Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע וחצי (ראשון שעבר) הגעתי לחנות סאונד FX בפתח תקווה אחרי המלצות רבות כאן בפורום במטרה לשפר את המערכת באוטו.

הרכיבים שהיו לי באוטו הם:

HU פיוניר 5650

אחוריים פיוניר 220 50 RMS

לגבי הקדמיים צפו למשהו מפתיע בהמשך

מגבר yellowpoint 400 watt סיני פשוט

סאב פשוט 10 אינץ

בחור נחמד מאודש בשם רועי המליץ לי על החבילה הבאה:

מגבר של חברת SPL 4X50 RMS לכל ערוץ

קומפוננט של חברת BLITZ 5.25 (זה הגודל שמתאים לדלתות של הונדה סיוויק)

חיווט חדש

התקנה

הכל ביחד- 1530 ש"ח

בהתקנה הוחלט שהמגבר החדש של SPL יגביר את האחוריים והקומפוננט והyellowpoint הישן ישאר ויגביר את הסאב בגישור, את ההתקנה ביצע בחור בשם ארז שעשה עבודה יסודית מאוד וטובה.

השיפור בסאונד הוא גדול מאוד ואני מאוד נהנה מהמערכת אבל:

מי שמכיר את החנות יודע שבזמן ההתקנה יש חדר המתנה ולא חייבים להיות צמודים למתקין ולהפתעתי מקדימה באוטו כבר היה מותקן סט קומפוננט פיוניר 6120 (6125 עולה חדש 930 ש"ח באינטרנט) ולא אמרו לי על זה כלום במהלך ההתקנה (יכול להיות שהייתי מוותר על הקומפוננט החדש פשוט לא ידעתי על קיומו של הסט באוטו), במהלך הנסיעה חזרה אחרי 40 דקות בערך של נסיעה בווליום גבוה הקומפוננט השמאלי התחיל להשמיע מן צפירה כזאת והסאונד מפסיק ורק הצפירה נשמעת, אחרי שדיברתי איתם בטלפון נאמר לי שזוהי נפילת מתח וכנראה יהיה צורך להתקין מייצב (בחור בשם אריאל) ולאחר זמן מה רועי התקשר ואמר שהבעיה נעוצה במגבר ותמורת 200 ש"ח הוא יחליף לי אותו למגבר SPL 1000 וואט והוא אמר שתוך כמה ימים הוא יטלפן אלי שיגיע המגבר, ואני עדיין ממתין.

דבר נוסף בקשר לקומפוננט השמאלי, הטוויטר שלו משמיע רעשים כמו סססססססס קבועים ולא משתנים בהתאם לשיר, מה זה אומר? חשוב לציין שבמהלך ההתקנה הקומפוננט השמאלי קיצר והחליפו את הקרוס.

זהו בערך ניסיתי לדייק כמה שיותר לגבי הפרטים אני אשמח אם תגידו מה דעתכם

תודה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על המידע. בקשר לקומפוננט אני מניח שהם חשבו שידעת עליו ורצית להחליף אותו, הקומפוננט שהיה

מותקן לך באוטו נשאר אצלך נכון?

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אני לא רוצה שיבינו אותי לא נכון:

בסך הכל אני מרוצה מאוד והביקורת על המקום טובה מאוד ואם אני צריך להמליץ לאנשים לאן ללכת אני אפנה אותם לסאונד FX בלי להתלבט... פשוט אלו כמה נקודות קטנות שרציתי לציין

אבל בגדול מקום אמין מאוד אנשים נחמדים ומקצועיים

פורסם
אני לא רוצה שיבינו אותי לא נכון:

בסך הכל אני מרוצה מאוד והביקורת על המקום טובה מאוד ואם אני צריך להמליץ לאנשים לאן ללכת אני אפנה אותם לסאונד FX בלי להתלבט... פשוט אלו כמה נקודות קטנות שרציתי לציין

אבל בגדול מקום אמין מאוד אנשים נחמדים ומקצועיים

אני לא מבין אותך, הרגע התקנת קומפוננט, ופתאום הוא הפסיק לעבוד, ואתה עכשיו צריך להוסיף עוד

200 שקל כדי לקבל מגבר חדש (בהנחה שהבנתי אותך נכון), ואתה מרוצה? :?

פורסם

לא הבנת אותי..

הקומפוננט עובד

פשוט אחרי זמן ממושך של נסיעה בווליום גבוה ישנה בעיה ונשמעת הצפירה הזאת

אריאל אמר לי שכנראה יהיה צורך במייצב מתח ורועי אמר שהבעיה במגבר וכנראה יהיה צורך להחליף ושהוא יתקשר אליי תוך שלושה ארבעה ימים (עבר שבוע וחצי)

אבל בינתיים המערכת מתפקדת סבבה חוץ מהבעיה שהזכרתי

פורסם

אני לא יודע איך אתה כל כך מרוצה מהעיסקה הזאת שהוצאת קומפוננט פיוניר שיותר יקר מהבליץ הזה שאני אישית לא הייתי עושה את זה, ושבוע וחצי אתה מחכה חמגבר שאמרו לך שיהיה תוך 3-4 ימים

פורסם

אני רוצה להבין משהוא.....קנית קומפוננט אבל בעצם היה לך קומפוננט דיי שווה מקדימה ? אז למה החלפת אותו עם הוא שווה 1000 שקל? הייתי אומר להם שישדרגו לך את מגבר או את הסאב או משהוא כזה:?

פורסם

ומוסיף לשאלה של אדי, אחרי שגילית שיש לך קומפוננט יותר טוב ממה שהם התקינו לך מקדימה, למה לא

החזרת את מה שהם התקינו לך, והחזרת את שלך?

פורסם

עם כל הכבוד לאיכויות ההתקנה גם עליי ניסו לעבוד שם

באתי עם הסאונדסטורם שלי ואמרתי לו שאני רוצה 2 ערוצים להגביר את האחוריים (שעליהם נרחיב בהמשך) ו2 ערוצים בברידג' לסאבים. בעל המקום (לא זוכר את שמו) אמר לי שהנתונים של 220 וואט רמס לכל יציאה במגבר שלי (4 ערוצים) הם לא אמיתיים ושהוא מוציא בלחץ 50 וואט לכל יציאה.

אם המפגש היה מתקיים הייתי מראה לכם עד כמה ה"50 וואט לערוץ" בברידג מפרק לי את הבגאז' עם 2 סאבים של 1000 וואט רמס ביחד (שכביכול נאמר לי שהמגבר לא ירים אותם בכלל). מיותר לציין שהוא הציע לי לקנות ממנו מגבר שכן יצליח להוזיז לי את הסאבים ב1400 שקל.

לאחר מכן הוא ראה את זוג הרמקולים האחוריים שלי (Audiobahn ABF39T) מהסדרה החדשה של אודיו באן שהבאתי מארצות הברית 215 וואט רמס. הוא אמר לי שאני אסבול מאוד מהרמקולים האלה. אמר שהטוויטרים שלהם על הפנים. בקיצור לכלך על הרמקולים... חשבתי לעצמי טוב בטח נפלתי עם הקניה הלך הכסף לא נורא. מה רבה הייתה הפתעתי שהוא הציע לעשות איתי טרייד אין שכביכול נותן לי זיכוי במלוא המחיר שעלו לי הרמקולים. אם הם כל כך על הפנים- אז למה לך להתקרב אליהם בכלל? ועוד לתת לי לצאת מזה בלי הפסד? מעניין מאוד...

ודבר אחרון- הבחור גם הציע לי לקנות את הרוקפורד 9120 ב1300 שקל וזה אחרי שאמר לי שהוא לא מחזיק פיוניר (בגלל האיכות הירודה שלהם - מה אתה אומרררר!!!) והסביר לי על כל מיני מפענחים דיגטלים אנלוגיים סינים ואמריקאים ואמר שהרוקפורד לא רואה ממטר את הפיוניר 760 פרמיר. אמרתי לעצמי בכל זאת רוקפורד וזה אולי הוא צודק למרות שההפרש במחירים נראה לי מוזר... אמרתי לו שאני רוצה לחשוב על הכל. שהגעתי הביתה ראיתי את הרוקפורד למכירה ב900 או 950 שקל באינטרנט...

בקיצור (או אולי לא כל כך בקיצור)

אולי המתקינים שם טובים מאוד ולכו תדעו אולי אני סתם פרנואיד שמרגיש שמרמים אותו

אבל הקטע הזה לא מצא חן בעיני...

אין לי שום אינטרס לפגוע באף אחד ואין לי שום דבר נגדם או נגד המקום

פשוט עוד נקודה לשיקול דעתכם

תודה

פורסם

אולי באמת תפסו מהם קצת יותר מידי, גם אני מכיר עוד חבר שנכווה מהם בצורה מאוד דומה לקודמים שפרסמו, אכן יש להם התקנות נחמדות, שמעתי כמה פעמים על מחירי ההתקנה שלהם (בלי קשר לאמינות או דחיפת מוצרים) והמחירים שלהם קצת יקרים קצת הרבה ואני מכיר מישהוא פרטי שנותן אחריות שלפחות פעמיים שלוש בשבוע עושה התקנות ויש לו נסיון עם פיבר ואני הולך "לעזור" לו לפעמים ופעם אחת הוא עשה בניה של מסך שיורד מהתקרה והמסך לא היה מסך תקרה.

בכול מקרה אני חושב שיותר טוב לפנות למישהוא בלי אינטרס למכור אלא רק להתקנה.

נ.ב למישהוא יש את האתר של חברת SPL זה חברה מוכרת בכלל או עוד סיני "מוצלח"

פורסם

חברה בואו לא נשכח שלמרות הבעיות אני מכיר המון אנשים שיצאו מאוד מרוצים מהשירות והרכיבים ככה שאי אפשר לקבוע בוודאות

אני כרגע מחכה לטלפון מהם כמו שהבטיח רועי כי אין לי יותר מידי זמן להתעסק בזה בגלל הצבא...

ואני אשמח מאוד לתגובה מצד אחד מאנשי הצוות של החנות

• תוכן חדש...