Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

גיסי רוצה לעשות שינוי בקריירה שלו ומעוניין לעשות קורס מחסנאי ממחושב.

אשמח להמלצות למוסד שמלמד את המקצוע.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אני לא יודע איפה ניתן לעשות את זה, אבל אני רוצה לשאול אותך שאלה:

למה, למען השם, הוא רוצה לעשות את זה? אני מנסה כל חיי להימלט מהכיוון של מחסנאי. שעות על הפנים, שכר על הפנים, עבודה על הפנים, אין שום אתגר, אין שום צורך בלחשוב, אין שום הבדל בין הימים- כל יום נראה כמו יום לפניו ויום אחריו, והחלק הכי קשה במהלך היום זה לדעת לספור עד 12 כשיש עליך נעליים (כי אסור ללבוש סנדלים במחסן אלא רק נעלי עבודה). מחסנאי ממוחשב לא שונה בהרבה ממחסנאי רגיל, רק תוספת של לשבת מול מחשב קצת. יש הרבה שינויי כיוון שאפשר לעשות בחיים, שלא מובילים למשהו שהוא בסופו של דבר dead end job.

אני חושב על קורס בתכשיטנות למשל, על רישיון ג' למשל, על מסגרות, עיבוד שבבי, 1001 דברים שיכולים לבוא במקום להיתקע כמחסנאי.

תן לו לחשוב על זה, תעשה לו טובה ענקית בזה. ממחסנאי אין לך לאן להתקדם.

ואת זה אני אומר עם 12 שנות ניסיון של מחסנאי בכמה מקומות, כולל מחסנאי ממוחשב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה על הזוית ברווז,

אני אשמח בנוסף כמובן גם לשמוע על עוד לימודי תעודה לבחור מוכשר מאוד עם יכולת טכניות מאוד גבוהות.

פורסם

תכנת CNC, מסגר, טכנאי מכשירי חשמל, טכנאי מיזוג וקירור, שרברב, חשמלאי.

כולם מעניינים יותר ועם אפשרויות תעסוקה מגוונות ומכניסות יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תודה על הזוית ברווז,

אני אשמח בנוסף כמובן גם לשמוע על עוד לימודי תעודה לבחור מוכשר מאוד עם יכולת טכניות מאוד גבוהות.

את הזוית אני כבר קיבלתי במחסן... :lol:

תכנת CNC, מסגר, טכנאי מכשירי חשמל, טכנאי מיזוג וקירור, שרברב, חשמלאי.

כולם מעניינים יותר ועם אפשרויות תעסוקה מגוונות ומכניסות יותר.

באמת? טכנאי מכשירי חשמל? אולי מתקין, זה יכול להיות. אבל טכנאי מכשירי חשמל מקביל בימינו למדליקי תאורת הרחוב וליצרני כרכרות ל-4 סוסים.

והאמת שגם אני אשמח לשמוע על כמה רעיונות מעניינים, שאולי לא חשבתי עליהם בעצמי.

פורסם

מקבל את ההערה, אני רואה בהם היינו הך, אם כי התקנות דורשות הרבה פחות מומחיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה כבר תלוי במה שמתקינים. יש התקנות פשוטות בתיאורייה שיכולות להפוך לסיוט ארוך ומתמשך.

פורסם

באמת? טכנאי מכשירי חשמל? אולי מתקין, זה יכול להיות. אבל טכנאי מכשירי חשמל מקביל בימינו למדליקי תאורת הרחוב וליצרני כרכרות ל-4 סוסים.

למה?

דווקא הבנתי שטכנאי מכשירי חשמל לבנים (מקררים/מכונות כביסה/מדיחי כלים וכו') זה דווקא מקצוע די מבוקש, ואפשר לעשות כסף מכובד בתור עצמאי.

אבל בקשר למחסנאי אני יכול להבין אותך, אפילו שלא עבדתי בתחום (אבל יצא לי להתעסק הרבה עם מחסנים למיניהם). באיזו מין עבודה נוראית הוא עובד, שהוא שוקל לעבור להיות מחסנאי, ועוד לעשות קורס בזה?

לפות"ש:

לגיסך יש זיקה למחשבים? אם כן, למה לא לעשות קורס בתחום ה-IT או רשתות, כמו MCITP/CCNA?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לצערי אין לו זיקה למחשבים. זה תחום שאני בא ממנו ומכיר אותו מעולה.

פורסם
...

דווקא הבנתי שטכנאי מכשירי חשמל לבנים (מקררים/מכונות כביסה/מדיחי כלים וכו') זה דווקא מקצוע די מבוקש, ואפשר לעשות כסף מכובד בתור עצמאי.

...

לא בטוח, כסף מכובד יכול לעשות רק אחד שלא יוצא "צדיק" אצל הכט.

(מנסיון שלי גם כחשמלאי וגם כמתקן מכונות כביסה)

ואם כבר הוזכר "יצאת צדיק", היום בערב על הטריק הנסתר (כלשונו של הכט) של מוכרי מצברי הרכב.

• תוכן חדש...