Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות כמה מכנסי עבודה\דגמחים

מחפש משהו יפה שיש לו צורה

לא מנופח שמן מגעיל ומדלדל

חיפשתי בהאנגר ברעננה וממש לא אהבתי

באיזו חנות מסיגים מכנס עבודה שיושב כמו שצריך על הגוף ולא יקר?

איזור הרצליה רעננה רמת השרון

תודה

פורסם

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

~

תמשיך לחפש במחסני האופנה למיניהם, פשוט בערים אחרות. רעננה זה לא בדיוק מקום של עבודות כפיים, לכן המבחר והאיכות בהתאם.

אם תזדמן לאזה"ת החדש בנתניה, ברח' המלאכה יש שלוש חנויות כאלה בסמוך לבנייני סיסקו - אחת למעלה ליד השופרסל דיל ושתיים ביציאה מהחניה שלו. יש שם אפילו ג'ינסים דגמ"ח. גם בפ"ת היה פעם מבחר נאה בהאנגר שבאזה"ת סגולה.

אגב, אני חייב לומר שהופתעתי לראות עד כמה מוגבל היצע מכנסי העבודה והדגמ"ח בארה"ב. בארץ פשוט קונים את זה ב-60 שקל בהאנגרים למיניהם, שם צריך לחפש בחנויות מיוחדות ולשלם ביוקר (יחסית לג'ינס רגיל למשל). מה שיש בחנויות הגדולות זה Dickies, שהם באיכות טובה אבל לא פרקטיים בשיט והכיסים הצדדיים שם קטנים ולא נוחים.

פורסם

שלום

ראשית תודה על התגובה העינינית.

החנות שאתה מדבר בנתניה ניקראת יונידרס?

אם כן, אני נכנסתי לאתר שלהם ובקטלוג ניראה שהדגמחים רגילים למדי ומהסוג הזול והמגושם

הקטלוג שלהם באתר עולה לאט לאט אז צריך סבלנות -

http://www.unidress.co.il/?gclid=CLC_s56hpr4CFanpwgodihsADw

לגבי שאר החנויות באזור תעשיה, יש לך מוסג מה השם שלהם או המס' רחוב?

מדובר במכנסי עבודה שיושבים כמו שצריך על הגוף ולא מנופחים וענקיים?

אתה יודע מה המחיר ?

אני פשוט לא מנתניה (הרצליה)

תודה.

פורסם

בד"כ מוכרים גם בטמבוריות\חנויות לאספקה טכנית,תבדוק שם (בזמנו קניתי מאחת [מהצפון] 2 זוגות ב100ש"ח,אבל בסוף נתתי אותם מתנה כי אני מעדיף ג'ינס)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא יודע מה נחשב אצלך נפוח אבל מכנס עבודה צריך לאפשר לך חופש תנועה טוב. גם כשיש דברים בכיסים אמור להגביל כמה שפחות. ככה שמכנס עבודה "צמוד" יחסית נראה לי ממש לא נוח.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

יונידרס.

אני קונה את הסוג עם הגומי מאחורה. משתמש שנה והולכות לפח הסמרטוטים.

אם אתה קונה שם תמדוד כל מכנסיים שאתה קונה. המידה בתווית לא תמיד תואמת את המידה בפועל.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

החנות שאתה מדבר בנתניה ניקראת יונידרס?

לגבי שאר החנויות באזור תעשיה, יש לך מוסג מה השם שלהם או המס' רחוב?

מדובר במכנסי עבודה שיושבים כמו שצריך על הגוף ולא מנופחים וענקיים?

אתה יודע מה המחיר ?

לא דיברתי על יונידרס, אלא על חנויות אביר ומטרו שנמצאות בהמשך הרחוב לכיוון דרום וכן על ג'וניור שנמצאת בתוך מתחם שופרסל דיל. לאביר יש בד"כ את המבחר הכי גדול של מה שאתה מחפש.

אלו מכנסי דגמ"ח light duty, לא מכנסי עבודה פרופר, אבל במחיר של 60 שקל ליחידה אפשר להחליף אותם פעם בחצי שנה אם הם נקרעים או מתכלכלים. תוחלת החיים שלהם בד"כ כשנתיים, לאחר מכן הם מאבדים צורה או משתפשפים למוות (תלוי במשתמש אני מניח, פחות בעיה לאנשים רזים).

מנופחים וענקיים הם לא, פשוט יושבים כמו כל זוג דוקרס/צ'ינוס רגיל. הייתי מראה לך איך זה נראה עליי, אבל לצערי כל הסלפי'ז שלי הם בחוטיני בלבד.

• מעניין 1
פורסם

~

עכשיו שאני חושב על זה... עדיין יש לי מכנסי עבודה של יונידרס מ-2008 שנמצאים בשימוש תכוף.

קצת דהו אבל שמרו על הצורה והנוחות. מעניין כמה הדגם הזה עולה (בזמנו קיבלתי אותם מהמעסיק).

• תוכן חדש...