Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל ויכוח זה בריא אם לא זה משעמם . בואו נסכם את הנושא כולם מסכימים שבכל הרכבים לפי הוראות הייצרן צריכים לבדוק רצועות לפי ק"מ או מיספר שנים ולהחליפם אם יש צורך. (לפי הסדקים)

ויש יצרני רכבים לפי הוראות הייצרן שצריכים להחליף את הרצועות לפי מיספר שנים או לפי ק"מ

לא לא מחמד שלי אתה לא תצא מזה בכזאת קלות ואת הסולם לרדת מהעץ לא תקבל ממני בכל אופן

אתה כתבת משהו לא מדוייק ומטעה וכשתיקנו אותך אני ומרק התחלת להקניט שבעלי המקצוע לא מבינים כלום ותקנת את עצמך כאלו כל מה שכתבת קודם לא היה קיים

לא צריך התנצלות כי אני מניח שאנשים פה כבר קלטו אותך

פורסם (נערך)

אני לא התנצלתי הוכחתי לך לגבי רנו שמה שכתבתם לא נכון

החלפת רצועה כל 90000ק"מ או כל 4 שנים

הרצועה לא תיקרע ליפני המועדים האלה

ולגבי הרצועה של הסוזוקי נתתי לכם הוכחה שיש להחליפה (ראה ספר רכב )

אתם חושבים שרק אתם מבינים ואף אחד אחר לא מבין

[h=2]בעניין: באמא שלי אני נאחס, נקרעה[כנראה] רצועת אלטרנטור[/h]

ברוב המקרים אין שום הנחיה ספציפית להחלפה יזומה של הרצועה אלא בדיקה של מצבה בכל טיפול

במקרים בהם יש הנחיה כמו כמו אצל רנו למשל הזמן שנדרש להחלפה הוא לרוב פי שתיים ממה שבאמת מחזיקה הרצועה בפועל

ציתות שלך

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם (נערך)
אני לא התנצלתי הוכחתי לך לגבי רנו שמה שכתבתם לא נכון

החלפת רצועה כל 90000ק"מ או כל 4 שנים

הרצועה לא תיקרע ליפני המועדים האלה

ולגבי הרצועה של הסוזוקי נתתי לכם הוכחה שיש להחליפה (ראה ספר רכב )

אתם חושבים שרק אתם מבינים ואף אחד אחר לא מבין

בעניין: באמא שלי אני נאחס, נקרעה[כנראה] רצועת אלטרנטור

ברוב המקרים אין שום הנחיה ספציפית להחלפה יזומה של הרצועה אלא בדיקה של מצבה בכל טיפול

במקרים בהם יש הנחיה כמו כמו אצל רנו למשל הזמן שנדרש להחלפה הוא לרוב פי שתיים ממה שבאמת מחזיקה הרצועה בפועל

ציתות שלך

כרגיל אתה מוכיח שאתה לא מבין כלום וכמה שתתפתל ותתפלפל זה לא יעזור להסתיר את חוסר הידע שלך

נתתי דוגמא מני רבות של החלפת רצורת טיימינג יש ב 90 יש ב 120 יש ב 150 ויש ב160 כל זה רק בדגמי רנו אבל אתה כמובן לא יודע את זה

רצועת האביזרים לא מחזיקה לרוב אפילו את ה90 אבל גם את זה אתה לא יודע

גם בנושא המיזוג פישלת וגם פה אז לך חפש מקומות אחרים להטעות בהם אנשים

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

רצועה מחזיקה 90000ק"מ עם הרצועה אורגנלית .למשל ברכב שלי רנו וכתבתי לך שגם ברכבים אחרים רשום שצריך להחליף רצועה תפתח ספר רכב ותיווכח

לגבי המיזוג לא טעיתי תישאל כל איש מזגנים לרכב

פורסם

הדיון הזה וחלק מהתגובות בו מביישים את הפורום.

אי אפשר לדבר בהכללה על מאות דגמים שונים.

כל דבר שנכתב כאן צריך להיות מגבה או בהוראות יצרן אן בניסיון עבודה או בעלות על רכב מסויים.

ללא הדברים האלו חבל לנהל דיון.

מי שרוצה לדעת איפה נמצא מסנן מזגן או כל כמה זמן צריך להחליף או לבדוק רצועת אביזרים - יציין דגם רכב, דגם מנוע ושנת ייצור ויקבל תשובה מומסכת מחברי הפורום כולל מבעלי מקצוע רבים שגלשים כאן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...