיבה שאני לא נכנס למטבח ומנקה את הכלים, אני לא עובד שם, אני לקוח...

אתה צודק, זה טוב שהמחיר גבוה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לקוח לא נחמד במיוחד[emoji1]

מי שאוכל יום יום במזון מהיר סתם מעניש את עצמו פעמיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק שקוצים על האוטו לא ימנעו חירבון של יונים עליו.

אף פעם לא ראיתי יונים שהולכות על האוטו

לגבי הפיכת האוטו לספסל, כבר פתחתי על זה פה שרשור בעבר אחרי שילד מפגר ישב לי על המכסה מנוע עם תיק בית ספר עם גלגלים ועשה 2-3 שריטות עמוקות.

האוטו היה 3 חודשים על הכביש :(

אין פתרון ממש,

רק חנייה סגורה או חנייה במקום שלא מסתובבים אנשים שזה כבר לא מקום שהייתי שמח לחנות בו.

לדעתי תקנה ספסל מתקפל ותקשור ליד הרכב בכל חנייה :p

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

זה ממש מבאס, אבל אין כל כך מה לעשות נגד זה, לדעתי.

אני אישית לא מסוג האנשים שמסוגלים להעיר, או לצאת אל מי שיושב או עולה על הרכב.

היום ראיתי שילדים עלו על מכסה המנוע שלנו, והתחילו לקפוץ, לטפס על שמשת הרכב וגג הרכב, וללכלך.

לא ידעתי כל כך מה לעשות.

אם אפנה אליהם, הם עלולים לעשות נזק גדול יותר.

אך אם לא אפנה, אני רואה שהם לא מפסיקים וקופצים בחוזקה על מכסה המנוע, ועולים לגג הרכב.

אז ביקשתי מהחלון אם אפשר להתרחק, והם אמרו בוא תרד נראה אותך, אנחנו לא בורחים.

אחרי כמה דקות ירדתי, והסברתי להם שבאתי לדבר איתם.

ברור שהם כמובן התחילו לצחוק. אולי ציפו שבדרך כלל כשיורדים אז מאיימים, או נגררים למריבות. מה שאני לא.

ילדים בני 11-14, ואני בן 22, אך נראה פחות.

הסברתי להם שזה רכב חדש, וזה עולה הרבה כסף, ושזה לא נעים לראות שקופצים על מכסה המנוע,

ושזה לא טוב לקפוץ על הרכב ולעלות על הגג שלו תוך כדי דריכה על השמשה, שזה גם מלכלך בשחור שהם עשו על המכסה מנוע.

אך הם צחקו להם, למרות שהיה אחד חמוד שהבין והתנצל. אך האחרים צחקו ואמרו מה תעשה.

בסוף ניסיתי להסביר להם עוד כמה דקות שלא מתנהגים ככה לרכוש של אחרים , ונראה שהם אולי הבינו בתוך תוכם, אני מקווה, והלכתי.

מה נעשה, זה המעט שאפשר לעשות. אולי החופש הגדול וחוסר התעסוקה מגבירים את השעמום ואת המעשים האלה.

פורסם

מה לעזזאל ? גילאים 11-14 קופצים לך על רכב חדש ואומרים לך בוא נראה אותך ? אתה מספר כאילו זה משהו שקורה לכל אחד כל יום.

לך להורים שלהם בגישה טובה ותסביר שהעדפת שהם יטפלו בהם מלהתקשר למשטרה.

על כמה ילדים בכלל מדובר שהם מעזים ככה ?

פורסם
זה ממש מבאס, אבל אין כל כך מה לעשות נגד זה, לדעתי.

אני אישית לא מסוג האנשים שמסוגלים להעיר, או לצאת אל מי שיושב או עולה על הרכב.

היום ראיתי שילדים עלו על מכסה המנוע שלנו, והתחילו לקפוץ, לטפס על שמשת הרכב וגג הרכב, וללכלך.

לא ידעתי כל כך מה לעשות.

אם אפנה אליהם, הם עלולים לעשות נזק גדול יותר.

אך אם לא אפנה, אני רואה שהם לא מפסיקים וקופצים בחוזקה על מכסה המנוע, ועולים לגג הרכב.

אז ביקשתי מהחלון אם אפשר להתרחק, והם אמרו בוא תרד נראה אותך, אנחנו לא בורחים.

אחרי כמה דקות ירדתי, והסברתי להם שבאתי לדבר איתם.

ברור שהם כמובן התחילו לצחוק. אולי ציפו שבדרך כלל כשיורדים אז מאיימים, או נגררים למריבות. מה שאני לא.

ילדים בני 11-14, ואני בן 22, אך נראה פחות.

הסברתי להם שזה רכב חדש, וזה עולה הרבה כסף, ושזה לא נעים לראות שקופצים על מכסה המנוע,

ושזה לא טוב לקפוץ על הרכב ולעלות על הגג שלו תוך כדי דריכה על השמשה, שזה גם מלכלך בשחור שהם עשו על המכסה מנוע.

אך הם צחקו להם, למרות שהיה אחד חמוד שהבין והתנצל. אך האחרים צחקו ואמרו מה תעשה.

בסוף ניסיתי להסביר להם עוד כמה דקות שלא מתנהגים ככה לרכוש של אחרים , ונראה שהם אולי הבינו בתוך תוכם, אני מקווה, והלכתי.

מה נעשה, זה המעט שאפשר לעשות. אולי החופש הגדול וחוסר התעסוקה מגבירים את השעמום ואת המעשים האלה.

ברוך הבא מדינת ישראל תחלק סטירות - יערבו הורים ומשטרה.

תלך להורים - הם יגידו כן אנחנו נדבר איתם ובתכלס לא יעשו כלום.

תתלונן למשטרה - את מי זה מעניין.

בכל אופן הפתרון הראשון מרגיש הכי מספק כאן.

8)
פורסם

אני מסכים שזה לא נעים, אני אשקר אם אגיד שזה לא מפריע לי.

מדובר בשלושה ילדים, קטנים.

אני מאמין שזה בגלל שמשעמם להם ואין להם כל כך מה לעשות, במה להתעסק.

לא מדובר ברכב יוקרה, אך עדיין לא נעים. רכב חדש, גם אם זה רכב בן 20 שנה, זה לא נעים.

אבל מה אפשר לעשות?

לא עברה לי שום מחשבה אחרת בראשי מלבד מה שכתבתי פה.

לנהוג באלימות אני לא יכול. זה מוגזם, ומי אני שאנהג באלימות כלפיהם.

להתלונן במשטרה זה באמת יותר מדי.

לפנות אל ההורים. לפעמים יש אנשים שעדיף לא לפנות אליהם.

אני ניסיתי מה שאני יכול. דיברתי איתם בצורה בוגרת.

נכון שעם ילדים בני 11-14 אי אפשר כל כך לדבר בצורה בוגרת, כמו גילאי 18+, אבל עדיין, מקווה שאולי הם הבינו קצת.

ואם לא, זה מה יש.

בכל מקרה, זה לא משהו שמטריד אותי כל כך. מאז שדיברתי איתם, הם הפסיקו. אני מאמין שככה זה גם יהיה.

סתם שיתפתי פה, כי זה בדיוק מקרה שקרה היום, וראיתי את הנושא הזה.

אני מאחל לעצמי שלא היה אכפת לי כל כך מדברים כאלה.

כי כל הלחץ הזה, זה לא עושה לנו טוב לדעתי. מצד שני, איזה בן אדם היה צופה מהחלון ולא ניגש לפחות לדבר.

• תוכן חדש...