Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני מעוניין להתקין חיישני רוורס איכותיים.

הרכב הוא פורד פיאסטה 2014,להבנתי יש חברה אחת שפורד מאשרים להתקנה שלהם והם חברת XVISION שלא נמכרת בארץ ונמכרת בסוכנויות פורד באנגליה.

אפשרי לרכוש את החיישנים האלו מאנגליה בסביבות ה1000 ש"ח מה שנראה לי מאוד יקר.

אילו חיישנים איכותיים אפשר למצוא בארץ ,חיישנים שאפשר לצבוע אותם ללא חשש שיהרסו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לך חיישני חניה של קוברה הם יקרים (אין מה לעשות על איכות צריך לשלם). יש להם 2 סוגים האחד להתקנה רגילה קידוח חורים מהצד החיצוני של הטמבון הוא גם הזול מבין השניים.

הסוג השני חיישני חניה תואמי מקור ניראה כאילו הגיע עם הרכב. ההתקנה יותר מורכבת ומצריכה פירוק טמבון ומכשיר חיתוך יעודי. אתה יכול בסרטון המצורף את תהליך ההתקנה.

פורסם

אני התקנתי חיישנים של קוברה "תואמי מקור" בכוחות עצמי - החיישנים עצמם יקרים מאוד גם בהזמנה מאיביי (יצא לי בסביבות 600 ש"ח אם אני זוכר נכון), אבל ההתקנה שלהם ממש לא מורכבת אם יודעים איך לפרק את הפגוש. הבעיה היחידה איתם היא שצריך לחתוך את הפגוש בצורה שתראה "מקורית" - לי זה הצליח רק בערך - וכאן יש יתרון מובהק להתקנה על ידי מומחה (יוסי או מישהו אחר).

פורסם

האמת ממש לא קריטי לי שהחיישנים יראו מקוריים, יותר קריטי שיעשו את העבודה כמו שצריך ושיכללו כמה שפחות פירוקים, אני חושש לפרק טמבון ברכב שהוא פחות משבועיים על הכביש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

דווקא ברכב חדש נראה לי הרבה יותר פשוט לפרק פגושים, משתי סיבות עיקריות:

1. המתקינים עדיין זוכרים מה עושים: נסה לקחת רנו שנת 2005 לפירוק פגוש, והמתקין (שראה לאחרונה רנו כזו כנראה בשנת 2005) יגרד בראש על מנת להבין איך מפרקים את הפגוש.

2. כל החיבורים עדיין חדשים והפלאסטיק לא הפך להיות פריך כמו ברכבים עם ותק, מה שמגדיל את הסיכוי שהפגוש יחזור כמו שצריך למקום.

זה כמובן בהנחה שהולכים למקום טוב ומומלץ.

פורסם
האמת ממש לא קריטי לי שהחיישנים יראו מקוריים, יותר קריטי שיעשו את העבודה כמו שצריך ושיכללו כמה שפחות פירוקים, אני חושש לפרק טמבון ברכב שהוא פחות משבועיים על הכביש.

אם אתה לא חושש ממראה מקורי אז לאן את בדיוק רץ?

תקנה סט סביר בארץ או בחו"ל בעלות של עד 100 ₪ ותהנה.

או שתקנה בארץ את הקיט יחד עם התקנה - היום המחירים לא גבוהים ויכולים להסתכם ב250 - 300 ₪.

פורסם

אני פחות מודאג מהמראה אך אני רוצה שהצבע יהיה זהה, אין לי בעיה לקנות חיישנים ב150 ש"ח אך אני רוצה חיישנים שיהיו איכותיים ויהיו מדוייקים, החיישנים הפשוטים פחות מדוייקים.

דרך אגב הבנתי שחלק מהחיישנים של קוברה מגיעים ללא צג האם זה נכון?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה הרכב הראשון שלי עם חיישני רוורס 8 שנים הסתדרתי בלי אבל הראות בשמשה האחורית בפיאסטה היא לא הכי טובה, הבעיה היא ברגע שיש מכשול קטן כמו עמוד נמוך או משהו בסגנון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני פחות מודאג מהמראה אך אני רוצה שהצבע יהיה זהה, אין לי בעיה לקנות חיישנים ב150 ש"ח אך אני רוצה חיישנים שיהיו איכותיים ויהיו מדוייקים, החיישנים הפשוטים פחות מדוייקים.

דרך אגב הבנתי שחלק מהחיישנים של קוברה מגיעים ללא צג האם זה נכון?

במידה והצבע לא זהה לחלוטין מה הבעיה לצבוע אותם אצל פחח? תן לו כמה שקלים והוא יצבע לך.

זה בדיוק מה שחבר עשה.

• תוכן חדש...