Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר מ AMAZON UK עם משלוח לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה צריך חשבון פריים אם אתה שולח לישראל?

כל הקטע בפריים זה משלוח מהיר (יומיים בתוך ארה"ב), לגבי משלוחים לישראל אין כל הבדל בין זמן השילוח. (בדקתי כשהיה לי חודש פריים חינם)

אתה צודק, כי עדיין אני מבצע קניות דרך חברות שילוח צד 3 עבור דברים מסויימים שבכל מקרה משתלם לי מאוד ומכיוון שחברות השילוח עובדות עם חברות שילוח מאוד מהירות, העד יומיים האלו, שלפעמים המוצר מגיע תוך פחות מיום לכתובת, די קריטי במידה וכל העגלה שלך שייכת למוצרי PRIME ולקבל אותה כעבור שבוע בארץ זה מעולה.

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סולל, אני לגמרי מבין אותך, אבל זה סיכון שלדעתי אנחנו לוקחים כשאנחנו "מרמים" על ידי שימוש בכתובות וירטואליות. אני לא חושב שקיבלת שירות מזעזע. מבחינת אמאזון אין סיבה שהם ישאו בעלויות משלוח או מיסים נוספות, ואם אכן היתה טעות, סביר שיחזירו את מלוא התשלום שהם קיבלו, ורק אותו.

:turn-l:
פורסם

סולל דרך, אני לא מסכים איתך בכלל.

תנאי המכירה הם שהם שולחים את הפריט בתוך ארה"ב, והם לוקחים אחריות על מה שקורה בתוך ארה"ב בכלל.

באותה מידה יכלת לגור על הירח, ולשלם 10,000 דולר משלוח ועוד 50,000 דולר מיסים. אתה לא באמת מצפה שאמאזון יספגו את זה?

פורסם

מה 15 הזמנות שעשיתי דרך אמזון בחיים לא היו לי בעיות

פעם אחת היה משלוח שהתעכב דרך Iparcel וחרג מהתאריך ההגעה המשוער, פניתי לאמזון כדי לקבל את המספר המעקב הישראלי בשביל להבין איפה החבילה,

כמובן שזיכו אותי במחיר המשלוח בלי שביקשתי בכלל והצטערו 10 פעם על כך שהמוצר לא אצלי עדיין.

לאחר בירור מול דואר שליחים מסתבר שהמוצר שוכב כבר שבוע בארץ והם רק חיכו שאתקשר כי "עלק" לא היה טלפון על החבילה (פעם שלישית שזה קורה לי עם דואר שליחים שיושב בדן דיזיין סנטר)

פורסם
סולל דרך, אני לא מסכים איתך בכלל.

תנאי המכירה הם שהם שולחים את הפריט בתוך ארה"ב, והם לוקחים אחריות על מה שקורה בתוך ארה"ב בכלל.

באותה מידה יכלת לגור על הירח, ולשלם 10,000 דולר משלוח ועוד 50,000 דולר מיסים. אתה לא באמת מצפה שאמאזון יספגו את זה?

משפטית אתה צודק,

מעשית, מוצר קטן וכל-כך יקר ראוי היה לבדוק בשבע עיניים לפני המשלוח כולל תקינות (הגיע עם סוללות מרוקנות).

הגיע עם דיסק משומש... WTF

הגיע עם קופסה שבורה (שלא נשברה במשלוח)

שרות במוצרים יקרים הוא מעבר לאותיות הכתובות, ככה אני חושב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין ספק שקרתה כאן פשלה, השאלה היא לגבי גובה הפיצוי. מניסיון שלי ושל אחרים עם אמאזון, אם היית מחזיר את השעון אליהם אני כמעט משוכנע שהיית מקבל שעון חדש ותקין, כולל פיצוי על העיכוב / עגמת נפש. חברות בסדר גודל כזה עובדות הרבה פעמים בהתאם לנהלים מסודרים, קשה לי להאמין שהיא יכולה לבדוק כל מוצר ומוצר שיוצא, ולא ממש משנה הגודל שלו. ההנחה היא שאחוז התקלות קטן מאוד, ואם יש תקלה, היא פתירה.

מההיכרות שלי אמאזון עושים הרבה מעבר לאותיות הכתובות, אבל לדרוש מהם משהו שבאמת לא קשור אליהם, ואין להם כלל שליטה על גובה ההוצאות/נזקים לדעתי לא הוגן. במשלוח AmazonGlobal הם כמובן לוקחים אחריות על עצמם, ואז אין לך כל בעיה.

פורסם

לא היה להם שעון נוסף הכי הרבה הם היו מחזירים את הכסף. תוריד עלות משלוח מבוטח לארה"ב זה המחיר שבו מכרתי את השעון (פלוס מינוס) בשביל זה לא צריך את הטובות שלהם. האמן לי לא היתה שום נכונות או רצון לבוא לקראתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מבצע רק היום למהירי החלטה-

http://www.amazon.com/dp/B00BQHCCQQ?ie=UTF8&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-auto-sparkle&pf_rd_r=0BWHVXGVJJ2E9QE693JP&pf_rd_p=1951587302&pf_rd_t=301&pf_rd_i=yamaha%20receiver&qid=1413726121

חבר מהעבודה הזמין לפני שנה את הדגם לפני 3 דורות (800 במקום 830) במחיר מלא מאמאזון + קנה שנאי ל110 ומבסוט ממנו מאוד,

ועכשיו הוא מתבאס שהמחיר ירד :-P

פורסם

אני תושב חוזר מארה"ב והבאתי את המערכת שהייתה לי שם.

הרדיו לא מתאים לארץ, השנאי שמתאים לזה הוא מפלצתי.

עדיף להוסיף קצת כסף ולקנות אחד שמתאים לארץ

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני תושב חוזר מארה"ב והבאתי את המערכת שהייתה לי שם.

הרדיו לא מתאים לארץ, השנאי שמתאים לזה הוא מפלצתי.

עדיף להוסיף קצת כסף ולקנות אחד שמתאים לארץ

אני אישית מסכים איתך, ועדיין החבר מהעבודה שילם יותר ועדיין יצא לו יותר משתלם מאשר בארץ גם אם משקללים את כל התוספות והוויתורים.

אני מעדיף גם אחריות ובגלל זה כן הייתי קונה בארץ.

פורסם

אני חדש בעניין של אמאזון ואני אשמח לקבל עזרה.

אני מנסה להזמין את החלק הבא, שלמיטב הבנתי, החנות שממנה אני רוצה לקנות שולחת לארץ. אבל משום מה כשאני מגיע לאחד השלבים בתהליך התשלום נאמר שהפריט לא יכול להישלח אליי. למישהו יש מושג למה?

ללא שם.jpg

פורסם

רק להיות בטוח לפני שאני מזמין moto g 2nd gen.

אם אני מזמין דרך אמאזון, כשהמוכר הינו אמאזון, אז הכל כולל מיסים?

המחיר באמאזון הוא 170, ואחרי שאני מזין כתובת לישראל הוא יורד ל150 פאונד.

וכן, בחרתי בשליחות לארץ ועברתי עד השלב האחרון לפני אישור סופי...

האם אפשר להזמין בלב שלם?

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...