Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב של KENWOOD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה?!?!?!?! נצילות של 93DB

וכתוב שאתה יכול לדחוף אותו איפה שרק בא לך..

לפי הנתונים זה סאב טוב

למה אתה מתפלא?

פורסם

האינפינטי זה ליגה לא נורמלית אחי מה קרה לך...

מישהו יודע כמה ליטר הכי קטן האינפינטי נכנס?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
למישהו יצא לשמוע את הדגם הזה? זה דגם יחסית חדש ואני מחפש חוות דעת עליוhttp://www.cardomain.com/item/KENKFCW3009

לי יש את הסאב הזה ואני ממש מרוצה ממנו לדעתי סאב מצויין!

אני פותח אותו עם מגבר חלש וזול של חברה לא ידוע ובתיבה שלא ממש מתאימה לו ועדיין הוא נשמע מצויין!

בקרוב גם תגיע תיבה אטומה של 34 ליטר ומגבר טוב!

דרך אגב עם אתה צריך שרטוטים ומידות של התיבה אז תגיד.

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

תמיר לפני שאתה מדבר תקרא עד הסוף.

הוא לא פריאיר הוא ניתן להתקנה כפרי אייר, והפיוניר 600W פריאייר הוא89DB ואני אומר לך את זה כי יש לי את הפיוניר

פורסם
תמיר לפני שאתה מדבר תקרא עד הסוף.

הוא לא פריאיר הוא ניתן להתקנה כפרי אייר, והפיוניר 600W פריאייר הוא89DB ואני אומר לך את זה כי יש לי את הפיוניר

בקשר לפיוניר אתה צודק........ראיתי באיזה אתר 94 דציבל ולא בדקתי לעומק.

בקשר לקנווד אתה טועה. זה סאב פריי אייר. סאבים בדרך כלל לתיבות אטומות הם בעלי גומיה רחבה יותר משל סאבים פרי אייר.......שהם זזים פחות.

כנס לאתר פיוניר ותראה הבדלים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
לי יש את הסאב הזה ואני ממש מרוצה ממנו לדעתי סאב מצויין!

אני פותח אותו עם מגבר חלש וזול של חברה לא ידוע ובתיבה שלא ממש מתאימה לו ועדיין הוא נשמע מצויין!

בקרוב גם תגיע תיבה אטומה של 34 ליטר ומגבר טוב!

דרך אגב עם אתה צריך שרטוטים ומידות של התיבה אז תגיד.

סאב ניראה טוב.

תגיד אתה בא למפגשים במרכב - יש מצב לשמוע אותו?

שורה תחתונה לא ניראה לי שלקנווד יש מוצרים לא טובים והסאב הנ"ל יעשה את העבודה- לא מנסיון אישי אף פעם לא ראיתי אותו בארץ בכלל.

מאיפו אתה קונה אותו?

• תוכן חדש...