Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט לא מאמין. לפני פחות מחודש הוצאתי את הרכב חדש מהסוכנות וכבר הספיקו להשאיר לי מתנה. הרכב הוא סיאט איביזה חדשה FR

כל השריטות הם עד הפח (עברתי עליהם עם הציפורן) ויש שריטה אחת (תמונה אחרונה) שממש נוצר שם שריטה עמוקה.

איפה אני יכול לתקן את זה במחיר סביר? אני מאזור המרכז

c9abefa1e0.png

5a7fa22b00.png81ab020191.png

פורסם

קודם כל מצטער לשמוע על זה,

אך זאת המדינה שלנו לצערי,

שקניתי רכב חדש רק מזה התבאסתי, מאנשים כאלה ללא לב.

בכל מקרה הייתי מזמין את הצבע שלך שנקרא Candy White

ומנסה לעשות מילוי לפצעים, בכל אופן קוד צבע מקורי יכול להעלים לך את השריטות,

אל תמהר ללכת לפחחות.

פורסם

1 . יש לך מדריכים למילוי עצמי של שריטה .

2. פחחים לא מתעסקים עם שריטות .

3. דיטיילר יכול למלאות את השריטה ולטשטש , אבל זה יעלה לא קצת כסף.

פורסם

בני ז****, חולרות של אנשים, מה? למה? למה להשחיט ככה?

איך עובר לבן אדם בראש הרעיון הזה,

" יהה רכב חדש, בוא נחרוט לו על הכול"

הבטחתי לאישתי שאני מפסיק לעשות שטויות, אבל ברגע שנופל לי אחד כזה ליד, אני חורט לו על הגוף,

כל החיים שלו הוא יעביר צמוד לכסא בישיבה ישתה ויאכל מקש

חולרות

פורסם

הבטחתי לאישתי שאני מפסיק לעשות שטויות, אבל ברגע שנופל לי אחד כזה ליד, אני חורט לו על הגוף,

חולרות

זאת התרבות הישראלית, לראות רכב חדש מחברה אז נותנים "מתנה".

פורסם

חולרות

אתה לא יודע כמה הדבר הזה ביאס אותי. הרכב פחות מחודש על הכביש.... חודש! פשוט מרתיח אותי לראות דברים כאלו

פורסם

תירגע, לא יעזור להתעצבן. לא חסר לנו כולרות פה בארץ והם לא ייעלמו ביום אחד. לדעתי, אין טעם לצבוע במוסך פחחות. תוציא 1000 ש"ח במקרה הטוב ולמחרת תראה עוד שריטות. הרי מישהו עושה את זה בכוונה, זה ברור. לדעתי, קנה בקבוקון צבע של הרכב ממוסך פחחות, שים מסקין טייפ בגבולות השריטה, קח מכחול מאוד דק ומאוד רך ובזהירות תסגור את השריטות בכמה שכבות של צבע - תן לכל שכבה להתייבש שעה. כעבור יומיים, תעשה פוליש עדין. זהו - אל תשקיע יותר מזה. חבל לצבוע את כל החלק ולפגוע בצבע המקורי.

בהצלחה!

פורסם

באמת מכעיס, אבל לא נדיר, נתקלנו בהמון מקרים של פגיעה מכוונת מתוך צרות עין, אין מה לעשות, תשתדל לקחת בקלות .

אל תמהר לקבוע שכל השריטה הגיע עד לפח, ברוב המקרים ניתן לעשות תיקון לא רע בכלל ולחסוך פחחות וצבע זול.

אתה מוזמן למרכז הטיפולים שלנו, נסתכל על הרכב ונראה יחד מה אפשר לתקן ולהציל.

אנחנו יושבים בקניון רמת אביב, תל אביב

פורסם

כל כך מבין אותך לי קרה בדיוק אותו דבר , רק שלי יש איביזה FR ירוקה שיצא ליפני 3 חודשים.

מישהוא יודע מה הקוד צבע ?

2017 Type R

פורסם
כל כך מבין אותך לי קרה בדיוק אותו דבר , רק שלי יש איביזה FR ירוקה שיצא ליפני 3 חודשים.

קוד הצבע רשום לך על האוטו (לרוב, הוא מופיע על מדבקה בצד הפנימי של דלת נהג). אם לא, תבדוק בחברה.

פורסם

הקוד רשום בבגאז'.

פשוט תרים את הכיסוי של הגלגל ספייר וזה נמצא שם אתה תראה COLOR CODE משהו כזה

פורסם

גם לי בזמנו מישהו חרט עמוק על מכסה המנוע .

ואלה צעדים שעשיתי בשביל לטשטש את השריטה העמוקה הזאת :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?521752-צעדים-בדרך-למילוי-עצמי-של-שריטה-בצבע-הרכב&p=4296786&viewfull=1#post4296786

כמה הערות לגבי המדריך -

בגלל שהשריטה מולאה עם לכה בלבד , לא השתמשתי ב :

1. צבע שהוכן לפי קוד צבע רכב .

2. השיוף נעשה עם ONR וזה בדיעבד טעות כי בשיוף משתמשים במים בלבד .

תהליך העבודה - הכול נכון .

יש לך מזל שהרכב שלך בצבע לבן כי זה צבע שהכי קל לתקן .

אם תבחר לנסות בעצמך , שיהיה בהצלחה :) .

פורסם

פשוט אנשים רואים רכב יותר יפה משלהם והם לא מסוגלים לעמוד בזה, "אם החיים שלי בזבל אז גם שלו יהיו בזבל", ככה זה ישראלים ושאף אחד לא יצליח להטעות אתכם חברים, תזהרו שם בחוץ.

פורסם

ADI89 - אבא שלי קנה בזמנו מיצובישי גאלאנט שנת 90 .

הוא קנה מהמפעל וברגע שעלה לארץ , הרכב חיכה לו פה .

בגלל שאבא שלי עבד קשה רוב חייו , לא היה לו כול כך זמן לנסוע על הרכב , אבל כן טיולים משפחתיים וכו' .

הרכב היה בחניה מתוקתק מבחינה שהוא הקפיד לשמור על הרכב חיצונית עם ווקס + הרכב לא היה לו שום שריטה \ תאונה .

עם השנים התחילו להופיע שריטות , מכות פח " מסתוריות " . בקיצור ילדים \ אנשים זבלים שכאב להם לראות רכב שמור ומטופח.

רק שתבין בשנת 2010 הרכב עמד על 110.000 קילומטר . רכב חדש ללא שום תקלות עד יומו האחרון ( גריטה) .

הישראלים גמרו את הרכב הזה חיצונית רק בגלל שהיא הייתה שמורה בחניה (מצב תצוגה ) .

• תוכן חדש...