Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעת בוקר מוקדמת פקד הצוות של רנו ספורט את המסלול ומדדו זמן באופן רשמי לגרסה החמה האחרונה של המגאן. אגלה לכם שהשעון נעצר על 7:54, זמן המהווה שיא לרכב הנעה קדמית בייצור סידרתי. תהנו:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו רנו מתי תמכרו את המגאן שלכם בסכום הוגן של 185 א' ש"ח ל rs ו 195 א' ש"ח ל cup?

בינתיים נמאס לי לחכות לכם וגם לסקודה עם ה rs שלהם והתחדשתי באריה הצרפתי gti

פורסם (נערך)

לפי האתר של רנו-ספורט, יוצעו 3 גרסאות:

1. 275 טרופי.

2. 275 טרופי-R שתגיע בנוסף עם בולמי Ohlins, צמיגים, מערכת פליטה, ללא ספסל אחורי ועם הפחתת 100 ק"ג מהמשקל המקורי.

3. 275 טרופי-R 'נורבורגרינג-פאק' שתגיע בנוסף עם בלמים משודרגים, מצבר ליתיום-יון קל משקל ורתמת מירוצים.

מעניין מה יהיו העלויות, האם זה יוצע כאופציה ע"י קרסו ומה יש ל-up coming סיוויק טייפ R להגיד על כל זה.

עריכה אחרונה על ידי Avia

פורסם

נהיגה מדהימה ברכב מדהים!!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עם כל הכבוד לרנו, סיאט לא היו צריכים לגלח מזגן ומושבים מהרכב בשביל זמן הקפה טוב.

נכון שמשקל זה שם המשחק כאן כי מדובר ברכבים עם הנעה קדמית בסופו של דבר ,יותר כח לאו דווקא יהיה יעיל יותר אבל לגלח מהרכב מזגן,מושבים,מצבר ועוד, רק בשביל להחזיר את התואר רגע לפני שהונדה חוטפת אותו, נראה כמו מהלך מעט נואש

הרכבים האלו בסופו של דבר מבלים את רוב זמנם בכביש ולא במסלול.

ולמרות שאני לא אוהב כל כך סיאט,צריך לומר את האמת,סיאט תהיה הבחירה החכמה יותר לפי דעתי.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
נו רנו מתי תמכרו את המגאן שלכם בסכום הוגן של 185 א' ש"ח ל rs ו 195 א' ש"ח ל cup?

בינתיים נמאס לי לחכות לכם וגם לסקודה עם ה rs שלהם והתחדשתי באריה הצרפתי gti

תתחדש! אני מקווה שקיבלת מחיר טוב.

מצאתי מחירים:

30K~ יורו לטרופי

38K~ יורו לטרופי-R

40K~ יורו לטרופי-R נורבורגרינג-פאק

באמת שעניין הנורבורינג והתחמנות של היצרנים בכדי לשבור שיא כבר מוגזם לחלוטין. לפחות אצל רנו אפשר לקנות את הגרסה האמיתית שעשתה את זה. רק שבשים לב למחיר, ברור שכל העניין הזוי לחלוטין. וכמובן שעניין חוסר במושבים אחוריים הופך את הגרסה ללא מעשית לחלוטין.

סיאט כמדומני אפילו לא פרסמו במדוייק מה השינויים שנעשו לרכב. זו הייתה במפתיע גרסה ידנית, אם אני לא טועה. אבל עניין הצמיגים/תוכנה ושינויים נוספים לא ידוע.

בקיצור, מעבר לעובדה שלא מובטח שבמסלולים אחרים המכוניות האלו שומרות על מקומן בטבלה. גם לא ברור בכמה הגרסה לציבור איטית מהמוצהר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

למרות הכל הישג נאה מאוד למגאן ולמכוניות הנעה קדמית בכלל.

40,000 יורו זה סכום שאפתני למדי. בכסף הזה רוכשים באירופה M135i כולל המושבים האחוריים והפרופלור המפורסם מקדימה.

פורסם

We're told the track was dry, with an air temperature of 10*C and a track temperature a couple of degrees below that. The Cupra was wearing the optional Michelin Pilot Sport Cup 2 tyres and, beyond that strange camo paintjob, was standard production spec.

Is the record-breaking Seat Leon Cupra identical to the one I can buy?Almost. Powertrain-wise, it’s the same 276bhp turbo’d four-pot driving the front wheels through a six-speed DSG transmission. However, the record run car boasted a new optional ‘Performance Pack’ including Michelin Pilot Sport Cup 2 tyres.The Performance Pack isn’t yet available in the UK, though Seat says it may change its mind if demand is sufficient. Don’t forget, VW offers a Performance Pack for the Golf GTI, which includes a limited-slip front differential, upgraded brakes, and a 10bhp engine boost.

you get the Leon Cupra 280 DSG, equipped with an optional Performance Pack that includes Brembo brakes, specially designed 19-inch wheels, and Michelin Pilot Sport Cup 2 tires. Which sounds properly equipped.

כפי שניתן לראות, השינויים לא כאלו קיצוניים כמו ברנו ומקבלים חבילה מתאימה לכביש ולמסלול יחדיו בלי לרצוח את הפרקטיות של הרכב.

המרוץ לטייטל זמני מאוד משעשע, היצרניות ממש נלחמות בכדי ליצר הוט האץ נחשקת/מובילה. לאט לאט זה מתחיל להזכיר את שנות ה90 של יפן.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

ה-275 טרופי הרגילה היא מכונית יותר שפויה ליומיום.

הטרופי-R ממשיכה את דרכה של ה-R26.R כרכב לימי מסלול.

מעין GT3RS להמונים.

פורסם

לגבי השיא של הקופרה יש הרבה טענות על "העמימות" של סיאט לגבי קביעת השיא (מה גם שמבחנים עצמאיים במסלולים שונים לא ממש מאששים את התוצאות, המגאן הנוכחית עושה זמנים טובים יותר).

בין השאר התגלה שהם גם הורידו את המזגן ואולי עוד דברים. בכל מקרה הרכב בתצורה של קביעת השיא לא ניתן לקניה כרגע ולא ידוע מתי או כמה יעלה.

אבל זה לא ממש משנה, זה רק טוב לתירוץ "סיאט התחילה" :lol:

לגבי השיא של רנו, מאוד מאכזב.

השיא הקודם 8:07 מ-2011 של רנו היה על רכב סטנדרטי לגמרי, זהה לגמרי ל-265 שלי.

מה שסיאט כנראה עשו (ומסתירים), ורנו בגלוי עשו (עד רמת הבורג) זה לקחת את זה לאקסטרים עם רכב שרחוק מהסטנדרט.

רנו לפחות פרסמה את כל הפרטים הכי קטנים ותאפשר להזמין את הרכב בתצורה המלאה עם מגוון אופציות אבל בכמות מוגבלת ובמחיר אסטרונומי.

גם השיא שקדם ל-8:07 היה של מגאן בגרסת מסלול חוקית לכביש (ה-R26.R שעשתה 8:17). חוץ מהחלונות (פוליקרבונט), בנוכחית התפרעו הרבה יותר.

כל הסיפור הזה רק ממחיש כמה קשה לגלח שניות בתוצאה כ"כ קיצונית של 8 דקות לרכב הנעה קדמית ברינג.

בקיצור, אני חושב שצריך להשאיר את השיא להנעה קדמית בייצור סדרתי אצל ה-265 שלי 8)

ניר

פורסם

אני מקווה שמתישהו היא תוצע עם התיבה הרובוטית כמו בקליאו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה מתכוון RS275 Trophy-R (זה הדגם המוגבל עם הפחתות משקל קיצוניות ומחיר אסטרונומי).

RS275 Trophy זה דגם זמין יחסית עם תוספת מחיר קטנה.

באנגליה הגרסא הבסיסית ל-265 זה 26 אלף פאונד (לא קאפ ועם פחות אבזור מפה).

קאפ עם כל התוספות אבזור שהרכב מגיע בארץ, מעל 28 אלף פאונד.

עוד אלף פאונד יביאו לך את הטרופי החדש עם תוספת של 10 כ"ס בעזרת מערכת פליטה של אקרפוביץ.

עוד אלפיים ותקבל גם את המתלים של אוהלינס.

(עדיין לא קרוב ל-M235i)

אתה ממש שרוט ורוצה שישחטו לך משקל מהרכב וגם ישחטו אותך במחיר, תשלם מעל 36 אלף פאונד.

M235i ? מתחיל מ-34 אלף פאונד לבסיס ועם האופציות בבמוו השמיים הם הגבול.

חס וחלילה התיבה הרובוטית שבקליאו :evil:

• תוכן חדש...