Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון נכנס לי ג'וק לראש שהגיע הזמן להתקדם למשהו חזק וכיפי.

כרגע אני נוהג על ניסן אלמרה אוטומתית 96 שעברה אלי מאבא שלי. האוטו מדהים אבל חסר לי הריגוש.

החלטתי לחפש אוטו בעל הקרטריונים הבאים:

ידני (חובה)

נפח מנוע מ1800 עד 2000 סמ"ק

מחיר קניה של כ35 אש"ח ושנת ייצור מעל 2002

בעל נטיות ספורטיביות ובעל ערך מוסף כדוגמת רכב סאלון, סאנרוף או גג נפתח.

עברתי על פיג'ו 206 סיסי וכנראה שאוותר מכיוון שאני לא מוצא משהו שמור.

צדה עיני האלפא 156 עם מנוע 2000 או 2200. לפי בדיקה נראה כי יש כמה מכוניות שמורות עם נתונים סבירים.

אשמח לשמוע מידע על הרכב כדוגמת עלויות טיפול, בעיות נפוצות, עלויות אחזקה,ביטוח וכל מה שרק אפשר.

בתודה, אלכס.

Renault clio RT 1994

פורסם

אלכס, בצע חיפוש כאן בפורום ובאתר מועדון אלפא רומיאו הישראלי www.iaroc.org.il ותחזור עם שאלות ספציפיות יותר. חשוב שתלמד מדוע לא כדאי לרכוש רכב עם מנוע JTS.

אגב, אם תמצא אלפא 156 עם מנוע 2.2, ספר לי.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יכול להיות שטעיתי בנוגע לנפח מנוע, אני לא מומחה לדגם.

אין לי שאלות ספציפיות מכיוון שאני לא מכיר את הרכב. אשמח לשמוע מידע כללי מאנשים שיש\היה להם רכב כזה או דומה, ועל המותג אלפא בכלליות.

Renault clio RT 1994

פורסם

אגב, אם תמצא אלפא 156 עם מנוע 2.2, ספר לי.

יש לי תחושה שאם לחפש באמת אפשר יהיה למצוא כזו (כמו שמוצאים אותן עם מנועי 3.0, 3.2 ושאר שיפצורים).

אלכס, תעשה חיפוש, יש טונות של מידע!!!

פורסם
יש לי תחושה שאם לחפש באמת אפשר יהיה למצוא כזו (כמו שמוצאים אותן עם מנועי 3.0, 3.2 ושאר שיפצורים).

אלכס, תעשה חיפוש, יש טונות של מידע!!!

הרכב הנ"ל יובא לארץ בעיקר עם מנועי 2.0 ליטר. קיימים גם מנועי 2.5 v6, אבל פחות.

בנוסף יש כמה אקזמפלרים בודדים (אני שמעתי על 3)- gta 3.2.

לא קיימים כלל מנועי 3/2.2 ליטר לדגם הזה.

פורסם

כמה דברים חשובים, ככה כדי שלא יהיה פה סלט בגלל ששלחתי את הבנאדם לעשות חיפוש והוא כנראה מתעצל.

156 עדיף לרכוש אחת ידנית עם מנוע 2 ליטר טווינספארק (עד מודל 2002 כעקרון) ולא עם מנוע 2 ליטר JTS שנחשב לא אמין (לא לבלבל עם מנוע JTS 2.2 שמופיע באלפא 159). מדוע ידני? כי לגיר הסלספיד יש נטיה לשבוק.

מומלץ לקחת רק רכבים שטופלו היטב במוסכים מומלצים ולא לקחת חורבות אלא אם מוכנים להשקיע בהן סכום רציני לשיקום.

עלויות תיקונים? סבירים פלוס, טיימינג יהיה יקר, אין מה לעשות; משולשים, בולמים וכן הלאה ברכב ישן יהיו הוצאה שיש להתחשב בה.

התקציב שלך בהחלט מאפשר רכישה של אקזמפלר נאה ויישור קו הגון, כל הכבוד.

זה על קצה קצהו של המזלג, לא כולל מנועי V6 ולא כולל הפניה לאלפא 147.

אני יודע, אבל יש כאלה "פרויקטים" שאני לא אופתע אם מישהו ידחוף 2.2 לתוך 156.

אתה בהחלט צריך להיות מופתע אם תראה כזו חיה. יש פרוייקטים אבל הם מערבים החלפות של מנוע V6 המקורי במנוע V6 בנפח גדול יותר, או כל מיני מגדשי דורבו למנועי השני ליטר. אני לא שמעתי על מישהו ששם מנוע 2.2 ליטר באלפא 156 ואני לא בטוח שזה אפשרי בלי לבנות את הרכב מחדש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...