Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מרווח פנים- נהג חדש, רכב ראשון מסיע רק שניים מקס' זאת אומרת אחד מקדימה אחד מאחורה.

צריכת דלק/ביצועי מנוע טובים- שיהיה חסכוני, זריז קצת לא ספורטיבי אני ריאלי.

רכב מהנה לנהיגה-את המינימום הנדרש

מראה חיצוני- חמש דלתות קטנה בלי המון דרישות

אבזור- פה נכנס העניין, מעוניין במערכת (כמובן להתקין אני בצורה חיצונית)

מה סוג הנסיעה בעיקר? עירוני? בין עירוני? משולב? משולב, לא לאילת אבל סביבות ה50-80 ק''מ לדעתי מקסימום.

אני מדבר על פונטו ספייס ידנית שנת 2002 (ההגה עם כפתור הסיטי), המחיר הנדרש הוא 5,500 ש''ח.

היא תספק את הדרישות האלו? לא מוכן להשתגע רכב ראשון.

בנוסף, במערכת התכוונתי למשהו נחמד שיכיל HU נחמד קומפננטים ו6X9, כנראה בלי סאב.

רוצה בגאז' שיכיל דברים כמו שימשיה, כיסאות, תיקים ושוב לא להתשגע.

עריכה אחרונה על ידי ques
:roll:VW Golf MK4 2.0 Manual:roll:

פורסם

כן היא תהיה בסדר

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מציע לך לנסות להרים את התקציב ולקחת אחת מ-2005-2006. דגמי 2002 כבר שחוקים עד העצם ויהיה לך קשה למצוא אחת שלא עברה חיים קשים.

רבות שירתו בהשכרה בעברן וזה אמור להשפיע על המחיר.

פורסם
מציע לך לנסות להרים את התקציב ולקחת אחת מ-2005-2006. דגמי 2002 כבר שחוקים עד העצם ויהיה לך קשה למצוא אחת שלא עברה חיים קשים.

רבות שירתו בהשכרה בעברן וזה אמור להשפיע על המחיר.

בהנחה שהרכב תקין.

יספק ?

:roll:VW Golf MK4 2.0 Manual:roll:

• תוכן חדש...