Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגירה, מסכים לגמרי עם החלק הראשון שלך, עם התוצאה הזאת סיאט הצליחה לנער את התדמית ולהכנס למשחק.

עם החלק השני לא. כמו שכבר התלוננו פה כל השרשור, ה-Trophy-R זאת חיה אחרת לגמרי שפונה לקהל אחר.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים!

כשהייתי ברינג לפני חדשיים הסתובבו שם שתי סיאטים (משודרגות מן הסתם) שהצליחו להראות לי את האגזוז בהאצות גם כשהייתי עם ה M135i

די הופתעתי מהן אז, אבל עכשיו בדיעבד הן נראות לי יותר טבעיות, ובפעם הבאה בטח יהיו יותר.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

ובטח בפעם הבאה, תפתיע את עצמך כשתשאל את הנציג בדלפק שכירת הרכב "דרך אגב, כמה עולה יום עם קופרה?" :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ניר,

וודאי שאף אחד לא קונה רכבים כאלו על סמך מספרים בלבד אבל כל ההייפ התקשורתי והתחרות בהחלט משפיעות על הלקוח לקבל החלטה

(נכון,זה פחות רלוונטי לארץ).

אם כל התחרות לא הייתה רלוונטית ולא הייתה חלק מהשיקול בכלל, היצרנים לא היו טורחים לייצר performance package לרכבים ספורטיביים מלכתחילה ולא היו מנסים לשמור על הטייטל.

ובדיוק כמו שאמרת, היא חיה אחרת ולא צריכה להוות שיקול כאשר רוצים לקנות האץ ספורטיבי אלא רכב מסלול נטו.

עידן לשאלתך, אילו רכבי ספורט לא פחות טובים יש ישר מהקופסא, ישנם כמה רכבים שעדיפים באחד או שניים מהמשתנים: מחיר,פרקטיות,ביצועים. הרשימה מתייחסת למחירים באירופה, שם התחרות רלוונטית יותר.

הרנו 275גביע R החדשה תעלה ע"פ דיווחים 36,000יורו = 48K$

מה יש לנו בתקציב דומה:

focus ST עולה בסה"כ 23K יורו

mini JW coupe עולה 24K יורו

astra VXR תעלה 28K

135i M מאובזרת תעלה 32K יורו

235i M מאובזרת תעלה 36K יורו

camaro V8 תעלה 35-36.8 יורו

A45AMG חדשה תעלה 38K יורו.

335i M תעלה 38K יורו.

אם תרצה נישה למסלול: caterham superlight R400 ב 36K יורו. או R500 ב42K

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

דני, אתה שוב כותב דברים לא קשורים...

אף אחד מהרכבים שכתבת הוא לא מתחרה ישיר שר הגרסת R, הם מתחרים של 265.

המחיר של הרנו ציינת ביורו, אפילו שאף אחד לא יודע את המחיר עדיין.

את המחירים של שאר הרכבים או שרשמת עשית טעות קטנה, כתבת יורו ואלה מחירים בפאונד! שזה אומר עוד %25 על המחיר שאתה רשמת.

הקטראם זה רכב מדהים אבל שכחת לציין שאין לו תא מתאן,רדיאו או גג.

הרכבים שיותר דומים לגרסת R הם GT3rs E92GTS וכו׳.

אלה רכבים שמגיעים עם באקט סיט עם חגורות 4/5 תפיסות,חצי כלוב, בקוילאוברים משופרים (שלא קשורים לבולמים המקוריים) וברקסים משופרים.

מניסיון זה עולה המון כסף לעשות את כל התוספות האלה, לי זה עלה בסביבות ה 10k פאונד.

פורסם (נערך)

עידן לשאלתך, אילו רכבי ספורט לא פחות טובים יש ישר מהקופסא, ישנם כמה רכבים שעדיפים באחד או שניים מהמשתנים: מחיר,פרקטיות,ביצועים. הרשימה מתייחסת למחירים באירופה, שם התחרות רלוונטית יותר.

הרנו 275גביע R החדשה תעלה ע"פ דיווחים 36,000יורו = 48K$

מה יש לנו בתקציב דומה:

focus ST עולה בסה"כ 23K יורו

mini JW coupe עולה 24K יורו

astra VXR תעלה 28K

135i M מאובזרת תעלה 32K יורו

235i M מאובזרת תעלה 36K יורו

camaro V8 תעלה 35-36.8 יורו

A45AMG חדשה תעלה 38K יורו.

335i M תעלה 38K יורו.

זו רשימה מרשימה של רכבים ספורטיביים- אף אחד מהם אינו רכב מסלול.

היחידה שנכנסת להגדרה של רכב מסלול היא הקייטרהם, והיא עוד פחות פרקטית מהמגאן וגם יקרה יותר, אגב.

כל הרכבים שציינת ידרשו התאמות (לא מעטות, אגב) כדי להכנס להגדרה של רכב מסלול, גם M3 וגם C63 אינם רכבי מסלול ככה סתם בשביל לחדד.

שים לב למה שמורן כתב וגם אני כתבתי דברים דומים, המגאן בגירסה הקיצונית לא מתחרה בסיאט ליאון ואפילו לא בפאביה ספורט, היא פונה למי שרוצה רכב מסלול דוגמת הגרסאות הקיצוניות של פורשה אך בתקציב נמוך משמעותית.

אני שוב פעם אומר שבשביל למנות את המתחרות של הגירסה הקיצונית של המגאן באותה רמת תמחור אין צורך בכף יד שלמה, אצבע או שתיים יספיקו ולא בטוח שאפילו תצטרך גם את אלו.

אגב, לפני שמישהו פה יציע את הלוטוס אקסיג' אקדים ואומר שגם היא לא מכונית מסלול, היא פצצת כיף על 4 גלגלים אבל אם היא היתה מכונית מסלול זה היה חוסך לחבר שלי את עלות הקויילאוברים שנאלץ לרכוש כדי לחדד את ההתנהגות.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מורן, הטענה שלי הייתה בדיוק זו, שהרנו היא לא מתחרה בגלל חוסר הפרקטיות שלה בסגמנט.

אם לפנות לסגמנט פחות פרקטי שהגביע R נכנסה אליו, יש רכבים לא פחות מעניינים וזה מה שניסיתי לומר עם הקייטראם.

לגבי מחיר הרנו: autocar topspeed motoring

עידן, מסכים איתך. לכן זה נראה לי מעט מוזר שרנו משווים אותה לרכבי האץ אחרים במסלול.

לגבי רשימת הרכבים, הם אכן לא רכבי מסלול אבל לא נופלים מהרנו ולכן פרקטיים יותר בתור רכב יחיד, זה הכל.

פורסם

דני,

לאיזה רכבים אתה מצפה שישוו את המגאן המדוברת? קבריולט? רודסטר? קופה? סדאן?

האצ'בק שם של צורת מבנה מסויימת של רכב ללא קשר לכמות הדלתות או המושבים.

באופן טבעי המגאן, כולל הגירסה הקיצונית, תושווה לרכבים בעלי מבנה דומה, כלומר רכבי האץ'.

לגבי הרכבים שציינת, המגאן כל כך שונה מהם שאני לא באמת רואה איזשהו בסיס להשוואה אבל דבר אחד אתה יכול להיות בטוח- כשתשים את כל הרכבים שציינת אל מול המגאן במסלול נורמלי- היא בהחלט תרגיש "נכון" יותר מיתר המכוניות המרשימות שציינת כי בדיוק באותו שיקיין שיוציא חלק מהמכוניות שציינת מאיזון בגלל השילוב של העברות משקל חדות ומהירות עם זויות גלגול- המגאן תלמד אותם למה היא עלתה יותר כסף מהגרסאות הספורטיביות ה"פרקטיות".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אגב, לפני שמישהו פה יציע את הלוטוס אקסיג' אקדים ואומר שגם היא לא מכונית מסלול, היא פצצת כיף על 4 גלגלים אבל אם היא היתה מכונית מסלול זה היה חוסך לחבר שלי את עלות הקויילאוברים שנאלץ לרכוש כדי לחדד את ההתנהגות.

המגאן 275 טרופי-R היא לא יותר מכונית-מסלול מאשר האקסיג'.

גם במגאן יהיו כאלה "שיתעסקו" עם המתלים. כמו גם ב-GT3RS ואפילו בקייטרהאם סופרלייט R500.

פורסם

סיאט VS רנו : סיבוב שני.

יש עוד כתבה בעברית באתר אוטוספורט(לא יודע אם מותר לקשר אתרים "מתחרים").

עד שהונדה תשווק את הרכב שלה , רנו וסיאט כבר ישווקו רכבים עם 350+ סוסים בייצור סדרתי לא מוגבל :lol:.

• תוכן חדש...