Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
קבעתי תור למוסך מרכזי umi, מחר על הבוקר. אני אעדכן בהמשך.

תעדכן בבקשה - אני אחרי 3500 קמ המדיד על שני שליש . לא זוכר כמה היה שקיבלתי את הרכב .

אבדוק שוב עוד 3000 קמ

אם תריץ חיפוש באנגלית תמצא שהיה ריקול שקשור לצריכה עודפת של שמן כן שיש מצב לעקוב היטב אחרי הצריכה ולתעד כל התקשרות עם היבואן

The Spark has some quaility control issues, many people have year old Sparks that consume oil between changes, leak oil, or have multiple other problems with a car thats under 2 years old. GM is telling people its normal for a new car to use a quart or more oil between changes, and a number of people have had their engines replaced already, and GM still has not figured out why the failures are happening. Mine had the a/c recall done, which works better now, and I now burn just over half a quart of oil every 4-5k miles when it didn't before.

עריכה אחרונה על ידי El_LOBO
פורסם

אין לי יותר מדי מה לעדכן, הרכב כבר לא אצלי.

רק אציין שמילאתי שמן במוסכי UMI בזמנו פעמיים בתקופה של 8 חודשים, ובכל זאת לא היו מוכנים להודות שישנה תקלה כלשהי (בהתחלה גם טענו שלא צריך למלא, למרות שבבירור היה חוסר משמעותי ורק בקצת מעל לכמות המינימלית).

אותה הבעיה הייתה עם נוזל הקירור, אבל שם סירבו בתוקף למלא בטענה שקצת מעל לקו המינימום, ובסופו של דבר גם היה קצת מתחת לקו המינימום, הוא תקין לחלוטין ואני סתם דואג!

בהצלחה.

פורסם

הספארק שלי הגיעה עם אותה כמות שמן כמו שלך, אני אישית עשיתי טיפול של החלפת שמן ופילטר לאחר ההרצה של 3000 ק"מ בגלל שאני פדנט אבל לדעתי היא מגיעה ככה מהיצרן, אולי ככה הוא חוסך בשמן וכל עוד מדיד השמן נמצא מעל סימון המינימום הכל תקין - כל השאר זה רזרבה, אבל כדאי לעקוב בתדירות גבוהה או למלא עוד שמן במוסך, תבקש להשתמש רק בשמן המקורי של הרכב של חברת ACdelco

פורסם

זה לא השמן המתאים- השמן הנ"ל מתאים בעיקר לדגמי דיזל.

מי שישתמש בו, ישים לב שהוא לא סופח פיח במנוע בנזין ונשאר בהיר עד הטיפול הבא.

פורסם

אני גם חשבתי שתקן Dexos 2 מתאים לדגמי דיזל, עד שראיתי שרשום באתר של Dexos שהוא גם מתאים לדגמי רכבים אירופאיים בנזין וגם במוסך אמרו שזה מה ששמים בארץ על פי הנחיות היצרן.

פורסם

היי עדי, תודה על התשובה, היופ עשיתי טיפול לספארק 2014 וראיתי באמת שהשמן המקורי הוא של החברה שציינת.

חשבתי ש GM הוא המקורי, כי כתוב GM על הפילטר שמן.

בכל מקרה שניהם מתאימים, מקס אם דיברת על השמן שנתתי קישור אליו הוא מתאים לספארק, עמוד בול בתקנים ששבורלט הציבה.

רועי

פורסם

השמן של GM מיוצר על יד wolf ממש לא זהה ל ac delco .

Dexos 2 מתאים לדיזל.

רק בארץ מוכרים לנו לוקשים.

אגב, אני משתמש בו כי הרכב שלי על גפ"מ.

השמן הנ"ל לא סופח פיח כראוי במנוע בנזין.

מנסיון של 180 דגמי Gm שונים, מאורלנדו,קרוז, אסטרות וכן הלאה.

• תוכן חדש...