Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה זמן מה שהקודנית שמחוברת למערכת איתור פוינטר המותקנת ברכבי - מזייפת, ולוקח שלוש/אברע פעמים עד שמצליחים להקיש את הקוד.

בשבוע האחרון הזיוף עלה מדרגה ומצאתי את עצמי מבזבז כמה דקות טובות עד שהקוד תפס.

אתמול לפנות ערב התייאשתי והתקשרתי לשירות פוינטר. עד שהנציג עלה על הקו כבר הצלחתי להקיש את הקו בהצלחה, אך ליתר בטחון בקשתי את כתובות תחנות השירות הקרובות לביתי וכן נאמר לי שאם אני לא מצליח להקיש את הקוד - הם יניעו לי את הרכב מרחוק.

הבוקר שוב הקודנית הכזיבה - ופוינטר לא הצליחו להניע מרחוק.

לאחר כרבע שעה של לחמה עם הקודנית - הצלחתי להניע ונסעתי לתחנת השירות "שולי אביזרים" בסגולה בפתח תקוה.

תוך עשר דקות 100 שקל כוס קפה ע"ח הבית והמון חיוכים נסעתי לדרכי עם לוח מקשים חדש לקודנית.

כדאי לדעת - בתחנת השירות טוענים שלוחות המקשים הללו לא מחזיקים הרבה מעבר לשנה-שנה וחצי, וכדאי להחליפם כשהם מתחילים לעשות צרות, ולא כשהם כבר לא ממש עובדים.

לוח המקשים אצלי היה זקן מופלג - בן 32 חודשים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש תמרורי אזהרה שכל נהג עם ראש חייב להתייחס אליהם.

אילו פעם אחת הייתי נתקל בזיוף - הייתי הופך לרגיש מאוד לעניין. בפעם השניה כבר הייתי נוסע לתיקון.

איתות כזה שאתה מתעלם ממנו עלול להעלם ולהופיע שוב כשאתה בראס מוחמד למשל...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...