Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

זיהוי מקור רעשים במאזדה 6 09


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

מזה מס חודשים אני שומע רעשים מעצבנים שנשמעים כמו מכה חזקה ״קנאק״ בעליה על גבשושית/מהמורה הרעש חזק ונשמע כאילו ממש עוד רגע ישבר לי המתלה.

מקור הרעש בחלק הקידמי של הרכב מצד ימין ושמאל כשהדגש הוא על ימין.

ה״קנאק״ הזה נשמע בעיקר כשיש עליה על גבשושית או שקע בכביש (ירידה ומיד עליה) שגורמים לבולם לעבוד בצורה אחידה ורציפה כמו תחושה שהבולם נסגר עד הסוף שלו, גם במהירות לא גבוהה.

בכביש משובש אפשר לשמוע מקדימה רעש,לא חזק אמנם,של משהו שרועד שם.

במורשה אמרו לי שכנראה זה משולשים,

ליד המורשה שלי אין הרבה גבשושיות או שיבושים בדרך כך שהיה קשה לתת להם להבין על מה מדובר.

באינטרנט קראתי על תלונות דומות ברכבים אחרים ופתרונות שונים:

החלפת גומיות

החלפת כריות מוט מייצב

החלפת מוטות גישור למוט מייצב

ועוד כהנה וכהנה.

 

מבירור שעשיתי עלות משולשים במורשה כ 900 ש״ח לאחד לפני מעמ ועבודה כמובן.

מישהו נתקל בזה ויכול לעזור ?

אני מוכן לשלם את המחיר ולקבל נסיעה שקטה , השאלה אם אכן זו הבעיה.

אני אמרתי להם במורשה שנראה לי מוזר להחליף משולשים לרכב 09 עם 60k קמ, הם מנגד אמרו לי שהבעיה מוכרת.

מה נראה לכם?

פורסם

אצלי במאזדה 6 2006 הייתה אותה הבעיה, וזה חירפן אותי ואת כל מי ששמע את הרעש, ובסוף מסתבר שזה היה המגן פלסטיק שמעל הגלגל שבתוך הכנף הקידמי היה משוחרר וכל מהמורה או פס האטה או בור היה משתפשף ו"קופץ" על הכנף המתכתי ומשמיע צליל של כאילו מכה.

אני מציע לך קודם לבדוק את המצב של הפלסטיקה והפח בחיבורים שונים, ברגים ואומים שונים מאזור הרעש לפניי שתתחיל להוציא ים כסף על תיקונים/החלפות מיותרות.

בהצלחה.

פורסם

תודה ויטלי ,אבל זה לא המצב אצלי.

אשמח לקבל דעות נוספות.

פורסם

תן למוסך שירים את הרכב על הליפט וייסתכל על תותבי המשולשים אם הם קרועים. סתם ככה לתת דיאגנוזה באויר בלי לראות זה לא מקצועי מצד המוסך. כמו כן יכול להיות הגומיות של מוט המייצב. 900 שח למשולש למרות שהוא מקורי זה יקר מאוד ולא מצדיק. בדוק מחירים של חלופי ושל מקורי במוסכים אחרים.

פורסם

תודה מאור זה נעשה כבר. את התשובות שקיבלתי רשמתי.

חשבתי אולי יש בעלי רכב זהה שחווה בעיה דומה.

פורסם

אצלי במאזדה 3 גם היה צורך בהחלפת תותבים למשולשים, במאזדה מחליפים את כל המשולש כי אי אפשר להחליף רק את התותבים.

אני לא שמעתי שום רעש חריג לפני ורק כשנכשלתי על זה בטסט ידעתי שהם צריכים החלפה.

קשה לי ממש להסביר את ההרגשה אחרי ההחלפה אבל זה כאילו משהו בהגה עובד יותר חלק. ניסיתי ממש לשים לב ולא הבחנתי בשום שינוי ברמת הרעש בפעולת המתלים או ההגה.

 

מהצד השני יש לי I30 ולפעמים בירידה ממדרכה או עליה עם הגלגל האחורי הימני נשמע איזשהו רעש דיי חזק, מעין קנאק כמו שאתה מתאר. במוסך טוענים שזה ידוע ברכב הזה והבולם שם נסגר.

  • 5 שנים מאוחר יותר...
×
×
  • תוכן חדש...