Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שכרתי לשבוע באמצעות הסניף הישראלי של AutoEurope. הופניתי ליורופקאר, הרכב המוזמן הוא גולף סטיישן ידנית.

כמה נקודות לחיפוש:

1. חברות ההשכרה העיקריות בפינלנד הן החברות הבין לאומיות המוכרות וכן חברה בשם Scandia.

2. חברות התיווך הישראליות משמעותית יותר זולות משכירה ישירה מחברה פינית - אם כי צריך לבדוק ספציפית לגבי התאריכים והדגם הדרושים לך.

3. ההשתתפות העצמית גבוהה - לרכבים פרטיים 950 אירו. החברות הישראליות כוללות בתעריף החזר השתתפות עצמית (כלומר - אם תהיה לך תאונה תחוייב בעד 950 אירו, אשר יוחזרו לך על ידי המתווך הישראלי).

4. בחירת דגם אוטומטי תעלה את המחיר בכמה עשורת אירו ליום, בהנחה שבכלל תוכל למצוא רכב עממי. בחלק מהחברות תוכל לשכור רק רכבים יותר יוקרתיים ובהתא לכך יקרים. בכלל - שכירת הרכב בפינלנד יקרה יחסית למדינות אירופיות אחרות.

5. אם אתה חבר ב"מתמיד" של אלעל - בדוק הצעות שלהם. קיבלתי מהם הצעה טיפה יותר זולה מזו שהזמנתי קודם, בגלל דמי ביטול אין לי כדאיות להחליף את ההצעה. אם אתה טס ישירות בפינאייר בדוק גם דרכם, או דרך אתר חברת התעופה שבה אתה טס.

6. ברוב החברות תמצא הצעות לנהגים מעל גיל 25. ניתן לשכור או לצרף נהג שני בין גיל 20-25 בתוספת תשלום.

7. יש עמלה, כנראה משמעותית, בשכירה והחזרה בתחנות שונות. אני שוכר בהלסינקי ומחזיר בנמה"ת שלה - ואפילו על שתי תחנות באותה עיר אני משלם עמלה, אם כי גובהה לא ידוע לי (אין לי פירוט דמי השכירות לגורמים).

8. יש מגבלות קשות על הוצאת רכב מפינלנד - אם הטיול המתוכנן חורג מגבולות פינלנד בדוק זאת היטב. שוב - המגבלות יותר חמורות מאשר במרכז אירופה.

9. בדוק אם יש הנחות במועדוני צרכנות\אשראי שאתה חבר בהם. אני קיבלתי הנחה של כ-150 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...