Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי היום שטיפה באיזור המנוע,היה לי המון לכלוך אז השתמשתי בAPC שופרסל בדילול 1/4.

כמו כן עבדתי עם שני סוגי מברשות וכמה מגבות עם מים.

לפני:

לפני.jpg

אחרי:

אחרי.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נראה טוב,כנראה שהapc שלהם חזק.

השתמשתי בapc megs בדילול נמוך והוא לא היה חזק מספיק בשבילי.

השפרצת בליברליות על הכל? ושטפת עם דלי ?

נשמח לשמוע שלבים.

פורסם

שמתי בתוך שפריצר של ספרים את החומר המדולל כבר וכיסיתי כל מיני דברים "חשודים" :lol: כמו חיישנים.

השפרצתי את החומר על איזור מסויים ואז קירצפתי עם מברשת,לאחר מכן עברתי עם מגבת לחה/קצת ספוגה במים על אותו המקום שכבר קרצפתי וזהו בעיקרון.

החומר שלהם באמת חזק כי לא נדרש יותר מידי והאבק פשוט ירד עם המברשת ללא שום מאמץ מיוחד.

אני אעשה בזמן הקרוב את אותו הדבר על הרכב של אבא שלי כנראה ושם כבר אתעד שלבים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בגל השנים שהרכב אצלי הוא מעולם לא עבר ניקוי בבית המנוע.

השרשור הזה עשה לי חשק, מאמין שאלך על זה השבוע.

"יאללה בירי".

פורסם

לצערי בגלל בעית נזילת נוזל קירור הפרויקט לא יצא לפועל ברגע שאני יתקן את הבעיה אני יבצע שטיפה יסודית לתא המנוע.

פורסם
יצא פצצה לפי התמונה! בדקת מה קורה מתחת לרכב,לראות את הכמות לכלוך ששם יש?

שם אני בטוח לא אנקה כי אין לי למה.את הלמעלה ניקיתי כי בסה״כ כיף לבדוק שמן ומים בסביבה נקייה ולא מטונפת.

פורסם
בגל השנים שהרכב אצלי הוא מעולם לא עבר ניקוי בבית המנוע.

השרשור הזה עשה לי חשק, מאמין שאלך על זה השבוע.

מכל האנשים דווקא אתה?:lol:

משהו אומר לי שיהיה שווה לחכות...

M-TECH E46

פורסם

כל עוד מקפידים לכסות אלטרנטור בית פיוזים וכהלים וכל דבר שקשור להצתה ומערכת חשמל( לא כולל חיישנים למיניהם ) אין חשש בשטיפת מנוע.

בנוסף יותר קל לנקות שהמנוע חם אחרי הנעה של כמה דקות, ולא רותח או קר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...