Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוזLs 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני לפני קניית שברולט קרוז 85 אלף קילומטר יד ראשונה מליסינג מחיר מבוקש הוא 39000,לפי היסטוריית טיפולים הוא אחרי טיפול 90 אלף לקחתי את הרכב למכון בדיקה בסעיף המנוע נרשם שיש נזילות שמן כששאלתי את הבוחן הוא אמר שזה לא נזילה שמעידה על בעיה רצינית, בנוסף רשום שיש שמן במים ובחברה אמרו לי שזה בגלל שהחליפו קולר שמן ולא ניקו טוב, רשום שיש לתקן זווית היגוי מושך קצת שמאלה לפי מה שהבוחן אמר לי שילדה ליקויים בעלי משמעות נמוכה, העברת כוח רשום נזילות שמן מתיבת הילוכים רעש וחופש ממערכת הנעה, אשמח לקבל חוות דעת והסבר לגבי הבדיקה כי אני לא מבין מה הכוונה בכל מה שנרשם, וגם חוות דעת כללית על הרכב והמחיר( בחברה התחייבו לתקן את הליקויים) האם כדאי לקנות עדיין??, תודה

פורסם

רכב בן חמש שעדיין נמצא בחברת ליסינג ועשה רק 85000 ק״מ?

מי היא החברה המוכרת?

שמן במיים, נזילת שמן גיר?

ליקויים בעלי משמעות נמוכה בסעיף שילדה- מה הליקויים?

מה מחיר המחירון של הרכב והאם יש אפשרות להוריד עוד קצת המשא ומתן?

נסה לענות על כל השאלות כדי שנוכל לנסות לעזור לך.

את הרכב הייתי לוקח לנסיעה ארוכה כדי לדעת אם אין בעיית התחממות. קח אותו למוסך שברולט להערכת חומרת ושווי תיקון הליקויים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
שלום לכולם, אני לפני קניית שברולט קרוז 85 אלף קילומטר יד ראשונה מליסינג מחיר מבוקש הוא 39000,לפי היסטוריית טיפולים הוא אחרי טיפול 90 אלף לקחתי את הרכב למכון בדיקה בסעיף המנוע נרשם שיש נזילות שמן כששאלתי את הבוחן הוא אמר שזה לא נזילה שמעידה על בעיה רצינית, בנוסף רשום שיש שמן במים ובחברה אמרו לי שזה בגלל שהחליפו קולר שמן ולא ניקו טוב, רשום שיש לתקן זווית היגוי מושך קצת שמאלה לפי מה שהבוחן אמר לי שילדה ליקויים בעלי משמעות נמוכה, העברת כוח רשום נזילות שמן מתיבת הילוכים רעש וחופש ממערכת הנעה, אשמח לקבל חוות דעת והסבר לגבי הבדיקה כי אני לא מבין מה הכוונה בכל מה שנרשם, וגם חוות דעת כללית על הרכב והמחיר( בחברה התחייבו לתקן את הליקויים) האם כדאי לקנות עדיין??, תודה

נראה שהרכב צריך יישור קו לא זול, אז אם אתה נעול על הרכב (ואני הייתי ממליץ לרדת מהרעיון), קח הצעת מחיר על תיקון נזילות וטיפול במערכת הנעה ב-UMI בלבד, ולך איתה לחברה שמוכרת את הרכב. מחיר הרכב צריך להתעדכן בהתאם.

פורסם

בדוח בדיקה רשום נזילות שמן מתיבת הילוכים רעש וחופש ממערכת הנעה אני לא יודע מה המשמעות של זה, לגבי הליקויים בעלי משמעות נמוכה, רשום ככה: תיקון בגוף מימין משמאל- ובספים, פגיעות ולחיצות פח, תיקוני פח וצבע, פגמים וקילופים בצבע, פגושים פגומים. השמן שנמצא במים ההסבר של החברה שמוכרת זה שהם החליפו קולר שמן ולא ניקו טוב. מחירון הרכב הוא 57 אלף אני קונה מ umi יש על הרכב אחריות לשנה והם הבטיחו לתקן את הליקויים האלו, האם הליקויים האלו חמורים ?והאם אחרי שהם מתקנים לדרוש מהם בדיקה חוזרת על חשבונם? נאמר לי גם בבדיקה שצריך לעשות כיוון פרונט תודה על העזרה..

פורסם

אם אין לך איזו חיבה אישית לקרוז, אני הייתי מציע לברוח, המחיר ה"נמוך" לא שווה את הסבל.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

יש לקרוז מהשנה הזאת קצת בעיות גיר.יש כאלה שדיווחו על בעיות חשמל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אתה יכול קצת לפרט.. למה סבל? זה רכב לא אמין יש לו הרבה בעיות?

נתחיל מזה שהוא לא שיא האמינות.

נמשיך בזה שהוא עגלה ברמה אחרת .....

נציין גם שהוא וממש לא חסכוני בדלק.

ונסיים בזה שמ-4 אנשים שאני מכיר אישית שהיו הבעלים של הקרוז (כמובן כולם בליסינג)

כולם (אבל כולם) אמרו "ברוך שפטרנו" אחרי שהחזירו את הרכב (חלקם פשוט בגלל שלא יכולו להמשיך לנסוע ברכב בגלל תקלות כאילו ואחרות).

אני לא אומר שהוא רכב הכי גרוע, פשוט יש טובים ממנו (ברמת המחיר שלו).

האבולוציה שלי:

פורסם
נתחיל מזה שהוא לא שיא האמינות.

נמשיך בזה שהוא עגלה ברמה אחרת .....

נציין גם שהוא וממש לא חסכוני בדלק.

ונסיים בזה שמ-4 אנשים שאני מכיר אישית שהיו הבעלים של הקרוז (כמובן כולם בליסינג)

כולם (אבל כולם) אמרו "ברוך שפטרנו" אחרי שהחזירו את הרכב (חלקם פשוט בגלל שלא יכולו להמשיך לנסוע ברכב בגלל תקלות כאילו ואחרות).

אני לא אומר שהוא רכב הכי גרוע, פשוט יש טובים ממנו (ברמת המחיר שלו).

אם לא שברולט קרוז מה אתה מציע לי לקנות במחיר הזה? מצאתי סובארו b3

פורסם

תראה,קשה לענות במדוייק, כי אתה שאלת ספציפית על הקרוז אז עניתי, תציין מה בדיוק אתה מחפש ברכב ואיזה תקציב, לפעמים עדיף להוסיף קצת, או לרדת בשנתון.

בלי קשר לזה ה b3 לדעתי עדיפה על הקרוז (בעיקר מבחינת האמינות), אך יש חלופות נוספות.

פרט קצת מה בדיוק אתה מחפש ואני בטוח שתקבל הצעות מתויינות.

האבולוציה שלי:

• תוכן חדש...