Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש מוזר שחלק מהאנשים ממש נהנו מהנסיון איתם וחלק ממש מתנגדים.

אולי תוכלו לעזור לי?

אני חשבתי ללכת אל SOUND FX ביום ראשון כי אני רוצה להתקין מערכת באוטו שלי ואני לא כל כך מבין בזה, אז אני צריך ללכת למישהו שלא ינסה לעבוד עליי, כי אם הוא ינסה לא יהיה לי מושג בכלל.

התקציב הוא בערך 3,000 ש"ח, מישהו יכול להמליץ לי על מקום אם לא SOUND FX?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממש מוזר שחלק מהאנשים ממש נהנו מהנסיון איתם וחלק ממש מתנגדים.

אולי תוכלו לעזור לי?

אני חשבתי ללכת אל SOUND FX ביום ראשון כי אני רוצה להתקין מערכת באוטו שלי ואני לא כל כך מבין בזה, אז אני צריך ללכת למישהו שלא ינסה לעבוד עליי, כי אם הוא ינסה לא יהיה לי מושג בכלל.

התקציב הוא בערך 3,000 ש"ח, מישהו יכול להמליץ לי על מקום אם לא SOUND FX?

אין לך מה להתלבט ,מטבע הדברים שמתוך מאות לקוחות מרוצים יהיו אחד או שניים שאינם מרוצים, מדובר בחברה מאוד טובים שתמיד ניתן לחזור אליהם ולקבל אוזן קשבת

בקיצר אתה יכול להתקין שם בלב שלם

בהצלחה

פורסם

לכל חברי הפורום היקרים!

צר לי לשמוע שיש לקוחות שאינם מרוצים מאיתנו.

אנו בSOUND FX משתדלים כמיטב יכולתינו לרצות את לקוחותינו מתוך אמונה כי לקוח מרוצה יביא עוד לקוחות ולכן אנו פונים לאלו אשר במידה כזו או אחרת אינם מרוצים במאת האחוזים - אימרו לנו, ואנו נעשה הכל על מנת לרצות אותכם!

באשר לדורון (DORMOR) רק היום הגיעו בשעות הערב המגברים בשל עיכוב של הספק בארה"ב. אנו מצטערים על כך אולם נושא זה לא היה בשליטתנו.

באשר לקומפוננט של פיוניר, המתקין מקבל מאיתנו הוראות מה להתקין (כמובן לאחר התיעצות וסיכום עם הלקוח). דורון אמר לנו שיש לו מקדימה רמקולים פשוטים שאותם הוא רוצה להחליף, אם הוא היה אומר לנו שהוא לא בטוח אילו רמקולים יש לו היינו אומרים למתקין שיבדוק. כשהמתקין ראה את הרמקולים הוא לא תיאר לעצמו שהלקוח לא יודע מה מותקן ברכבו ולכן המשיך כרגיל בעבודה.

רק עכשיו לאחר קריאה בפורום התברר לי שהרמקולים שפורקו היו קומפוננט של פיוניר ולא רמקולים פשוטים כפי שדורון ציין (המתקין פשוט פירק אותם והשאיר אותם לדורון). אם נעשתה טעות הרי שהיא נעשתה בתום לב.

לגבי TZABARI ,

1) המחיר של הרדיו דיסק אכן היה מתומחר ב1300 ש"ח, אנחנו לא חנות וירטואלית אנחנו מוכרים ציוד חדש עם אחריות מלאה שקיים במלאי. הדגם שהופיע באינטרנט היה הדגם הישן ומיבוא מקבילי. אין לנו בעיה כמובן שתרכוש מכשיר שכזה אבל חשוב שתדע שלא מדובר באותו המכשיר ולא באותה האחריות.

2) המגבר שקיים אצלך הוא לא 250W RMS לערוץ, גם היום אני טוען כך.

טענת שהסאבים שלך הם 500W RMS כ"א לכן ומטבע הדברים ש200W לא יזיזו סאבים של 1000W כמו שצריך.

גם היום אני מאמין (ולא שמעתי את הרכב) שיש הרבה באס ברכב מהסיבה שיש לך שטח ממברנות גדול (2 סאבים של 12") , אבל כמו כן אני בטוח שהתוצאה לא אופטימלית.

3) לגבי הרמקולים טענתי ש6X9 של אודיו-באן עם טוויטרים מטיטניום הם לא רכים במיוחד ויש רמקולים עם טוויטר SOFT-DOME שנשמע יותר רך וטוב יותר לטעמי האישי.

(ודרך אגב טענתי שאין צורך ברמקולים אחוריים בכלל אבל אם כבר עדיף רמקול איכותי יותר!)

הסכמתי לזכות אותך במחיר המלא ששילמת כדי לדאוג שתצא שבע רצון מהמערכת שתתקין אצלנו.

אנו עושים ככל שביכולתינו לתת מחירים אטרקטיביים ללקוחותינו תוך כדי שמירה על רמת מקצועיות גבוהה (הן בשירות והן בהתקנה). כל מי שהתקין אצלנו יעיד שקיבל שירות ברמה הגבוהה ביותר והתקנה ללא פשרות.

לגבי שאר המגיבים כגון MATAN-NET , לא קניתם אצלנו מעולם ולכן לא אוכל לענות לכם על תלונותיכם.

בברכה,

צוות SOUND-FX

Leon Cupra 2009

פורסם

ני התקנתי מערכת שלמה אצל sound fx אני יכול לאמר שאני מאד מרוצה.

השקעתי הרבה כסף ואין מה לעשות חלקים טובים עולים הרבה והתקנה איכותית עולה גם לא מעט.

עם כל הכבוד כל עסק צריך להרוויח ואם לא הוא יעלם.לפי נסיוני החברה שם הוגנים אבל הם לא סניף של הבטוח לאומי דהיינו לא עובדים בחינם.

אגב צברי טוויטרים מטיטנים אכן נוטים "לצרוח" ואם אתה כל כך מרוצה מהם

מדוע אתה מחפש טוויטרים של מורל?

פורסם

גם אני התקנתי מערכת ב SOUND FX

עם כי קשה להגיד שהתקנה אציל איי פעם תסתיים.

רק מילים טובות יש עליהם

רק משהו אחד רע - האוכל ! (לא להתקרב לפלאפל )

כל השאר באמת אין מילים .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
גם אני התקנתי מערכת ב SOUND FX

עם כי קשה להגיד שהתקנה אציל איי פעם תסתיים.

רק מילים טובות יש עליהם

רק משהו אחד רע - האוכל ! (לא להתקרב לפלאפל )

כל השאר באמת אין מילים .

איזה פלאפל? אצל הערבי שצמוד אליהם?

פלאפל זה עוד טוב, אני אכלתי שם שניצל.. עד היום יש תופעות לוואי. :-D

פורסם

רגע, והפיוניר נשאר אצלם?

אם לא, תבקש שיתקינו לך אותם בדלתות מאחורה.....בתור פיצוי חלקי....

פורסם

חברים,

אתם צריכים להבין, שעסק מוקם קודם כל, ע"מ לספק פרנסה לבעליו.

והוא צריך להיות רווחי (לא עושק). אחרת הוא יעלם כמו שאמרו לפני.

בסאונד FX מוכרים מעבר להכל עבודה (התקנה) ידע וניסיון. לפחות מי שאני מכיר, עופר (KICKER )

דבר ראשון בן-אדם, ואח"כ מקצוען, ונותן שרות.

קשה לי להאמין, שמי שיפול בידיים שלו, יתאכזב.

ולגבי פיוניר, ההערכה שלי, שהם לא עובדים איתם משיקולים פיננסיים. (אחרי הכל זה עסק)

וזהו השיקול העיקרי. ולא כי פיוניר "לא איכותיים" כפי שאמר פה מישהו לפני.

עבודה טובה, איכותית ומקצועית, המגובה בידע וניסיון, שירות, ואחריות גם לגבי המוצרים ההתקנה

והלקוח, מה לעשות - עולה כסף.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

חברה חברה חברה ... מה אומר ומה אספר, מידי לילה נוהג אני לשבת מול מחשבי ולקרוא את התגובות החכמות יותר והחכמות פחות..(נחשו מה יש יותר..?) ולעולם אינני מגיב ולא מיתוך חוכמה יתרה ולא מיתוך עצלנות אלא מהסיבה הפשוטה שיש מי שיבטל את דברי במחי יד ובזילזול ואין לי כוח להיתנצחויות חוזרות ונשנות. היום הדוב הוער משנתו !

אחרי שקראתי את הביקורת אני רוצה לומר דבר מה. חברה יקרים, מטבע הדברים כולנו מושפעים אחד מהשני ורובנו כל חיינו מוצאים אנשים להתחכות אחריהם ..הטיפש, תמיד מוצא טיפש גדול יותר להעריצו, ובמקרא זה כולנו כך..ולמה, כי הפעם אנו מתחכים אחרי אנשים כאייל (שום דבר אינו אישי אתה משמש דוגמא בלבד כבודך במקומו מונח ..בהמשך תבין) או כל אלו אנשים שהם רצינים, רצינים מידי והולכים ומוציאים אלפי שקלים הן על איבזור מהשורה הראשונה והן על חיוות ואיטום לכן לגיטימי לגמרי שילכו למקום מהוקצע לחלוטין כסואנד FX ! אבל אתם או רובכם שרוצים להתקין ציוד, או כל מה שבראש שלכם במחירים של 1500 או 3000 ש"ח, או סדר גודל כזה באים עם ציפיות מנופחות למקום כאילו שכל מקום אחר לא היה מתקין לכם את הרמקולים שרציתם או החיוות שרציתם באותו האופן (רובם לפחות) אני ימחיש לכם את מה שאני רוצה לומר, למוסך מורשה רצוי ללכת בשביל טיפול גדול או דבר שאינו שכיח מידי, ולא בשביל טיפול 10 אלף, כי אתם סתם תשלמו לו עבור המקום והעובדים שלו ושאר הדאווין, במקרה דנן ,סואנד FX מבחינתי ומבחינתי בלבד (ומבלי לפגוע בזכויות וכאשר אני מתנער מאחריות) בדיוק מוסך מורשה, הוא יותר גדול יותר יפה אבל השירות עולה יותר אז כן בדברים מיוחדים אין מה לעשות, אבל לדברים קטנים לא חבל?

הורג אותי אנשים שנוסעים מחיפה ועד לפ"ת לקנות רמקול ב 300 ש"ח, אני לא נאיבי וגם אני מושפע ואוהב את התחום וכן גם אני עשיתי את אותם השגיאות, אבל אזיהו החכם הלומד מניסיונם של אחרים?

נ.ב

פוקו עכשיו בטוח הורדתי כמה פרארים ממך, אז תימצאו לי זמן אני מת לקנות אצלכם מערכת ! אבל תמיד עמוס כל כך...:-)

פורסם

אני עוד מחפש את הנקודה בהמשך שבה אני מבין למה אתה מתכוון ולא מוצא אותה, אם תתעורר ולידך יהיה ראש של סוס תבין שלא מצאתי :twisted:

בכל מקרה אתה שוגה בדברייך, בסאונד FX ככל הידוע לי עושים גם התקנות זולות ומוכרים גם מוצרים זולים. הם מנסים לפנות לכל מגוון הלקוחות (אי אפשר לחיות רק על אלו שמשקיעים הרבה - הם מעטים).

פורסם

אייל!!!!

השורה האחרונה שכתבתי זה הפנץ ליין!

מה אני צריך להסביר לך?..הכול היה מבוא לשורה האחרונה אבל אתה, חברי לכתיבה הסרקסטית, מתרכז בטפל ולא בעיקר..

פורסם

פששששששש איזה שפה אני מתחיל להרגיש כמו בקדם אוניברסיטה....

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...