Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק פולו 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בבעלותי פולו שנת 2008 דגם energy 80 כ"ס תיבה אוטומטית 6 הילוכים . בבדיקה שערכתי לרכב תצרוכת הדלק הממוצעת היא 1\11 כשבכל הנתונים הרשמיים זה לפחות 1\14 בבדיקה במוסך הכל היה תקין , הרכב מטופל באופן שוטף כולל הכל. האם זו צריכה הגיונית למנוע 1.4? תודה רבה.

פורסם (נערך)
שלום, בבעלותי פולו שנת 2008 דגם energy 80 כ"ס תיבה אוטומטית 6 הילוכים . בבדיקה שערכתי לרכב תצרוכת הדלק הממוצעת היא 1\11 כשבכל הנתונים הרשמיים זה לפחות 1\14 בבדיקה במוסך הכל היה תקין , הרכב מטופל באופן שוטף כולל הכל. האם זו צריכה הגיונית למנוע 1.4? תודה רבה.

לילה טוב שי,

אתה מדבר על נתונים מהבדיקות מעבדה של היצרן? כי אם כן מכונאי אמר לי שלפעמים

מה שבודקים במעבדה לא תמיד במדוייק תואם את המציאות ותלוי גם איך אתה נוהג

זה נראה לי נורמלי.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

נתונים מכל מיני אתרים.. ברצוני לדעת אם זה דבר שבשגרה .. אולי יש פה מישהו שמחזיק רכב כזה. פשוט לא נראה לי הגיוני שמנוע 1400 סמ"ק צורך כל כך הרבה דלק.. בנסיעה נורמלית ולא פרועה.

פורסם (נערך)

איך אתה בודק את צריכת הדלק? אתה צריך למלא מיכל מלא, לאפס את הק"מ, לנסוע נגיד עד שהמיכל נמצא ב 1/4, למלא שוב מיכל מלא (עדיף מאותה המשאבה באותה תחנת דלק כי לפעמים יש הבדלים בין המשאבות כמה שכל משאבה מזהה מיכל מלא) ואז לחלק את מספר הק"מ שנסעת במספר הליטרים שמילאת.

לא להסתמך על מחשב הדרך ולא לעשות חישוב של "בערך". רק בשיטה שציינתי, לערוך את הבדיקה מספר פעמים ולעשות ממוצע בין התוצאות.

מה זה בשבילך צריכת דלק ממוצעת? האם התכוונת לנסיעה משולבת בתוך העיר ומחוץ לעיר? בהנחה שבדקת צריכת דלק בדרך שציינתי,

אם קיבלת 11 ק"מ/ל' בתוך העיר הצריכה בסדר גמור (אגב לא ציינת אם התוצאה עם/בלי מזגן).

אם התוצאה שציינת התקבלה מנסיעה משולבת זה טיפה גבוהה. הייתי בודק איזון גלגלים, כיוון פרונט ולחץ אויר בצמיגים.

בברכה,

איתמר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...