Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש פיתרון לבעיית WIFI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני כרגע גר ביחידת דיור שהיא בעצם מקלט ואין לי קליטת WIFI כאן, אבל בעל הבית דאג שיהיה חיבור קווי מהראוטר שלו עד לחדר שלי,

השאלה היא אני צריך לחבר ראוטר לנקודה הקווית או משהו אחר כדי שיהיה לי WIFI בדירה ?

תודה לעוזרים!

פורסם

TPLINK 740 מכשיר מצויין - היה אצלי שנה ומשהו ועבר לקרובי משפחה ומשרת אותם נאמנה:

http://ksp.co.il/?uin=12764

79 שקל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שים לב שאם יחידת הדיור שלך מחוברת ברשת חוטית 10/100 אין לך תועלת ממשית בראוטר 300M לעומת 150M שהצעתי.

שים לב שהמכשיר שאתה קונה תומך במוד של AP ותחסוך כאב ראש.

:turn-l:
פורסם
TPLINK 740 מכשיר מצויין - היה אצלי שנה ומשהו ועבר לקרובי משפחה ומשרת אותם נאמנה:

http://ksp.co.il/?uin=12764

79 שקל.

:mm_yeah:

מצטרף,מוצר מעולה של אדימקס (יש לי דגם אחר,אך אותו מוצר)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
שים לב שאם יחידת הדיור שלך מחוברת ברשת חוטית 10/100 אין לך תועלת ממשית בראוטר 300M לעומת 150M שהצעתי.

שים לב שהמכשיר שאתה קונה תומך במוד של AP ותחסוך כאב ראש.

לא נכון, קישוריות אלחוטית טובה יותר תהיה מהירה בכל זאת בלי קשר למהירות הקוית וברגע שיהיה מחובר יותר מצרכן אחד אלחוטי זה יהיה ממש מהותי

כל ראוטר יכול לתפקד כap בלי שום כאב ראש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני עומד מאחורי מה שכתבתי. אין תועלת ממשית = יש הבדל אבל הוא לא יהיה מורגש. הבחור ביקש WIFI לחיבור לאינטרנט ולא רשת ביתית, ולכן ה-10/100 מכתיב את הקצב (גם אם שני מכשירים מחוברים בו זמנית לרשת).

כל ראוטר אפשר כנראה להפוך ל AP אבל בראוטר שהמלצתי עליו, במסך הפתיחה בהתקנה בוחרים AP ו...זהו, ולא צריך להכנס להגדרות של DHCP כתובות וכו'. ברשת הביתית שלי יש ראוטר שעובד כ- AP אז אני יודע את ההבדל.

:turn-l:
פורסם

יש לי נתבים של TP-Link (דדם 741n) ושל Edimax (דגם 6574n) . ה-TP-Link עושה עבודה מצויינת כבר מספר שנים. האדימקס אכזבה רבתי - למרות שהוא מתקדם יותר מהשני הוא מסרב לתפקד כנתב, בסופו של דבר הותקן כ-AP לכיסוי WiFi בקומה העליונה. צריך להוסיף שהאדימקס אינו הראשון - מדובר במכשיר שהוחלף במסגרת אחריות אחרי שהמקורי הפסיק לאפשר כניסה למסך הבקרה שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יובק, אתה מתיחס רק לנתון המוצהר וזו הטעות

ברגע שהwifi טוב יותר, זה ציפ אחר, חומרה אחרת, דריברים אחרים ויצרן אחר גם בקישוריות לאינטרנט הוא יראה הבדל החל מעצמת הקליטה, פינג, תעבורה, הכל בעצם גם אם התעבורה שלו תסתכם ב10 מגביט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...