Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים איתך,אך איני מסכים עם דבריו של דור שגילדה לא מתאימה לניגוב הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין פה שחור או לבן.

איזה רכב יש לך? איזו שנה הוא? מה רמת התחזוקה של הצבע עד עכשיו? אתה מתכנן טיפול דיטיילינג בקרוב שכולל פוליש והסרה של הסווירלים?

אם מדובר ברכב מתחילת שנות ה2000 שכל החיים ראה שטיפה במכונות או ע"י מטאטא וכבר מלא בפגמים ואתה לא מתכנן לטפל במצב בזמן הקרוב, אז אין טעם להשקיע במגבות מיקרופייבר יקרות כדי להימנע מסווירלים.

לעומת זאת אם מדובר ברכב חדש או אחד שעבר פוליש לאחרונה, הייתי ממליצה לך להמתין עם השטיפה למגבת המתאימה.

בכל אופן, מטליות מיקרופייבר של סנו\ניקול לא ממש עושות עבודה טובה בספיגת מים, עם ג'ילדה אין לי ניסיון.

יש לי i20 החדשה 2013 הייתה אולי פעם אחת בשטיפה במכונה וכל שאר השטיפות במקום ששוטפים ידני אבל אני רוצה לשטוף לבד את האוטו

זה יעשה את העבודה?

הצבע במצב מצוין ואני אעשה פוליש בקרוב

דרך הגב יש מקום מומלץ לעשות פוליש

או שעדיף לעשות לבד?

ואם עושים לבד איזה חומרים כדי לקנות?

פורסם (נערך)
יש לי i20 החדשה 2013 הייתה אולי פעם אחת בשטיפה במכונה וכל שאר השטיפות במקום ששוטפים ידני אבל אני רוצה לשטוף לבד את האוטו

זה יעשה את העבודה?

הצבע במצב מצוין ואני אעשה פוליש בקרוב

דרך אגב יש מקום מומלץ לעשות פוליש

או שעדיף לעשות לבד?

ואם עושים לבד איזה חומרים כדי לקנות?

• בוא אני אגלה לך סוד, תחזיק חזק ...כי זה הולך לטלטל את עולמך!:evilbat: 99% מהמקומות שמנקים "ידנית" מייצרים swirls באותה כמות כמו אלו שמנקים עם מטאטא או במכונות, זו לא השערה, אין לי ספק בכך. עכשיו אם תגיד שניקית אצל יעקב אלטר או בPDR+ אז אני לוקח את דברי בחזרה. *בחרתי את העסקים סתם לצורך הדוגמה, יש עוד הרבה מקצוענים.
  • אם הצבע במצב מצויין (מאמין שאתה טועה) אז הוא לא צריך פוליש.
  • עדיף לעשות אצל בעל מקצוע (אמיתי) (2 שמות כבר קבלת למעלה)
  • פולישר מקצועי, פדים איכותיים (לפחות 2 מכל סוג), פוליש גס ופוליש פיניש, מגבות Buffing טובות, פלסטלינה.

"אבל אני רוצה לשטוף לבד את האוטו"

אבל לפני שאתה רץ לעשות פוליש רצוי שתשיג ציוד מתאים לשטיפת הרכב, דליים, כפפות טובות, מגבות לייבוש, סבון וכדומה.

ממליץ לך בחום להניח בצד את עניין הפוליש.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אוקי אז פוליש אני אעשה אצל המקצועניים

יש לי מכונת שטיפה בלחץ בבית ואני מנקה איתה

עד היום השתמשתי בגילדה לייבוש וזה לא מייבש כל כך טוב ומצריך הרבה עבודה

Chemical Guys l Cloud 9 Extra Large Microfiber Drying Towel יעשה את העבודה נכון?

פורסם
יש לי את ה- WALLY MAMMOTH :

IMG_0260_zpsf8f45fad.jpg

IMG_0262_zpse924e03e.jpg

היא מגבת יקרה אבל סוכר של מגבת.

כ-10 דקות וכול הרכב יבש , ללא מאמץ .

אבל היא יקרה מאוד .

מעניין איך היא בהשוואה לuber

m7kj.jpg
פורסם
יש לי שכנה שבכל יום שישי שולפת צינור השקיה ושוטפת את הרכב עם מים בלבד, אחרי זה לוקחת מטלית פשוטה ועוברת על כל הרכב ונותת לשמש לייבש.

היא בטוחה שמה שהיא עושה זה הטוב ביותר שהיא יכולה לעשות לרכב שלה וזהו.

זה בסדר לנקות עם מטלית של סנו, זה בסדר לנקות עם ג'ילדה כי לא יקרה שום אסון, מקסימום יהיו עוד כמה סווירלס פה ושם וסימני מים מזה שלא תוכל לייבש את כל הרכב לחלוטין וזהו.

רוב האנשים אפילו לא ישימו לב לסימנים האלה...זה מה שמייחד את סקציית הדיטיילינג בפורום הזה, ההשקעה היתרה בפרטים הקטנים.

לקנות מגבת ייבוש ייעודית זה מה שמייחד ומבדיל אותי מהשכנה שמייבשת בצורה שלה וזה בסדר.

קשה מאוד להתווכח עם העובדה שמגבת ייבוש ייעודית ואיכותית מייבשת בצורה טובה יותר ופחות שורטת מאופציות אחרות הקיימות בשוק, אבל זה לא מכריח אף אחד להשתמש בה.

מה שאתה מתאר כ"לשים לב לפרטים הקטנים", שאגב לא קטנים כ"כ הוא בדיוק ההבדל בין סתם שטיפה לדיטליינג.

פורסם

אני נזכר בשכן ששנים היה שוטף את הרכב עם צינור, ובמקום לייבש היה מתניע את הרכב ונוסע 5 דקות. לי יש גם מגבת uber וגם גילדה. הuber תספוג את כל המים מהרכב ותכנס למכונת כביסה בסיום. הגילדה יכולה לייבש את הרכב שלי, את האופנוע ועוד רכבים אם יש - בלי לכבס. בחורף כמעט ולא מתייבשת ה uber בתלייה על החבל, הגילדה יותר שימושית לדעתי.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

כן, אני מכבס אחרי כל שימוש, בשאיפה אני שוטף פעם בשבועיים את הרכב

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אם הuber נשארת נקייה אחרי ייבוש של הרכב אין שום בעיה פשוט לייבש אותה בלי כביסה.

בחורף בדר"כ לוקח יומיים-שלושה עד שהיא מתייבשת (אחרי כביסה) בתוך הבית, לא רואה בזה בעיה כי אני לא שוטפת את הרכב יותר מפעם אחת בשבוע.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...