Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחבט כבר כמה שבועות אם לקנות:

קיה פיקנטו אוטו' מנוע 1.2 גרסא ex הכי מאובזרת.

או:

יונדאי איי 10 אוטו' מנוע 1.2 גרסא סופרים הכי מאובזרת.

מגלישה באינטרנט הבנתי שתא המטען של היונדאי גדול בחמישים ליטר,יותר נוחה בנסיעה ולקיה יש מסך מולטימדיה ושבע שנים אחראיות.

אני נשוי בלי ילדים כרגע,אשמח להמלצות שלכם..

תודה מראש

פורסם

לדעתי היונדאי,יש לה מושב תומך יותר,סלון יותר נעים עם שילוב 2 צבעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מחפש סופר מיני, למה אתה מגביל עצמך בהתלבטות בין שתי הנחותות האלו?

יש בקטגורית הסופר מיני מוצלחות בהרבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ניראה לי הוא התבלבל בין המושג מיני לסופר מיני פשוט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אתה מחפש סופר מיני, למה אתה מגביל עצמך בהתלבטות בין שתי הנחותות האלו?

יש בקטגורית הסופר מיני מוצלחות בהרבה.

כן התבלבלתי...

בכל מקרה למרות הנוחות העדיפה של יונדאי מאוד מפתה אותי ה-7 שנים אחראיות.

למרות שבעתיד אם יהיה תינוק האם 50 ליטר זה משהו שצריך להתייחס אליו??

פורסם

אל תשכח שאתה צריך לטפל במורשה יבואן בשביל לקבל את האחריות.

אם אתה שוקל עגלה,אני מציע לך לבדוק את הספייס סטאר,למרות שעל הדף היא מציעה תא מטען קטן יותר,בפועל הוא עמוק וארוך יותר,לגם פרקטי יותר.

פורסם
אל תשכח שאתה צריך לטפל במורשה יבואן בשביל לקבל את האחריות.

אם אתה שוקל עגלה,אני מציע לך לבדוק את הספייס סטאר,למרות שעל הדף היא מציעה תא מטען קטן יותר,בפועל הוא עמוק וארוך יותר,לגם פרקטי יותר.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

עד לפני שבוע הייתי בעלים של פיקנטו ידנית (זהה ל-i10) האוטומטית "בלענית" יותר ולכן כך בחשבון תצרוכת דלק גבוהה יחסית לקטגוריה.

בכללי אני הייתי מאוד מרוצה מהפיקנטו (אישתי הרבה פחות) הבעיה העיקרית היא מקום פנוי אם אתה מתכנן ילדים בקרוב אז רד מהרכב הזה ומהקטגוריה הזאת בכלל בקושי שעגלה אפשר להכניס לבאג'ז.

אני הזמנתי עכשיו במקום הפיקנטו את הקליאו 0.9 נכון המחיר גבוה יותר מהתקציב שלך אבל הרכב חזק יותר, גדול יותר, מאובזר יותר ולפי מה שאומרים גם חסכוני יותר.

יש את הקליאו 1.2 אטמוספרי שבתקציב שלך פחות או יותר , מראש לא בדקתי אותה מהסיבה הפשוטה שהיא נראת לי חלשה מידי בשבילי.

יש גם את ה-208 שעל הנייר נראה אחלה רכב.

כל זאת במידה ואתה לא נעול על אוטומט כמובן...

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

• תוכן חדש...