Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים

רק לפני עשר שנים כדי לרדת מ 8 דקות היית צריך פרארי 360 צ'לנג סטרדאלה. גם ה 430 ה"רגילה" עשתה 7:55

It's life, Jim, but not as we know it

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדוע מהסרטון אפשר להבין שהתוצאה הושגה לפני חודש. מה הטעם בלהסתיר כל כך הרבה זמן...?

האם הזינוק אינו מעמידה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הם כבר חודשיים מריצים טיזרים ועושים בילד-אפ להכרזה.

כולם מתזמנים הכרזה למתי שנוח להם ולא רצים מיד לספר (צריך גם להכין את הוידאו, חומרי שיווק וכו').

לגבי הזינוק גם לי זה נראה קצת מוזר. זה לא היה flying-lap אמנם אבל גם לא ממש עמידה כמו שאני חושב שאמור להיות.

ניר

פורסם
תתחדש! אני מקווה שקיבלת מחיר טוב.

באמת שעניין הנורבורינג והתחמנות של היצרנים בכדי לשבור שיא כבר מוגזם לחלוטין. לפחות אצל רנו אפשר לקנות את הגרסה האמיתית שעשתה את זה. רק שבשים לב למחיר, ברור שכל העניין הזוי לחלוטין. וכמובן שעניין חוסר במושבים אחוריים הופך את הגרסה ללא מעשית לחלוטין.

סיאט כמדומני אפילו לא פרסמו במדוייק מה השינויים שנעשו לרכב. זו הייתה במפתיע גרסה ידנית, אם אני לא טועה. אבל עניין הצמיגים/תוכנה ושינויים נוספים לא ידוע.

בקיצור, מעבר לעובדה שלא מובטח שבמסלולים אחרים המכוניות האלו שומרות על מקומן בטבלה. גם לא ברור בכמה הגרסה לציבור איטית מהמוצהר.

תודה רבה

אחרי שהתייאשתי מסקודה ומרנו ולאי הצפייה שתבוא הבשורה מהקופרה החלטתי לאמץ אריה צרפתי GTI.

אני חושב שקיבלתי מחיר טוב. מה שבטוח בהפרש אשתי מחליפה מטבח....

פורסם

לגבי הזינוק גם לי זה נראה קצת מוזר. זה לא היה flying-lap אמנם אבל גם לא ממש עמידה כמו שאני חושב שאמור להיות.

זה דווקא כן Flying Lap, בדיוק איך שאמור להיות.

פורסם (נערך)
וכמובן שעניין חוסר במושבים אחוריים הופך את הגרסה ללא מעשית לחלוטין.

עם כל הכבוד לרנו, סיאט לא היו צריכים לגלח מזגן ומושבים מהרכב בשביל זמן הקפה טוב.

נכון שמשקל זה שם המשחק כאן כי מדובר ברכבים עם הנעה קדמית בסופו של דבר ,יותר כח לאו דווקא יהיה יעיל יותר אבל לגלח מהרכב מזגן,מושבים,מצבר ועוד, רק בשביל להחזיר את התואר רגע לפני שהונדה חוטפת אותו, נראה כמו מהלך מעט נואש

אני חולק על דעתכם, מדובר ברכב נישה מובהק שמיועד לטעמי ל-1 מתוך 2 סוגי לקוחות:

1.מי שמחפש רכב הארדקור למסלול במחיר נגיש (לדוגמא אותה 135M שמישהו ציין אינה רכב מסלול "מהמפעל").

2.למי שיש כמה רכבים שונים ורוצה רכב מיוחד ודי קיצוני ולא אכפת לו מהפשרות שברכב.

יש לי חבר שבבעלותו הדגם הקיצוני של המגאן מהדור האחרון (סליחה, לא בקיא בדגמים), בכל אופן זה הדגם עם כלוב התהפכות, באקטים עם רתמות וחלונות עשויים פלסטיק דק וגמיש (דומה לפלסטיק של בקבוקי שתייה).

הוא מאוד מאוד אוהב את הרכב ולא מפריע לו הוויתורים שהרכב דורש כי לשמחתו הוא משתייך לקבוצת "יש לי מספיק רכבים".

על אותו משקל, יצא לך לנסוע בלוטוס אליז\אקסיג'?

עזוב לנסוע, להכנס לתוך הרכב?

בפעם הראשונה שנכנסתי לאקסיג' S של חבר שלי אני מודה ומתוודה- הוא פתח את הדלת ואני במשך חצי דקה עמדתי וניסיתי להבין איך נכנסים לבפנים (לא צחוק- החבר נכנס קודם כדי להדגים לי!!!).

אני די בטוח שפרקתי כתף במהלך הנסיונות להכנס ולצאת מהרכב, זה היה פשוט לא נוח בטירוף.

אחרי שהבנתי את הטריק נפתרה בעיית הכניסה\יציאה והרכב פשוט נותר לא נוח בעליל לנסיעה.

מה אני בא להגיד- בלא מעט רכבי ספורט טובים יש פשרות רבות- נוחות, נגישות, תחושת קלסטרופוביה, שדה ראיה בעייתי, בידוד רעשים לקוי וכן הלאה, זה אותם דברים בדיוק ש(לדעתי) עושים אותם למיוחדים שהם ונותנים להם אופי מיוחד.

דבר אחרון, זה נחמד מאוד לעשות זמן הקפה טוב אבל שבירת השיא של זמן הקפה זה דבר אחר אז עם כל הכבוד לסיאט, אפשר לפרגן גם לרנו, הם יודעים לייצר מכוניות ספורט\ספורטיביות מצויינות, לטעמי אחד היצרנים היותר מוצלחים בתחום הספורטיביות הודות לשיתוף הפעולה ההדוק עם חטיבת הספורט של היצרן.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני חולק על דעתכם, מדובר ברכב נישה מובהק שמיועד לטעמי ל-1 מתוך 2 סוגי לקוחות:

1.מי שמחפש רכב הארדקור למסלול במחיר נגיש (לדוגמא אותה 135M שמישהו ציין אינה רכב מסלול "מהמפעל").

2.למי שיש כמה רכבים שונים ורוצה רכב מיוחד ודי קיצוני ולא אכפת לו מהפשרות שברכב.

וכמה כאלה יש? אל תנסה להסביר לי שאני אופתע כמה אנשים בעולם הגדול נהנים מהלוקסוס הזה...

אנחנו מדברים על פאקינג הוט-האצ'. אם לוקחים רכב כזה ומתחילים לוותר על מושבים וכד', אז זה כבר לא אותה קבוצת ייחוס.

אז סבבה, אני מוריד את הכובע על כך שהם מצליחים עם הנעה על הסרן הלא נכון לעשות זמנים כאלו. ביננו, גם לא הייתי מתנגד להשתעשע עם אחת כזו. אבל ביטול מרכיב הפראקטיות (מושבים) והקפצה של המחיר באופן מהותי לוקחים אותה להשוואה עם חיות מזן אחר.

פורסם (נערך)

שוב ידידי אני לא מסכים,

ביטול המושבים הופך אותה לרכב נישה, ככזה הוא כמובן אינו מתאים לכולם.

גם למיאטה, S2K, Z3/4, SLK ודומיהן אין ספסל אחורי.

לפרארי 458 אין ספסל אחורי והמזגן של ה-355 נוראי (היה עדיף פשוט לייצר בלי מזגן מאשר הבדיחה שהתקינו שם).

אסטון מרטין וואנטאג' מרגישה קלסטרופובית מאוד.

המשותף לכל הרכבים הנ"ל- הפ כולם ללא יוצא מן הכלל לא פרקטיים, אין להם מושב אחורי, הם לא נוחים במיוחד (או כניסה\יציאה לא נוחה או נסיעה לא נעימה, הסייג היחיד- ה-458 נוחה), יש להם תא מטען תיאורטי בלבד.

ועדיין, הם נמכרים במספרים יפים כי הם רכבי נישה- המותגי על הם רכבי נישה למי שיש ממון רב, המיאטה בקצה השני של הסקאלה עבור מי שאינו עשיר ועדיין רוצה להרגיש רוח על פדחתו ואינו סגור על נטיותיו המיניות (סתם, סתם...).

הכל בסדר ידידי, המגאן R26.R כנראה אינה בשבילך, היא גם אינה בשבילי כי יש לי צרכים שונים וגם אני איני משתייך לקבוצת "רכב שונה בכל שבוע" ולכן אם הייתי חושב על מגאן ספורט הייתי בוחר דגם פחות הארדקור אבל בוא לא נטעה- בהחלט יש כנראה לא מעט אנשים שעבורם המגאן הקיצונית תתאים מאוד.

מחזיר אותך לשנות ה-90, פז'ו מייצרת את ה-106 הספורטיבית הקטנה ב-2 גרסאות:

XSI\S16\GTI- מאובזרות מאוד לתקופתן עם חלון גג, מזגן, ריפודי קטיפה\עור, דיפוני דלתות מלאים, חישוקי סגסוגת נאים, חלונות ומראות חשמליות וכן הלאה.

106 ראלי- אין חלון גג, אין דיפוני פנים מלאים, אין מזגן, את חישוקי הסגסוגת מחליפים ג'אנטים פח, החלונות עובדים עם ידית מנואלה, כדי לכוון את המראה משתמשים בצ'ופצ'יק מכאני פשוט וכן הלאה.

גרסאת הראלי נמכרה מצויין, היתה אף נחשבת למבוקשת יותר ולימים לדעתי יהיה לה ערך אספני גבוה יותר מזה של הגרסאות המאובזרות (שגם חזקות יותר).

מה שונה אז מהיום?

גם אז גרסת הראלי פחות קרצה לי ולכן בחרתי לרכוש XSI, אני מפונק ואוהב שהחלונות שלי יורדים בלחיצת כפתור.

אגב, עזוב את עניין הפחתת האיבזור\משקל, זו כאמור גירסה קיצונית, עזוב את הזמן מסלול שהוא מרשים כשלעצמו- זו חתיכת מכונית מהנה!

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

אתה אומר בדיוק את מה שאני אומר. ההשוואה כבר אינה לקומפקטית משפחתית...

פורסם
וכמה כאלה יש?

אין הרבה אנשים כאלו ורנו כנראה מתכננים למכור מעט מאוד גביע-R. יש להם קטע עם מכוניות פסיכיות במהדורות מוגבלות (רנו 5 טורבו לדוגמא) והרבה ניסיון במהדורות מוגבלות בכלל (גם שהם לא מתכוונים לזה - כגון הול-סטיס).

זאת מכונית הילה שאמורה לפזר אבק פיות על שאר דגמי רנו הספורטיביים והספורטיביים פחות.

פורסם
אתה אומר בדיוק את מה שאני אומר. ההשוואה כבר אינה לקומפקטית משפחתית...

כמובן שהיא לא קומפקטית משפחתית, היא רכב נישה נטו, נעים יותר להתנייד ביום יום בפרארי 458 ואפילו 430 מאשר ברנו הקיצונית, היא הכל חוץ מנעימה.

פורסם

טוב תפסיקו לריב, כבר אמרתי קודם, מי שרוצה רכב סדרתי אמיתי, נוח ופרקטי ביום יום שגם עושה 8 דקות ברינג ככה כמו שהוא מהמפעל, שיצמד לשיא הקודם של 8:07 של המגאן RS265

8)

• תוכן חדש...