Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתורן - מיגון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז איך זה שאיתורן לא התקשרו תמיר תפסיק לזיין את המוח חומד שלי לא יעזור לך כלום הכל תלוי על איזה גנב נפלת יכול להיות שתיפול על נרקומן שלא יודע א ב ויכול להיות שתיפול על מקצוען...

לא בכל מצב מאתרים את האוטו שלך ואני מוכן להוכיח לך את זה גם בעדות של מישהו שהיינו בטיול ג'יפים ופתאום אחרי ארוחת צהריים האוטו לא הניעה הוא התקשר לאיתורן והם אמרו לו תכבה ותדליק את המוח של המערכת מיגון שלך אנחנו לא יודעים איפה אתה אני גם מוכן ללכת איתך יותר רחוק אני ידבר עם מישהי שאני מכיר שעובדת באיתורן שתגיד לך כמה זה בולשיט וכמה תוך 10 דקות על השעון גנב יכול לפרק לך אותה מהאוטו ושהיא תגיד לך גם שיש מקומות שאיתורן ופוינטר לא קולטים...

צא מהאשליה האוטו שלך לא אתגר לגנב שעוסק בזה הרבה זמן ושיהיה גם מרכבה סימן 7 מצידי שהמיגון מוסתר באחד הפגזים הכל תלוי על איזה גנב אתה נופל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...