Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון להרוג היום בערוץ 2!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המכורים, ובעצם לכל הנהגים" רשיון להרוג, היום בערוץ 2 בשעה-20:45!

והנושא העקרי היום :החרמת רכבים של נהגים עבריינים /שכורים!

כדאי וחובה לצפות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באותו נושא, הכט מקיים סקר לתכנית שלו :http://www.keshet-tv.com/programItem.asp?GroupID=1067&ProgID=1052

הצביעו והשפיעו, בעיקר בנושא מכמונות המהירות.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

שימו לב לטמטום שבסקר...

הוכיחה בחו"ל שמצלמות ברחבי הערים ורמזורים אבל השאלה היא האם אתה בעד פריסת מצלמות ברחבי ישראל ורמזורים

יחי ההבדל הקטן:evil:

ולמה לא אומרים אני נגד כי זה לא הפתרון?!?!?!

אחרי זה יגידו,העם בעד...

הוספה

שימו לב למשהו חשוב נוסף לצורת הניסוח שנכנס לתת מודע של האנשים...מה שהם לא רוצים שתענה הם מדגישים שזה המצב כיום(בנושא השתיה)

ובנושא המצלמות...אם אתה נגד מצלמות זה בגלל צנעת הפרט ואם אתה בעד אז אתה בעד הפחתת תאונות דרכים עוד פיגור...

משהו אמר תקשורת שמאלנית?:lol: (חייבים לצחוק לא?)

צביקה

פורסם

איזה שטויות:evil: , עניין המצלמות באנגליה זה כישלון ובגלל זה הם משנים שם עכשיו את המדיניות.

חוץ מזה אחרי כל הדיונים וכו', כולנו יודעים שמצלמות זה לא הפיתרון לבעיית התאונות אלא רק מטחנת כספים.

פורסם

הסכמתי איתו רק בדבר אחד וזה עניין האלכוהול. כאן הוא באמת צודק, ונהג עם אלכוהול בדמו לא צריך לנהוג בכלל.

"אחי אתה דומה לגמבה" :lol:

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
איזה שטויות:evil: , עניין המצלמות באנגליה זה כישלון ובגלל זה הם משנים שם עכשיו את המדיניות.

חוץ מזה אחרי כל הדיונים וכו', כולנו יודעים שמצלמות זה לא הפיתרון לבעיית התאונות אלא רק מטחנת כספים.

אתה בטוח שזה כישלון?

פקח המשטרה האנגלי נשמע מאוד נחרץ בדעתו שהן הורידו את התאונות..

Back to the original - NC again.

פורסם
אתה בטוח שזה כישלון?

פקח המשטרה האנגלי נשמע מאוד נחרץ בדעתו שהן הורידו את התאונות..

מה, בדיוק כמו שמפכ"ל המשטרה או שר התחבורה בארצנו המגוחכת נחרצים בדעתם שהם ורק הם הצליחו להוריד את התאונות? עשה לי טובה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוא מדבר על עניין הדמוקרטיה בארץ שלא נותנת לבדוק אלכוהול לנהגים??? ומה לגבי זה שכל קצין יכול לעשות "משפט שדה" ולשלול את הרשיון עד 90 יום???

אני בהחלט בעד בדיקת האלכוהול אבל שלא יבלבל את המוח עם דמוקרטיה...

לגבי המצלמות, קודם כל שישתמשו בכסף שזורם מהדוחות לעשות כבישים ואח"כ אם ישאר משהו (בטח...) יעמידו עליהם מצלמות (זה בעצם אותו הדבר אם יתקינו קופסא שחורה ברכב, אז בשביל מה הם הולכים סחור סחור...).

פתאם אין אף תאונה איכן שיש מצלמות, נו באמת...

Finger's gonna kill me.

פורסם
מה, בדיוק כמו שמפכ"ל המשטרה או שר התחבורה בארצנו המגוחכת נחרצים בדעתם שהם ורק הם הצליחו להוריד את התאונות? עשה לי טובה...

רוני

אצלנו בארץ דיי ברור לי שזה בעיקר לעשות יותר כסף ופחות להוריד את התאונות,

אבל מישום מה הבריטים היו נראים לי טיפה יותר אמינים לרגע מאשר השטויות שהשוטרים ושר התחבורה מוציאים מהפה שלהם.

Back to the original - NC again.

פורסם

למישהו פרצו לבית מספר פעמים.

הוא קנה בעל חיים לצורך שמירה.

דג זהב.

הוא הולך ומשוויץ שמאז שהוא קנה את דג הזהב לא פרצו לו (והסטטיסטיקה נכונה. ירידה של 100% בפריצות אליו הביתה מאז שקנה את דג הזהב).

אם אני אספר את זה באנגלית, זה אפילו יישמע אמין יותר.

בקיצור - רוצים להפחית את מספר התאונות - תאכפו את החוקים שנועדו לכך, לא את מה שקל ומכניס כסף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רק אני רוצה לומר (ופעם ראשונה שאני אומר כזה דבר) ברוך השם שאני לא גר בבריטניה!

איך שאתה יוצא לרחוב ישר מלא מצלמות מצלמות אותך ברחוב! ממש יכול לשגע פילים!

חיישני מהירות ומה לא!

מה נסגר עם הסקר? לא צפיתי עד הסוף....

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש לי שאלה שהועלתה לוויכוח ביני לבין אבא שלי...

הראו אנשים חוצים פס לבן כאשר משאית נוסעת על חצי כביש, כלומר יורדת לשוליים...

האם מותר לעקוף וטיפה לחרוג מהקו הלבן?

פורסם
יש לי שאלה שהועלתה לוויכוח ביני לבין אבא שלי...

הראו אנשים חוצים פס לבן כאשר משאית נוסעת על חצי כביש, כלומר יורדת לשוליים...

האם מותר לעקוף וטיפה לחרוג מהקו הלבן?

אסור!! אם המשאית יורדת לשוליים כדי לאפשר לך לעקוף - תעקוף, אבל אל תחרוג מהקו הלבן.

ובנוגע לתוכנית - קראתי ביקורת עליה בידיעות שדי הסכמתי איתה. חוץ מזה שחיים הכט מעצבן, הצילומים האלו של הערסים השיכורים שיוצאים מהמועדון לא בדיוק גורמים לי לרצות להציל אותם במיוחד... :-P (ועל אחת כמה וכמה המטומטמת שהציעה ז*** לחבר שלה אם היא תפסיד בהתערבות שהיא נמצאת במצב שהיא יכולה לנהוג)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...