Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש כבר כמה זמן את המוצר הזה

מצאתי אותו באוטוסטור אבל הם סגרו, באתר שלהם המוצר נראה ככה http://www.autostore.co.il/image/users/151426/detail/big/2379873.jpg

עכשיו מצאתי אותו באתר carplan

אבל המוצר נראה ככה http://www.carplan.co.il/sg_product~FDP375~2~0.htm

באוטוסטור רשום שזה נוסחה משופרת. מישהו יודע מה ההבדל ואם זה עדיף?

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם

אותו דבר,אני קניתי מחנות של CARPLAN.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי בשלב מסויים הריח שלו קצת השתנה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כנראה הרבה תגובות חמות כאן בפורום גרמו ליבואן להעלות את המחיר -לבריאות.

עדיין לא מצאתי תחליף עדיף ממנו- בטח לא במחיר הזה.(גם אחרי "עדכון" מחיר)

פורסם

בCARPLAN הוא בריח תפוז,אממ יוגב אני משתמש גם בתכשיר של מגווירס,לא רואה יתרון למישהו,שניהם מנקים ולא משאירים סימנים שומנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בCARPLAN הוא בריח תפוז,.

אני שנים ארוכות משתמש בו. ככה שאני מכיר אותו היטב...

ובכל זאת הניחוח השתנה בבקבוק שרכשתי לפני 7-8 חודשים לעומת אלו שהיו קודם.

פורסם

איזה ריח יש עכשיו?

פורסם

שים לב שמעל 250 יש להם משלוח חינם,ובכלל חוץ מהתכשיר לדש בורד יש להם אחלה מוצרים יחסית למחיר,הסבונים מעולים,הספוג מצוין,הווקס זול ומספיק להרבה,אבל לא מחזיק חודשים,תכשיר לצמיגים גם לא רע,ערכת הפלסטלינה פשוט מעולה!

פורסם
איזה ריח יש עכשיו?

עדיין תפוז. אבל מפרדס אחר...

מודגש יותר מבעבר. פחות אוהב את זה.

עדיין חומר מעולה.

פורסם
בCARPLAN הוא בריח תפוז,אממ יוגב אני משתמש גם בתכשיר של מגווירס,לא רואה יתרון למישהו,שניהם מנקים ולא משאירים סימנים שומנים.

דווקא לא התכוונתי למגווירס. במיוחד עכשיו שהמחירים ביניהם זהים יש תחרות במוצר דומה פחות או יותר.

עדיין אני מעדיף את קארפלן. (שימוש של 8 שנים בעשרות רכבים)

אבל שמדובר ב CG G6 למשל- אז אני לא מצליח להבין למה לשלם את ההפרש על תמורה זהה.(וגם זה לא בטוח)

פורסם
שים לב שמעל 250 יש להם משלוח חינם,ובכלל חוץ מהתכשיר לדש בורד יש להם אחלה מוצרים יחסית למחיר,הסבונים מעולים,הספוג מצוין,הווקס זול ומספיק להרבה,אבל לא מחזיק חודשים,תכשיר לצמיגים גם לא רע,ערכת הפלסטלינה פשוט מעולה!

כן ראיתי, עשיתי הזמנה מחנות אחרת. אני צריך משם רק את המחדש אז הזמנתי 2

אני רק מתחיל את כל העניין הזה. לאט לאט

לגבי תכשיר לצמיגים - מה מומלץ? אני לא מכיר אותם

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם (נערך)

שים לב שבקבוק אחד מחזיק יותר משנה על שני רכבים בניקוי קבוע אפילו לעוד כמה רכבים ככה על הדרך...

לצמיגים ניסיתי את כל מה שיש לקארפלן,לא שווים הרבה- לא רואה משהו עדיף יותר Endurance

חוץ אולי מאופטימה

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

כבר אין להם את התכשיר שהשתמשתי בו,קניתי אותו ב 2011,דווקא המENDURANCE לא התלהבתי לפחות מהתרסיס.

פורסם
שים לב שבקבוק אחד מחזיק יותר משנה על שני רכבים בניקוי קבוע אפילו לעוד כמה רכבים ככה על הדרך...

לצמיגים ניסיתי את כל מה שיש לקארפלן,לא שווים הרבה- לא רואה משהו עדיף יותר Endurance

חוץ אולי מאופטימה

אה טוב לדעת, האמת שלא ראיתי עוד משהו שאני צריך ומבאס לקנות מוצר אחד שהמשלוח עולה כמעט כמוהו.

אני גר יחסית רחוק מתל אביב. יש עוד משהו שכדאי להזמין ואולי פספסתי?

הזמנתי כבר מטליות מיקרופייבר

hyundai GETZ 07 1.4L

• תוכן חדש...