Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,כותרת

כל מבחן או נושא מקבל אצלי דרך שונה ללמוד, כרגע אני משתמש בשיטה ארוכה אך טובה. קוראים את החומר מהספר,וכותבים על דף את התמצית של אותו נושא,ובסוף קוראים רק את הדפים שרשמנו. יתרונות-זה מסודר וברור. חסרונות-דורש המון זמן וכשמדובר בדברים שצריך לזכור כאן יש הימור,ועבודה סיזיפית ואם אני אנסה לחשב באחוזים כמה אחוז מהחומר שאני צריך לדעת למבחן אני יודע קשה לי למצוא פתרון.

אין לי יותר מידי מיומנויות למידה, כלומר כל שיטה תופסת לנושא אחר. אז איך אתם לומדים? יש לכם שיטה אחרת? גלו לי.

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

באוניברסיטה השיטה הכי טובה היא לפתור את כל המבחנים של שנים קודמות 6-8 שנים אחורה. לפחות במתמטיקה ומדעי המחשב. עם דגש על מבחנים של אותו המרצה.

פורסם

לומד באו"פ.

רואה את הסרטונים של הרצאות בלופים ימים כלילות. מדקלם את החומר מתוך שינה.

דרך נוספת מצויינת - ללמד סטודנט אחר אחד על האחד - זה נקלט בצורה טובה.

Golf MK4 TDI 1999

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תלוי איזה סוג של מבחן. אם זה מקצוע מתמטי אז לפתור כמה תרגילים. אם זה מקצוע כמו היסטוריה שצריך לזכור הרבה פרטים, אז לקרוא מספר הלימוד ולכתוב את עיקרי הדברים בצד. הכתיבה עוזרת לזה להיתפס במח. אתה אפילו יכול להעתיק מילה במילה מה שכתוב שם אם קשה לך להוציא את העיקר, אבל זה לוקח יותר זמן וכנראה לא תצליח לזכור את הכל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במקצועות שדורשים חישובים, תמיד הכי טוב לפתור מבחנים.

וכמובן לדלות רמזים לשטיקים מהרצאות או משיחות אישיות עם המרצה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מה שבאמת הכי טוב זה ללמוד כל הסמסטר, וכבר בתחילת הסמסטר להתחיל לפתור מבחנים או לפחות חלק ממבחנים ,

כלומר לפתור ממבחנים את הנושאים שלמדת, ובסוף הסמסטר יהיה לך מאגר של שאלות ותרגילים שכבר אתה מכיר ויודע,

לרכז לך דף עם הסברים \דגשים\נוסחאות\שלבי פיתרון \ כל מה שיהפוך לך לטכני לחלוטין את הפתרון, כמובן שחייבת להיות הבנה בסיסית,

המינימום זה לפתור את שעורי הבית ברצינות, ולהשיג פתרונות כדי להשוות עם שלך.

אצלי זה תמיד היה למידה לאורך הסמסטר, אף פעם לא הצלחתי להסגר בבית 3 ימים לחרוש מאפס על החומר ולהפציץ מאה כמו חלק מהסטודנטים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

זה תלוי באופי שלך. לי לדוגמא קשה לעשות דברים שלא מעניינים אותי כז במהלך הסמסטר אני בדרך כלל משקיע רק בקורסים המעניינים. זה משאיר לי המון זמן פנוי במהלך הסמסטר אבל הופך את תקופת המבחנים לסיוט טראומטי שאני צריך להתמודד איתו בכל פעם מחדש כי זה מאוד מלחיץ להשלים קורס שלם מ0 ב3 ימים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

א'. זה מאוד משנה באיזה מקצוע, ליסודות המערכת החשבונאית לא לומדים כמו שלומדים לדיני חוזים.

ב'. לרוב, קורא את החומר, מסכם, קורא את הסיכום ומתחיל לפתור מבחנים של שנים קודמות, גם במקצועות שאין דרישה לחישובים.

פורסם

שיטה מצוינת ללמוד משהו היא ללמד מישהו :)

למשל, שיננת כמות חומר מסוימת? תן לזה 2 דקות להתיישב בראש, ואז תדמיין שאתה מורה שעומד מול כיתה ותתחיל ללמד אותם. הסבר להם את מה שאתה יודע כאילו שאתה מגיש תלמידים למבחן. לאחר מכן גם תדע אם התשובה שלך מלאה או שאתה צריך לשנן עוד כמה פרטים. להבדיל משיטות שינון אחרות, שיש להן הסבר פסיכולוגי ברור, אין מחקר חד משמעי שמסביר מדוע זה מתרחש [או שטרם נתקלתי בו]. בכל אופן, לחלק מהאנשים השיטה הזו מצוינת, גם במחיר של להיראות כאדם לא שפוי. כדאי לנסות.

כמובן שהכי טוב זה ללמוד במשך כל השנה קצת. למשל, כל יום כמות קבועה של עמודים. הבעיה שכדי להתמיד בזה צריך להיות מאוד חרוץ, וזה לא קיים אצל הרבה אנשים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בכוונה אני עונה עכשיו אחרי המבחן. קודם תודה לכם על הטיפים!

המבחן היה שאלות אמריקאיות והפגנתי ידע רב, התכוננתי בשיטה שרשמתי בהתחלה. זו שיטה סיזיפית ואני מחפש לייעל אותה בעזרת מה שכתבתם. אני לומד חומר שמצריך ממני לזכור הרבה,גם ראשי תיבות מה זה אומר,סדר פעולות ועוד.

TheBigOne, אני לא לומד באוניברסיטה ולכן וגם זה המבחן הראשון ולפי זה אני אדע לתכנן להבא.

HenzTDI, לימוד סטודנט בזה נתקלתי אתמול. אתמול הייתה נו מעבדה והיינו צריכים לבצע כמה פעולות במחשב. הצטרפו אלי זוג סטודנטים ונכנס לי בלאק אאוט,לא זכרתי מה צריך לעשות, איזה פקודות לכתוב וכל רגע שאלתי את המרצה. אולי בשלב מאוחר יותר זה יעזור.

SlowRide,אני מתמצת די יפה את הכתוב בספר,זה עוזר לי אבל השאלה איך אני לומד בכיתה את מה שלא כתוב בספר?

אני לומד טכנאות פיסי, אופי השיעור הוא שאנחנו צריכים להסתכל על המחשב מה המרצה עושה,ואז אנחנו נבצע את זה. הבעיה, הרבה שלבים קשה לזכור ולפעמים אנשים מתפרצים עם שאלות טיפשיות שקוטעות את חוט המחשבה. אז מצאתי פתרון. לצלם עם המצלמה של הפלאפון סרטון של מה שהוא מסביר שזה די לא רע. בעיה נוספת שאני לא יכול לצלם את כל השיעור כי אני לא יודע אם הוא ידרוש לבצע את הפעולות האלה או לא.

בנוסף אני לא יכול כל פעם שאני מסתבך במשהו ולהריץ את הסרטון ולפעול כמו תוכי,זה מרגיש לי לא טוב.

matansab, יש חישובים בסיסיים במתמטיקה, כמו נוסחאות של מתח הספק,אמפר לא משהו שדורש מחשבה עמוקה. החלטתי שכדי "להתאמן" בזה אני פשוט יחשב את המוצרים בבית בהספק,אמפר וכ'ו, זה עבד מעולה.

מה אתם אומרים בנוגע להקלטת שיעורים בטייפ מנהלים?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
שלום,כותרת

..

אין לי יותר מידי מיומנויות למידה, כלומר כל שיטה תופסת לנושא אחר. אז איך אתם לומדים? יש לכם שיטה אחרת? גלו לי.

תודה

טוב לאחר שני תארים אני יכול לסכם לך את המדריך שלי לקריאה למבחנים.

. קודם כל אם יש הרבה זמן, תקרא את כל החומר ותנסה כל יום לחזור על חומר ישן שקראת יום/ימים לפני כדי לא לשכוח, אם יש מצגות כדאי להשאיר ליום האחרון ולהשתמש בהן כסיכום לחומר.

אם אין מספיק זמן ללמוד, שב מול הנייד שלך, החומר ביד, תקרא את המצגת ותסרוק בעניים/פה את החומרים המודפסים, תנסה לשנן/לזכור את רוב המידע שהמצא במצגות, המצגת היא הבסיס למבחן, הרי ע"פ המצגת, המרצה אמור לחבר את המבחן.

אם אין מצגת, חכה לסיכומים קצרים מהחנונים של הכיתה ותקרא אותם יומ/ים לפני המבחן זה אמור להעביר אותך.

מקווה שעזרתי..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני מכיר רק מתמטיקה ומדמח.

הטיפ הכי טוב הוא להבין את הבסיס,אם לא הבנת את הבסיס אין לך סיכוי.

ואז תרגול.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

omar87, יש לי זמן אם אפשר להגדיר את זה. בהחלט מרגיש שיש צורך לחזור כל יום על נושאי הלימוד,כי באופן טבעי זה בורח מהראש.

Applez,אני חושב שזה תופס לגבי הכל, אם לא הבנתי את הבסיס אני לא אוכל להתקדם הלאה. אני רואה אני זה טוב במקצוע שאני לומד כרגע הכל נבנה על השיעור הקודם.

• תוכן חדש...