Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בין [TABLE=width: 400]

[TR]

[TD=class: value]Inspire אוט' 3 דל' 1.4 55,700 שח[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

לInspire אוט' 1.4 - 100 כ"ס 68,800 שח

מדוע ההפרש כה גדול במחיר ביד 2 ?

http://pricelist.yad2.co.il/search.php?CarType=1&Manufactur=29&CarModel=6640&Year=2011

כמה שווה לשלם על שנת 2011 59,000 ק"מ

Inspire אוט' 1.4 - 100 כ"ס

הרכב עבר טיפול ב 55,000 קמ) אני יהיה יד 2. הרכב היה ליסיניג חברה נהג אחד .

62,000 שח זה הרבה ? פשוט לפני סגירה . לא יודע למה המחירים בחברות הלינסיג גבוהים מאשר הפרסומים ביד 2 . וכן קשה להוריד עוד את החברות הליסינג במחיר .

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

תבדוק מחיר משוקלל במחירון,ואז בכמה אנשים מוכרים כאלו רכבים ביד 2,ככה תדע האם המחיר טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא יכול לבדוק מחירון לוי יצחק . כי עבר לי כבר 10 ניסיונות חינם (ניסיתי מייל שונה ,אבל לא נשלח הודעה אישור).בכל אופן ביד 2 המחירון יותר זול מלוי יצחק . הדגם הפירמיום 71,600 שח . ואחרי שהורדתי את ה-ק"מ וציינתי יד ראשונה וכן פרטי זה עומד על 72,400 שח . בדקתי עכשיו דגם הפירמיום ביד 2.. אין פחות מ63 אלף שח .

אגב המכונית שמדבר עליה. זה איזור שקרוב לי. צבע מכונית שמתאים לי ונראת טוב בתמונות . הוא ציין ששמורה מאוד ואין שום תאונה או מכות, קילופים .. בקיצר מכונית שמורה מאוד .הוא אמר שזה מכונית של חברה שלו. ואין לו בעיה להביא אותה ותעודת זהות וכן גם שאבא שלה יבוא.

ומוכן להתחייב בבדיקה על ,שלדה גיר,מנוע. ויש ספר טיפולים מסודר לרכב.

אבל עדיין אני חושש מסוחר (לא מעוניין לתעסק איתם). אולי אני ינהג על פי המדרכים שכתובים באינטרנט? כמו ללכת קודם לביתו של בעל הרכב.לראות תעודת זהות שלה ושל אבא שלה ושהכל תואם. ורק אז ללכת למכון בדיקה. מה אומרים?

פורסם

הכי טוב לקנות רכב ב-60 אלף ₪ ולהתקמצן על חצי שקל של שיחת טלפון למחירון לוי יצחק...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

לא מתקמצן. אני יודע שזה בערך /74000/73000 שח . וזה לא משנה כי ביד 2 רוב מחירי הפירסום עומדים על 65/73 אלף שח . אני בסך הכל שאלתי. על פי ערך השוק.. אם זה בסדר גמור לרכוש את המכונית הזאת ב62,500 שח .

עריכה:

אגב הצלחתי בסוף לחפש בלוי יצחק. דגם פירמיום 2011 74,200 שח

מחיר משוקלל לוי יצחק -78,600 שח . זה לא מחיר מצחיק ? כי יש חדש 2014 0 ק"מ ב82,000 + שח מחברות הליסיניג .

ובקשר לחשש שלי מסוחרים, אז לנהוג כפי שציינתי?

פורסם

המחירים שאנשים מפרסמים שם זה בערך השוק,תקפוץ לסטימצקי ותקנה מחירון או תעשה מנוי לטווח קצר.

אל תשכח להיסתכל ברישיון אם אין שיעבוד כלשהו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי המחירים ביד 2 -זה ערך השוק- סבבה .רק שעדיין הרי אפשר להוריד במחיר (רק השאלה עד כמה). לכן שואל. כי יש מכונית שאפשר להוריד הרבה אף על פי הפירסומים ביד 2 . אני מבין שהיונדאי הערך שלה לא ירוד .

איפה הכי רצוי לבדוק שאין שיעבוד? והאם דרך האיטרנט זה מביא תוצאות בטוחות ?

אם תשימו לב ,בהודעה הראשית . ציינתי גם רכב אחר (שאגב שילמתי 1000 שח מקדמה לאוויס .. בכדי לשמור אותה עד שיהיה ניתן לראות אותה וכן לבדוק (בערך 20 יום), אגב לא התחייבתי לכלום וזה נכתב בחוזה .) אז בגין שתי ההצעות . בטח עדיף לי תחילה ללכת על הפרטית שהיא גם פרימום .

תודה על העזרה .

פורסם

שיעבוד צריך להיות רשום ברישיון הרכב,מישכון אתה יכול לבדוק באינטרנט בעלות של 10 שקלים,תריץ בגוגל בדיקת מישכון.

קשה לומר כמה אפשר להוריד,אין הרבה פרימיום כמו שיש אינספייר שזה הדגם הבסיסי,כמו כן תלוי מצב הרכב ומה צריך ליישר קו.

אם המצב באמת טוב הוא לא יוריד הרבה.

• תוכן חדש...