Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי ביואיק רנדוו עם מערכת גז והמנוע נורא מלוכלך מכתמי שמן ומי יודע מה עוד...

רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה ביותר לשטוף מנוע בלי לפגוע ברכב ובמערכת הגז?

שמעתי על חומרים מסוימים שאפשר לרסס ואז עם לחץ אוויר לשטוף אבל אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

אף פעם לא ראיתי איך נראת המערכת גז בתוך תא המנוע ולכן אין לי ידע על הסכנות בשטיפת מנוע עם מערכת זו!

החוק הוא כזה: עם כל חומר שמשתמשים כדי לנקות,צריך גם להוריד אותו ובדרך כלל עם חומר שהוא שוטף את החומר הראשון,כלומר מים. אין משהו שמרססים ואז רק עם לחץ אוויר "מעיפים" אותו. יש המון שיטות לניקוי המנוע, השיטה שאני הכי אוהב זה לרסס APC (חומר לניקוי כללי) ואחר"כ עם סמרטוט רטוב יחסית לנגב את החלקים. אז זה לא השיטה המקצועית,אבל זה יחסוך לך הרבה בעיות שקשורות לחשמל. יש את האפשרות השנייה שאותה אני גם אוהב שזה עם קיטור בלבד,ואז רק לנגב את האדים שנשארו על חלקי הפלסטיק.

כמו כן,שטיפת מנוע זה פתח לצרות צרורות,ויש העושים זאת רק במקרה של זיהוי נזילה ולכן צריך לנקות טוב את השטח. אני כמה שאוהב ברק וניקיון משאיר את הג'יפה מתחת למכסה מנוע,מקסימום מעביר ניגוב קל על הפלסטיק שמכסה את המנוע.

כמובן לפני כל ביצוע שטיפה בתא המנוע,יש לכסות חלקי חשמל,וחלקים קריטים אחרים הרגישים למים,או חומרים ממיסים/דטרגנטים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אצלי פשוט אין פלסטיק על המנוע והכל פתוח ומלא לכלוך וממש לא נעים להסתכל על המנוע... הייתי רוצה לשמוע על תכשירים נוספים שאפשר לרסס ואז לנגב בעדינות כדי לנקות לפחות חלק מהמנוע.

פורסם

אוקי הבנתי שההמלצה היא APC עכשיו השאלה איפה אני מוצא כזה ומה השם המלא שלו? כי מחיפוש בגגוגל לא עלה דבר...

פורסם

למקרים חמורים ולא רק תחזוקה שוטפת, כמו במקרה שלי, התחלתי עם דגריזר חזק יחסית מדולל במים. עשה עבודה מעולה.

לאחר מכן מעבר נוסף עם הapc .

אני צריך לקנות חומר לפלסטיקה כדי לשמר את המצב הקיים.

סה"כ אני מרוצה מהתוצאה.

גם אני ויתרתי על גרניק / צינור בתא המנוע.

M-TECH E46

פורסם

אני מתחיל עם חבילת מגבונים לחים, מוריד את כל הג'יפה הגסה והאבק. אח"כ אפשר לנקות בנחת עם סמרטוט ו APC , ובסוף לעבור עם תכשיר פלסטיקה בשביל התענוג. מקומות קשים צריכים כנראה תכשיר ייעודי שממיס שומנים בלי לפגוע

פורסם
שלום לכולם.

ברשותי ביואיק רנדוו עם מערכת גז והמנוע נורא מלוכלך מכתמי שמן ומי יודע מה עוד...

רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה ביותר לשטוף מנוע בלי לפגוע ברכב ובמערכת הגז?

שמעתי על חומרים מסוימים שאפשר לרסס ואז עם לחץ אוויר לשטוף אבל אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה.

תודה רבה לעוזרים.

לרגע חשבתי שאני רשמתי את ההודעה הזאת,:) בכל מיקרה תעדכן אותי בתוצאות, גם לי יש רנדוו עם מערכת גז, תעלה תמונה של ליפני ואחרי ואלי אשקול לעשות זאת גם:) תודה

פורסם

ככל הנראה ביום שישי או שבת אני יבצע את הניקוי אחרי רכישת חומרים מתאימים.

דקף אגב איזה שנה הרכב שלך ? ורציתי לשאול אם גם לך קורה אחרי התקנת מערכת הגז שטמפרטורת המנוע עולה מעל לקו החצי עקב מערכת הגז? וכמו כן אם ישנה בעיה עם הABS ? הABS אצלי משוגע עובד מתי שבא לו... אמרו לי להחליף חיישן קדמי ימני וככל הנראה אני יזמין אותו השבוע מארה"ב.

פורסם

לא בטוח שזה יעזור כאן.

שוב, אני התחלתי עם דגריזר (גריים ריפר של CG), שהוא מאוד אגרסיבי, גם בדילול גבוהה יחסית. והוא פירק את הלכלוכים הקשים בשניות.

החיסרון הוא שבדילול חזק מידי, ישארו סימנים מעט לבנים על חלקי הפלסטיק השונים. הפיתרון הוא עוד מרסס עם מים לשטיפה אזורית / מקומית.

לאחר מכן, מעבר נוסף עם APC השלים את הפרוייקט מבחינת ניקיון, שכן, ניתן ליישם אותו לא רק על האזורים הבעייתיים.

אם יהיה לי זמן, אני אעלה תמונה של לפני / אחרי ברכב שלי.

M-TECH E46

פורסם
ככל הנראה ביום שישי או שבת אני יבצע את הניקוי אחרי רכישת חומרים מתאימים.

דקף אגב איזה שנה הרכב שלך ? ורציתי לשאול אם גם לך קורה אחרי התקנת מערכת הגז שטמפרטורת המנוע עולה מעל לקו החצי עקב מערכת הגז? וכמו כן אם ישנה בעיה עם הABS ? הABS אצלי משוגע עובד מתי שבא לו... אמרו לי להחליף חיישן קדמי ימני וככל הנראה אני יזמין אותו השבוע מארה"ב.

2005 עולה ממש טיפה מעל לחצי ממש טיפה, ולא אין לי בעיה עם הabs

• תוכן חדש...