Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגלים נתלשים מרכביפם בכל הארץ כבר הרבה שנים. פעם זה היה אנטנות והיום דגלים.

אלה ילדים משועממים (יהודים או ערבים זה לא משנה. זה עדיין ילדים משועממים). אישית לא שם דגלים על האוטו כי הם נראים כמו סמרטוט וזה פשוט עלבון לדגל. הדבר נכון גם לעיריות ומוסדות ששמים דגלים ולא דואגים להחליף אותם כשהם מתבלים. אם אתה לא יכול/רוצה לתחזק את הדגלים אז אל תשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשגונבים לך רדיודיסק מהרכב, אתה לא מתקין אחד חדש?

כשתולשים לך סמל\אנטנה\פס קישוט, אתה לא מתקין אחד חדש?

אני משער שאתה כן מתקין חדש ומשתדל להגן עליו במידת האפשר ו\או מקווה לטוב.

אותו דבר לגבי דגל, תלשו לך אחד?

אל תתייאש ואל תכנע לוונדליסטים ובטח ובטח אל תכנע אם באמת מדובר ברקע לאומני, להיפך, תקנה דגלים חדשים ותתקין אותם כשאתה מגיע לרכב וכשאתה עוזב את הרכב תוריד אותם, זה לוקח בדיוק 5 שניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אישית לא שם דגלים על האוטו כי הם נראים כמו סמרטוט וזה פשוט עלבון לדגל.

+1 :mm_yeah:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מצטער על הפסימיות ובריחה מנושא השרשור המקורי: אתמול העזתי לצפור למישהו באחד מכבישי ישראל, אחרי שחתך אותי. בתגובה הוא "שחק" איזה מאה מתיים מטר, כאילו הוא מתכוון לנסוע אחרי ואולי גם להתנגש בי (הוא התקרב ממש לגבול בין הנתיבים, אולי כי סתם היה עסוק בלשלוח מבטים מאיימים לכיוון שלי). נחשו מה היה לו על האוטו? כן, דגל ישראל עצום. חבל מאוד שתולשים דגלים או נוסעים עם רעש דרבוקות ביום השואה. עוד יותר חבל שכל ערסי ישראל לא עוצרים לרגע, אפילו ביום העצמאות, לשאול את עצמם אם לדגל בכלל יש משמעות מבחינתם. חבל שהם לא עושים איזה חשבון נפש לכמה אנשים נורמטיביים הם גורמים לרצות לעזוב את המדינה כל שנה מחדש. חבל שהם לא מבינים שדגל זה רק סממן. לא המהות. ואת המהות הם הורסים כל יום מחדש עם היחס שלהם לסביבה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מסכים עם נהג הלילה - דגל על הרכב בעיקר מתלכלך ותמיד אחרי יום העצמאות יש כמויות של דגלים ששוכבים ברחובות כי לבעליהם איו את הכבוד המינימלי לשים אותם באיזה מקום אחסון.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ב11 בבוקר שמתי שני דגלים על הרכב.

עכשיו הסתכלתי מהחלון והם כבר לא שם :?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין יותר ציוני מלגנוב דגל כשלך אין,

וגם שיטות של המאפיה, מעשה בזגג שלא הייתה לו הרבה פרנסה והיה לו קשה לשלם "דמי חסות" למאפיה,

היו שולחים קבוצת נערים בלילה לשבור ויטרינות אקראיות של עסקים באזור ובכך יצרו פרנסה לזגג :lol:.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וגם שיטות של המאפיה, מעשה בזגג שלא הייתה לו הרבה פרנסה והיה לו קשה לשלם "דמי חסות" למאפיה,

היו שולחים קבוצת נערים בלילה לשבור ויטרינות אקראיות של עסקים באזור ובכך יצרו פרנסה לזגג :lol:.

זה מזכיר את זה שמשמידים טונות של יבולים חקלאיים כדי לשמור על מחיר גבוה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם כבר דגלים,

ביום הזכרון לשואה ראיתי רכב במוו שחור ופלילי עם דרבוקות בפול ווליום ודגל גרמניה מתנוסס בגאווה על הרכב.

אני לא יודע אם זה בא לסמל את מוצא הרכב ובכך להיות סתם צירוף מיקרים,

או מקרה של הפגנתיות בציבור בתמיכה במדינה שהשמידה מליוני יהודים דווקא ביום השואה.

יש לציין שהנהג והנוסע לידו היו בני מיעוטים והמוזיקה שבקעה מהרכב יכולה גם להעיד על זאת.

צריך לירות בהם

פורסם

לדעתי אין מצב שמישהו תולש בכוונה.

אם רק ה"בד" חסר,ייתכן ועף ברוח.קרה לי כבר 4 פעמים ביומיים האחרונים.

ככה זה שביום העצמאות כולם עם דגלים מסין

• תוכן חדש...