Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מוציא פרויקט הווקסוול שלי לדרך סוף סוף.

אני יודע שרכב זה בעל ערך אספני נמוך מאוד, אך עבורי הוא בעל ערך מאוד רגשי.

הרכב במצב לא טוב ודרוש המון שחזור אשמח לגבי עזרה מהחברים.

ידוע להם על רכב כזה למכירה מסירה תורם איברים או תקין כמו כן ספרות חלקים וכו אני מבטיח שכשנצא לדרך לאחר הבנה מלאה של צורת הפרויקט הכל יתועד ויצולם.

תדה מראש לכולם.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם שוב אני בילתי את הבוקר בנסיון להבין מאיפה מתחילים אשמח לאיזה כיוון סדר גם התמונות יעלו בקרוב ככה הווקסוהול היא שלדת מונוקוק ככה שהשסע והבודי מחוברים יש דרך להפריד בינהם מנסיונכם כי אני צריך לשחזר חלק מקורות שהילדה עם המרכב על זה יהיה יותר קשה כמו כן פורקו החלונות אבל איתם גם התפוררו הגומיות היכן משיגים גומיות כאלה גם חשוב תודה לכולם מראש

פורסם
שלום

צר לי לאכזב אותך אבל הצלום הוא של אוסטין A65

אני יעלה תמונה של ווקסהול ויקטור.

בברכה בני ל.

RTFM!!!

פורסם (נערך)

כן חברים בדיוק ברכב זה הוא כמו שלי והלוואי ואני יצליח להוציא אותו ככה אני בקרוב ישלח תמונה דרך אגב קיימים בכלל חלפים לרכב תרתי את כל האתרים למצוא סהכ גומיות לחלונות ואין כלום.

דרך אגב אשמח לקבל רשמים נחווית רכב זה מהמבוגרים שבינינו חווית נסיעה חלפים זהיים עם רכבים אחרים ועוד!

עריכה אחרונה על ידי מיכאל לאוה
פורסם

מומלץ לך להצטרף למועדון המתמחה בדגם זה, למשל:

http://www.vauxhallvictorclub.co.uk/

שם תקבל את התשובה הטובה ביותר לכל שאלותיך. דבר ראשון רכוש מהם את ספר המוסך של המכונית ואת קטלוג החלקים. משם תוכל להמשיך ל eBay כשאתה יודע מה לחפש.

דוגמה לשיפוץ ברוח זו תוכל למצוא בקישור שבחתימה.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
שלום

צר לי לאכזב אותך אבל הצלום הוא של אוסטין A65

אני יעלה תמונה של ווקסהול ויקטור.

בברכה בני ל.

בני מה הקשר ?

הבנאדם העלה ספרון עם חלפים ומחירון + מקום להשגת חלפים לווקסהול (ובמקרה בספרון יש עוד הרבה רכבים בריטיים כמו MG ושאר שטויות )

הבנאדם שאל אל גומיות , ובעמוד 32 של הספרון ישנם קטלוגים גם לגומיות לחלונות ....

חוץ מזה מחכים לתמונה .... ולגודו ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בני מה הקשר ?

הבנאדם העלה ספרון עם חלפים ומחירון + מקום להשגת חלפים לווקסהול (ובמקרה בספרון יש עוד הרבה רכבים בריטיים כמו MG ושאר שטויות )

הבנאדם שאל אל גומיות , ובעמוד 32 של הספרון ישנם קטלוגים גם לגומיות לחלונות ....

חוץ מזה מחכים לתמונה .... ולגודו ...

תודה ירון, כפי שציינתי בתגובתי אליו RTFM...היד קלה על המקלדת...

• תוכן חדש...