Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום (הלילה שבין שישי לשבת ב11 בלילה) נסעתי לבקר חבר חניתי אחרי שורה של מכוניות חונות,

ובלי ששמתי לב חניתי באדום לבן.

כשחזרתי לרכב בסביבות השעה 4 וחצי, התחלתי נסיעה כרגיל לכיוון הבית.

ברמזור הראשון שעצרתי בו שמתי לב לדו"ח חניה שהצמידו לי לרכב.

הדו"ח הודפס בשעה 3:40 (!) בלילה.

יש דוחות בשעה כזאת ועוד בשבת? זה בכלל חוקי? - אני מכיר הרבה מקרים שחונים בשבתות בתחומי תחנות אוטובוס וכו' ואין עם זה בעיה)

עברתי טוב על הדו"ח וכל הפרטים נכונים (מס' רישוי, צבע וכו').

אם אני טועה בהנחות שלי אשמח לקבל תיקון.

אם אני צודק ויש אילו הקלות בחוק לגביי חניה בשבת אשמח גם לדעת, ולהחכים לכאן ולכאן.

תודה ושבת שלום לכולם.

פורסם

באיזו עיר זה היה? כי בתל אביב מעבר להצמדת הדו"ח גם גוררים את הרכב.

בניגוד לכחול לבן או בלי צבע בכלל, האדום לבן הוא סוג של תמרור שמורה לך שאסור להחנות במקום. ברגע שחנית שם בעצם ביצעת עבירת תנועה ( יחד עם שאר המכוניות).

במקרה של אדום-לבן, אין לזה תוקף לאמצע השבוע בלבד ולכן קבלת הקנס בסופ"ש אפשרית וגם חוקית לצערי בשבילך.

פורסם

קיבלת דו"ח משטרתי או דו"ח מהעירייה?

לחנות בתחנות אוטובוס בסופשים (בין זמנים מסויימים ושעות מסויימות) מותר עקב עידכון של החוק.

אבל לחנות באדום לבן אסור ולא משנה מתי.

so far so good so what

פורסם

חוקי לגמרי. גם בחיפה יש אזורים בהם נותנים דוות בשבת. הרי השבת אינה פוטרת מציות לחוק!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למעט תחנות תחבורה ציבורית שבהן מותר (לפי פסיקה תקדימית של בית משפט) לחנות בתחומן בשבת (או ימי חג),

איני רואה איך תוכל לבטל את הדו"ח על חנייה באדום לבן.

יש עיריות (לא ידעתי שב"ש כלולה בהן) ובראשן ת"א, שאוכפות 24/7 רחובות ראשיים, וקונסות או גוררות בכל שעות היממה.

שלם ושכח.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...