Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די בטוח שפרקתי כתף במהלך הנסיונות להכנס ולצאת מהרכב, זה היה פשוט לא נוח בטירוף.

אחרי שהבנתי את הטריק נפתרה בעיית הכניסה\יציאה והרכב פשוט נותר לא נוח בעליל לנסיעה.

מה אני בא להגיד- בלא מעט רכבי ספורט טובים יש פשרות רבות- נוחות, נגישות, תחושת קלסטרופוביה, שדה ראיה בעייתי, בידוד רעשים לקוי וכן הלאה, זה אותם דברים בדיוק ש(לדעתי) עושים אותם למיוחדים שהם ונותנים להם אופי מיוחד.

ראית פעם מה הנוהל לעשות רוורס בקונטאש?

קלארקסון אולי קשקשן אבל פה הוא צודק, מה שהוא עושה בוידאו זה הנוהל הרישמי של למבורגיני ל"איך מחנים קונטאש" :screwy:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חולק על דעתכם, מדובר ברכב נישה מובהק שמיועד לטעמי ל-1 מתוך 2 סוגי לקוחות:

1.מי שמחפש רכב הארדקור למסלול במחיר נגיש (לדוגמא אותה 135M שמישהו ציין אינה רכב מסלול "מהמפעל").

2.למי שיש כמה רכבים שונים ורוצה רכב מיוחד ודי קיצוני ולא אכפת לו מהפשרות שברכב.

יש לי חבר שבבעלותו הדגם הקיצוני של המגאן מהדור האחרון (סליחה, לא בקיא בדגמים), בכל אופן זה הדגם עם כלוב התהפכות, באקטים עם רתמות וחלונות עשויים פלסטיק דק וגמיש (דומה לפלסטיק של בקבוקי שתייה).

הוא מאוד מאוד אוהב את הרכב ולא מפריע לו הוויתורים שהרכב דורש כי לשמחתו הוא משתייך לקבוצת "יש לי מספיק רכבים".

על אותו משקל, יצא לך לנסוע בלוטוס אליז\אקסיג'?

עזוב לנסוע, להכנס לתוך הרכב?

בפעם הראשונה שנכנסתי לאקסיג' S של חבר שלי אני מודה ומתוודה- הוא פתח את הדלת ואני במשך חצי דקה עמדתי וניסיתי להבין איך נכנסים לבפנים (לא צחוק- החבר נכנס קודם כדי להדגים לי!!!).

אני די בטוח שפרקתי כתף במהלך הנסיונות להכנס ולצאת מהרכב, זה היה פשוט לא נוח בטירוף.

אחרי שהבנתי את הטריק נפתרה בעיית הכניסה\יציאה והרכב פשוט נותר לא נוח בעליל לנסיעה.

מה אני בא להגיד- בלא מעט רכבי ספורט טובים יש פשרות רבות- נוחות, נגישות, תחושת קלסטרופוביה, שדה ראיה בעייתי, בידוד רעשים לקוי וכן הלאה, זה אותם דברים בדיוק ש(לדעתי) עושים אותם למיוחדים שהם ונותנים להם אופי מיוחד.

דבר אחרון, זה נחמד מאוד לעשות זמן הקפה טוב אבל שבירת השיא של זמן הקפה זה דבר אחר אז עם כל הכבוד לסיאט, אפשר לפרגן גם לרנו, הם יודעים לייצר מכוניות ספורט\ספורטיביות מצויינות, לטעמי אחד היצרנים היותר מוצלחים בתחום הספורטיביות הודות לשיתוף הפעולה ההדוק עם חטיבת הספורט של היצרן.

עידן, נתחיל מהסוף,

אף אחד לא מזלזל ביכולות של רנו לייצר רכב ספורטיבי מוצלח ואני כן מפרגן להם כי הם מייצרים מגוון גרסאות ספורטיביות לדגמים שלהם,

כאשר כולן מכוניות מוצלחות בקטגוריה שלהן. רנו קולעת לטעם שלי הרבה יותר מהסיאט.

לדעתי קצת ברחת קדימה עם המטרה של הרכבים הרלוונטים כאן, המטרה של היצרנים, סיאט ורנו, לייצר רכב הוט האץ מוצלח עם הביצועים הטובים בקטגוריה. במידה והיצרן מעצים את יכולות וביצועי הרכב על חשבון הפרקטיות של ההוט האץ, הרכב סופג חסרון משמעותי כאשר הוא פוגע בתכלית הרכב.

הוט האץ נועדה להיות רכב ספורטיבי פרקטי ליומיום, כאשר אפשר לצאת לטיול משפחתי או לקניות ובסוף השבוע לצאת למסלול ולסחוט את המקסימום מאותו הרכב על המסלול. שני העולמות ברכב אחד.

על הדף, הלאון עדיין פרקטית לעומת הדגם של רנו אשר צריך לפגוע קשות בפרקטיות של הרכב על מנת לספק חבילת ביצועים זהה או מעט טובה יותר.

נכון רכבי הנישה לא פרקטיים,אין להם מושב אחורי, אין להם מזגן ועוד אלף דברים ולכן הם בקטגורייה שונה לחלוטין, כאשר כאן שני רכבים מתחרים על תואר אחד, הם צריכים להיות זהים במהות.

בחו"ל, לאנשים שרוצים רכב מסלול יש עשרות אופציות אחרות.

בארץ, הרכב הפרקטי יותר עדיף בכל מובן.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
עידן, נתחיל מהסוף,

אף אחד לא מזלזל ביכולות של רנו לייצר רכב ספורטיבי מוצלח ואני כן מפרגן להם כי הם מייצרים מגוון גרסאות ספורטיביות לדגמים שלהם,

כאשר כולן מכוניות מוצלחות בקטגוריה שלהן. רנו קולעת לטעם שלי הרבה יותר מהסיאט.

יפה אמרת.

לדעתי קצת ברחת קדימה עם המטרה של הרכבים הרלוונטים כאן, המטרה של היצרנים, סיאט ורנו, לייצר רכב הוט האץ מוצלח עם הביצועים הטובים בקטגוריה. במידה והיצרן מעצים את יכולות וביצועי הרכב על חשבון הפרקטיות של ההוט האץ, הרכב סופג חסרון משמעותי כאשר הוא פוגע בתכלית הרכב.

בשביל זה רנו יצרו שלוש דגמים ברמות שונות של שיפורים

הוט האץ נועדה להיות רכב ספורטיבי פרקטי ליומיום, כאשר אפשר לצאת לטיול משפחתי או לקניות ובסוף השבוע לצאת למסלול ולסחוט את המקסימום מאותו הרכב על המסלול. שני העולמות ברכב אחד.

הגרסת R לא אמורה להיות רכב פרקטי, זה רכב שבנוי למסלול.

על הדף, הלאון עדיין פרקטית לעומת הדגם של רנו אשר צריך לפגוע קשות בפרקטיות של הרכב על מנת לספק חבילת ביצועים זהה או מעט טובה יותר.

על הדף זה לא במציאות, אתה פשוט יכול להסתכל על הוידאו ולהבין שהסיאט נמצא רוב הזמן בתת היגוי. אני בטוח שגם המגאן הרגילה יכולה לספק ביצועים קרובים ללא התת היגוי.

נכון רכבי הנישה לא פרקטיים,אין להם מושב אחורי, אין להם מזגן ועוד אלף דברים ולכן הם בקטגורייה שונה לחלוטין, כאשר כאן שני רכבים מתחרים על תואר אחד, הם צריכים להיות זהים במהות

נכון שהם לא מתחרים על אותו תואר אבל לרכב הזה יש מזגן, בסה״כ אין לו מושב אחורי. אולי אפשר לקרוא לו רכב דו מושבי?

הפרקטיות משתנה מאדם לאדם.

בארץ, הרכב הפרקטי יותר עדיף בכל מובן.

בחו״ל אין עשרות אופציות במחיר הזה לקנות רכב (חדש) שבנוי למסלול בלי צורך לשפר כלום.

אני חושב שהרכב הזה הוא מדהים! הזמן הקפה הוא ממש מהר, זה באזור 7:28 BTG שזה מכובד מאוד לרכב ביצור סדרתי.

הגרסת R זה רכב יעודי למסלול שנמכר בעיקר באירופה... רנו לא בנו אותו בשביל השוק הישראלי.

לדעתי אהיו מספיק אנשים באירופה שיקנו את הרכב בגרסת R כי אם אתה קונה את הגרסה הרגילה ורוצה לשפר אותה לאותו רמה זה יעלה דיי הרבה כסף להוסיף לרכב חצי כלוב, קוילאוברים של הולינס, ברקסים של ברמבו ומושבים של ריקארו!

ס״הכ החבילה נראת טוב מאוד.

לי יצא לנהוג על הR26R במסלול וזה היה אחד הרכבים הכי כייפים שנהגתי! הגה חד עם המון תחושה ללא תת היגוי...

אני בטוח שהרכב הזה בכמה רמות מעל

פורסם

הרכב סופג חסרון משמעותי כאשר הוא פוגע בתכלית הרכב.

מה התכלית של ה-R26R? להיות רכב ספורטיבי נעים ליום יום? רכב כדי להקפיץ את הילדים לגן?

לא, התכלית שלה היא להיות רכב מסלול "מוכן מהחברה".

הרי גם ה-205T16 היתה בזמנו רכב אידיאלי לקפוץ איתו לסופר, כנ"ל הקליאו V6 ועוד שלל רכבים מיוחדים.

על הנייר ולמעשה גם על המסלול, המגאן הספורטיבית המתונה יותר מעניינת ומהנה מהליאון והיא פרקטית לחלוטין.

נכון רכבי הנישה לא פרקטיים,אין להם מושב אחורי, אין להם מזגן ועוד אלף דברים ולכן הם בקטגורייה שונה לחלוטין, כאשר כאן שני רכבים מתחרים על תואר אחד, הם צריכים להיות זהים במהות.

נכון, המגאן ספורט הרגילה זהה במהות לליאון.

עשרות אופציות?

לא צריך עשרות, תן לי 5 דוגמאות לרכבים כאלה שמגיעים מהמפעל מוכנים למסלול מבלי שצריך לגעת בהם, כמובן באותו טווח מחירים למהן ההגינות.

אני אחסוך לך, אין לך בתקציב דומה עשרות אופציות לרכבי מסלול, למעשה כמה שאני מנסה לחפור בראש- אין לך אלטרנטיבה אמיתית לרכב מסלול מהיצרן בתקציב.

רוב הרכבים שאתה כולל בתוך אותם "עשרות" ידרשו לא מעט שינויים כדי לתפקד כמו שצריך במסלול- בולמים נורמלים, בלמים נורמלים ועוד.

לא ברור לי למה אתם ממשיכים לדבוק בעניין הפרקטיות, אתם כאילו מתעקשים להבין שרנו יצרה את המגאן ספורט בכמה ווריאציות החל מגרסה מתונה שמתאימה גם כרכב יומיומי ועד גרסת קצה קיצונית שמיועדת למסלול.

יש יצרנית רכב אחת, חברה קטנה ולא כל כך מוכרת, פורשה שמה, כבר שנים על גבי שנים היא מייצרת את ה-911 במעל 10 גרסאות שונות כדי להתאים לכמה שיותר לקוחות פוטנציאלים.

אני לא שומע בעולם שמתלוננים על כך שב-911 GT3 הסירו את ה"מושב" האחורי והתקינו כלוב התהפכות שהפך את הרכב ללא פרקטי.

מי שרצה את הביצועים וגם את הפרקטיות רכב לעצמו 911 טורבו, מי שאהב את ה-911 ופחות מותח את הביצועים רכב לעצמו קאררה, מי שפחד מהנעה אחורית רכש קאררה 4 וכן הלאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה לא העניין של לדבוק בפרקטיות. שוב ולא ארחיב, אני מתרשם מהיכולות ומהתוצאה.

רק שהייתי שמח לדעת כמה הרנו 275 ה"פראקטית" עושה את הרינג. זה כמובן היה עוזר לי להתרשם בכמה היא טובה יותר מזו שהחליפה. זה הכל.

אותי מעניין בעיקר מה שווה המכונית שעליה אני שם את 200 הזוזים שלי. אולי אין פה בכלל שיפור...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני אישית לא מתחבר לטררם סביב הרינג מהסיבה הפשוטה שאין שקיפות אמיתית לגבי הסט אפ של הרכב הנבחן, יש פערים ברמות הנהיגה של נהגי הניסוי השונים של היצרניות השונות ומעל הכל- אנחנו לא חיים ברינג ואין לזמן ההקפה של הרינג משמעות כלשהי הנוגעת לרכב בתנאי יום יום.

אני לוקח בערבון מוגבל את זמני ההקפה שם, זה אינדיקציה כללית ושטחית ותו לא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רק שהייתי שמח לדעת כמה הרנו 275 ה"פראקטית" עושה את הרינג. זה כמובן היה עוזר לי להתרשם בכמה היא טובה יותר מזו שהחליפה. זה הכל.

אותי מעניין בעיקר מה שווה המכונית שעליה אני שם את 200 הזוזים שלי. אולי אין פה בכלל שיפור...

אם מעניין אותך הרכב הפרקטי שפונה לאנשים שרוצים את הרכב גם ליום יום (וזה שריאלית ימכר בארץ) יש לך כבר זמן והוא זמן מצויין שעד היום היווה את ה-benchmark.

לא באמת השתנה כלום מאז, להזכירך ה-275 זה לא "הדגם החדש" אלא גרסה מיוחדת בייצור/שיווק מצומצם כמו כל דגמי הטרופי שיצאו בעבר וברמת הבסיס ה-275 זה בסה"כ אותו רכב רק עם מערכת פליטה משודרגת ו-10 כ"ס, זה הכל (וכמו בעבר השינוי הזה של הטרופי כנראה יחלחל לגרסה הבאה).

כמה היא תעשה ? נניח שיחד עם הצמיגים המשודרגים (ביחס לשיא הקודם שנקבע עם ברידג'סטון RE050A הנחות יותר) הרכב ירד ל-8 עגול. אז ? זה באמת משנה לך ? המספר הזה אמור להוות שיקול לקונה הממוצע שמתלבט בין ה-265 לטרופי ? (שיודע שכל השיפור זה 10 כ"ס, נראה לי מידע מספק, לא צריך גם מספר במסלול בשביל "לתפוס את השינוי")

פורסם

לא מדבר על העניין האישי שלי. ה CUP פחות התאימה לי.

העניין הוא שלשיטתם של רנו הרינג הוא מקדם מכירות. סוג של עדות לאיכות המוצר שלהם. זה לא חדש בתעשיה שמסלול המירוצים הוא זירת שיווק.

רק שבמקרה הנוכחי, הדימיון הגדול בתחפושת החיצונית כולל בשם, עלול להטעות שהמוצר הרגיל זהה. מה שמעניין אותי, זה מה ההבדל.

בחסות השיא החדש, משיקים גרסה משודרגת לציבור, אך לא ברור בכמה היא טובה יותר אם בכלל מזו שהחליפה.

ואם המשחק הזה כשר, הרי שבסיבוב הבא, תצא גרסה שעולה 60K יורו, מחומרים מרוכבים ועוד שלל חלקי חלל, העיקר לשפר שוב את השיא ולמכור לציבור את אלופת המסלול.

סבבה. עלי זה לא עובד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אבל הכל נעשה בשקיפות מלאה.

יש פרסום מלא של כל האיבזור והשוני בין הרמות השונות של הגרסא הזאת.

מי שרינג לא מעניין אותו לא יסתכל על זה בכלל ומי שהזמנים ברינג עושים לו את זה ידע לקרוא ולעשות את השיקולים שלו כמה הדגם מדבר אליו ואיזה בדיוק מתאים לו.

מי שתקוע באמצע, קצת מתעניין אבל לא קורא את האותיות הקטנות, בעיה שלו :lol:

אתה מצייר את זה כאיזו תרמית עם פער קיצוני בין הפרסומת למוצר אבל אנחנו כבר יודעים שגם המוצר הבסיסי נמצא בטופ והחזיק בשיא של הנעה קדמית והיום נמצא שם באזור ה-8 דקות להקפה.

כל השדרוגים והפחתות המשקל הקיצוניים (אין שום ספק, הפער במפרט אכן קיצוני) בשביל לקזז כמה שניות ספורות רק מדגישים לאן הם הגיעו ועד כמה התוצאה הקודמת עבור רכב כביש רגיל ופרקטי לחלוטין מדהימה.

ורנו לא המציאה את השימוש ברינג כמקדם מכירות, כל היצרנים במשחק הזה.

פורסם

אתם כל הזמן מזכירים "ייצור סידרתי", גירסאת ה"נורדבורגרינג" הזאת (או איך שלא קוראים לה) תיוצר אך ורק ב 250 יחידות.

פורסם

אדם מחפש לקנות רכב הוט האץ בעל הביצועים הטובים ביותר בשוק.

פותח את האינטרנט ורואה 275, רמת ביצועים:x,פרקטיות:x.

ממשיך הלאה, משווה ללאון קופרה, רמת ביצועים:x+1, פרקטיות:x.

ממשיך הלאה, 275 גביע R, רמת ביצועים:x+2, ומה בפרקטיות ? X-5.

נכון שהרכב טוב יותר במסלול אך החבילה הכוללת שונה לחלוטין, לכן לא ניתן להשוות תפוחים לאגסים.

שני הרכבים טובים על המסלול, אחד פשוט עושה את זה בלי לפגוע בפרקטיות שכל כך מאפיינת את הרכבים בסגמנט הזה. זה הכל.

כל הגרסאות מצויינות אבל אדם פשוט שמתכוון לרכוש רכב חדש ויחיד מכיסו, יעדיף את הרכב שמציע חבילה כוללת טובה יותר באותו סכום.

מה יקרה כשאופל opc extreme תעשה זמן טוב יותר ? רנו תגלח דשבורד וחלונות חשמל ותקפיץ את תג המחיר בעוד 10K$ ?

מה יקרה כשהונדהtype r תעשה זמן טוב יותר ? מה אז ?

אני בעד התחרות, רק שתהיה בין דגמים שמציעים חבילה דומה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
אתם כל הזמן מזכירים "ייצור סידרתי", גירסאת ה"נורדבורגרינג" הזאת (או איך שלא קוראים לה) תיוצר אך ורק ב 250 יחידות.

לא יודע על מי דיברת, כשאני הזכרתי ייצור סדרתי דיברתי על ה-265 של השיא הקודם.

גם הטרופי (275) זה ייצור סדרתי (מצומצם בהתאם לביקוש אבל לא מוגבל מראש כמו ה-Trophy-R).

בינתיים אגב אני לא רואה שגם הקופרה הספציפית שעשתה את השיא עונה להגדרה (כן, הכריזו על performance pack שגם לא זמין עדיין וגם יש ספק אם זה זהה לרכב שקבע את השיא).

אתם מצחיקים, מי המטומטם שקונה רכב רק לפי המספרים האלה ? כאילו נראה לכם שמישהו פותח בוויקיפדיה את הדף על שיאי מסלול ובוחר את הרכב הכי מהיר שהוא יכול להשיג ?

עבור רוב הלקוחות של הסגמנט בארץ הזמן הכללי, המאוד מרשים, של שתיהן (הקופרה והמגאן על כל הגרסאות השונות) אמור לספק והבחירה תתבצע על סמך שיקולים ארציים יותר.

בכל מקרה מי שחשוב לו הביצועים לא יסתמך רק על המספר הזה וילך לקרוא עוד מבחנים וביקורות ויתנסה בעצמו.

בינתיים מהמבחנים שאני קראתי השיא של סיאט בעיקר צובר פקפוק מסויים. הקופרה לא מערערת את המעמד של המגאן (265 הרגילה/הנוכחית/בייצור סדרתי), לא בזמנים במסלולים אחרים ולא בתחושות ובשורה התחתונה של המבחנים.

ובמקרה של הגרסא הקיצונית של השיא, מבטיח לכם שעבור לקוח שיקנה Trophy-R הקופרה אפילו לא עברה בראש לרגע.

עדיין שלא ישתמע אחרת, נראה שסיאט עשו עבודה מעולה והוציאו רכב מצויין (והפתיעו הרבה אנשים) אבל זה לא שהזמן שקבעו העניק לה אוטומטית את כתר ההנעה הקדמית על הכביש והפך אותה ל-benchmark החדש.

בגלל שבכל זאת הרגילו אותנו לתת המון משקל לשיא ברינג (גם באשמת רנו) רנו התאמצו (מאוד) בשביל להחזיר את הטייטל הזה כך או אחרת (אני גם הייתי מעדיף לראות 265/275 רגילה עם performance pack של צמיגים/מתלים/ברקסים בלי כל הפחתות המשקל עושה זמן וסוגרת את הויכוח הזה בצורה נקיה יותר).

פורסם

ההישג האמיתי של סיאט בזמנים שהיא קבעה הוא התנערות סופית ומוחלטת מהתדמית (המוצדקת) שהייתה לה ש"סיאט זה רכב לקו ישר".

סיאט היום יכולה לזקוף גב, להישיר מבט ללבן של העין של רנו ולהרים להם אצבע אמצעית.

אם המשפט הזה בהודעה שלך היה אקסיומה עד לא מזמן, :

במקרה של הגרסא הקיצונית של השיא, מבטיח לכם שעבור לקוח שיקנה Trophy-R הקופרה אפילו לא עברה בראש לרגע.

היום הוא כבר לחלוטין לא נכון וזה ההישג הגדול של סיאט

פורסם
אני אישית לא מתחבר לטררם סביב הרינג מהסיבה הפשוטה שאין שקיפות אמיתית לגבי הסט אפ של הרכב הנבחן, יש פערים ברמות הנהיגה של נהגי הניסוי השונים של היצרניות השונות ומעל הכל- אנחנו לא חיים ברינג ואין לזמן ההקפה של הרינג משמעות כלשהי הנוגעת לרכב בתנאי יום יום.

אני לוקח בערבון מוגבל את זמני ההקפה שם, זה אינדיקציה כללית ושטחית ותו לא.

לגבי הסט-אפ באמת סימן שאלה, אבל הם צריכים להיות די מוזרים כדי לכוון את הרכב אחרת - הרי זה רכב מיועד למסלול והכיול שלו ללקוח צריך להיות למסלול, לא כדי לקחת את הילד מהגן.

לגבי הבדל בין נהגים - ישנן עדויות שעל מכוניות זהות בין נהג טוב (הורסט פון סורמה) לבין נהג יוצא מהכלל שאין כאלה (וולטר רוהרל) ההבדל הוא בערך 10-12 שניות. לא קריטי.

משמעות של התוצאה ברינג ליום יום- עבור רכב ספורטיבי ודאי שיש משמעות. זה כמו שתגיד מה המשמעות של 0 ל 100 ליום יום, או רבע מייל. אלו מדדים שמאפשרים להשוות בין מכוניות.

עדיין מדהים בעיני שהיום במכוניות הוט האצ', אפילו לא הגרסאות הקיצוניות ביותר, מכוניות של פחות מ 30 אלף יורו באירופה ו 210-220 אלף ש"ח בארץ, אתה מקבל ביצועים שלפני 15-20 שנה היו שייכים לסופרקארס.

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...