Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכתבתי

(אני מעדיף לבצע את כל הטיפול במקום אחד מאשר במספר מקומות נפרדים שיפילו את האחריות אחד על השני)
וולאד כתב בדיוק את השיקולים שלי. בכל זאת, יש משהו שלא ממש מובן לי, למה לתת לטכנאי מזגנים לפרק ולהרכיב חלקים ברכבים שאינו מתמחה בהם? נראה לי עדיף שמכונאי מומחה יבצע זאת.

שלא תבינו לא נכון, התרשמתי כי עמוס רציני, מקצועי והוגן אך לפו"ה של חלקים ברכב שלי אני מעדיף מכונאי מרצדס מומחה.

פורסם

כבעל עסק בתחום המיזוג עשרות שנים עמוס והצוות שלו בטוח החליפו עשרות רדיאטורים ברכב כמו שלך.

מין הסתם הם היו צריכים לפרק את כל החלקים מסביב כדי לבצע את ההחלפה, גם כן עשרות פעמים.

לכן לפי דעתי הדאגה שלך מיותרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תסלח לי וולאד, אך לאחר שנאמר לי כי הטיפול ימשך לפחות כ 4 שעות ועלי לקבוע מועד מראש ולהבדיל במוסך שלי נאמר כי מדובר על פחות משעה אז העדפתי ללכת למי שיש לי את הניסיון איתו.

זה סיפור ארוך אך אחרי שרפד מסוים הרס לי את ריפוד דלת הנהג כתוצאה מחוסר ידע נהייתי מעט פראנואיד (עלות ריפוד חדש היא קרוב ל 14 אש"ח). בכללי, עלות חלקי הפלסטיק לרכב שלי גבוהה מאוד כי לא ניתן להשיג משומשים מפירוק ואין חלקים תחליפיים כך שאני משתדל להימנע מסיכונים מיותרים.

פורסם

לפני שתי הודעות הסברתי במקומך מדוע הלכת למוסך הקבוע שלך לבצע את העבודה.

גם לפי דעתי קיבלת יותר באותו המחיר.

אני רק רציתי להסביר שמזגניסט מקצועי יודע גם לפרק ולהרכיב את כל החלקים מסביב כי זה חלק משגרת העבודה שלו.

אין לך על מה להגיד סליחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום חבר'ה,

חיים ,אני אשמח לשם של המוסך שעשה לך את העבדה. יש לי מרצדס e320 שנת 96 ואני רוצה לעשות בדיקת אטימות למזגן ולמלות אותו לפי משקל\מפרט שממליץ היצרן בכדי שהמזגן יהיה במצב הכי טוב שהוא יכול להיות.

אני מבין שעמוס זה אופציה טובה ללכת עליה. האם יש עוד אנשים באיזור כפר סבא\קרני שומרון..?

שבת שלום

נועם

• תוכן חדש...