Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ADI89 - אבא שלי קנה בזמנו מיצובישי גאלאנט שנת 90 .

הוא קנה מהמפעל וברגע שעלה לארץ , הרכב חיכה לו פה .

בגלל שאבא שלי עבד קשה רוב חייו , לא היה לו כול כך זמן לנסוע על הרכב , אבל כן טיולים משפחתיים וכו' .

הרכב היה בחניה מתוקתק מבחינה שהוא הקפיד לשמור על הרכב חיצונית עם ווקס + הרכב לא היה לו שום שריטה \ תאונה .

עם השנים התחילו להופיע שריטות , מכות פח " מסתוריות " . בקיצור ילדים \ אנשים זבלים שכאב להם לראות רכב שמור ומטופח.

רק שתבין בשנת 2010 הרכב עמד על 110.000 קילומטר . רכב חדש ללא שום תקלות עד יומו האחרון ( גריטה) .

הישראלים גמרו את הרכב הזה חיצונית רק בגלל שהיא הייתה שמורה בחניה (מצב תצוגה ) .

פשוט בא לי להקיא, אני כבר מיואש מלחיות כאן, אנשים כל כך מגעילים בכל דבר, מלצרית בבית קפה לא שמה עלייך ומתנהגת כאילו אתה כלום, אנשים שעובדים איתך חושבים רק על התחת של עצמם, ילדים מקללים ברחובות קללות כאלו שגם המכסה של הביוב מתבייש, גם כשאתה ניגש כלקוח לעסקים מן המניין עושים לך טובה בכל דבר וגם כאשר אתה קונה מוצר כלשהוא אז מרמים אותך, אם אתה משאיר קצת מרווח בתור של חנות המנטה בתחנת הדלק, או בסופר, או בבית ההקפה ישר מנצלים את זה ומנסים להידחף בשיא החוצפה, ישראלים נהגים מנסים להרוג אותך יום יום על הכביש, בבקשה תנו לי כמה דברים חיוביים במדינה הזאת כי בשנים האחרונות אני לא מצליח למצוא דברים שכאלו וכאשר מתעוררים בבוקר בלי שום חשק וציפיה חיובית כלשהיא להגיע במגע עם אנשים אז כבר אין משמעות לחיים, אני לא נהנה מכל החומריות שיש לי או מהעבודה הטובה בגלל זה.

פורסם

adi89 - אני מבין את הכאב והבאסה שלך, אני באותו מצב בדיוק.

בגלל זה הנמכתי ציפיות עד 0 בכל הנוגע לישראלים וללהיות בנאדם נורמלי, וכשאני פוגש אנשים נורמלים אני ממש מתפלא שנשארו עוד כאלה (אני בטוח שבפורום יש הרבה כאלה, אבל הכוונה היא כללית)

אני פשוט מחנה את האוטו בחניה מקורה של בניין של חבר שלהוריו אין רכב, יש לי שלט לשער והחניה עצמה מוקפת עמודי תמיכה מבטון ככה שאין סיכוי שמישהו ידפוק\ישרוט את הרכב, רוב דיירי הבניין הם פנסיונרים ולאנשים מבחוץ אין גישה לחניון עצמו.

החיסרון - צריך ללכת מרחק לא מבוטל כדי להגיע אליו, בהתחלה זה ביאס אותי וכמעט התייאשתי אבל כשראיתי שלשכן שלי שקנה B3 חדשה מהחברה כבר עשו חריטה על הדלת אמרתי שזה שווה את זה מאוד, אני לא יודע מה אני אעשה לילד שאתפוס כשהוא משחית לי את הרכב, סביר להניח שאשב בכלא.

מדינה עם אנשים זבל, אין ברירה אלא לקבל את זה ולהתמודד עם זה בדרכים מקוריות.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• תוכן חדש...