Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אם זה נשמע טיפשי אבל לאחרונה אני התחלתי לנקות לבד את האוטו ואני לא יודע אם מה יותר טוב לייבש את האוטו עם מטלית מיקרופייבר או גיילדה?

ואיך אני מנקה את המטלית/גיילדה אחרי שימוש?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תריץ חיפוש בפורום יש טונות של מידע בנושא,באופן כללי הכל שאלה תקציבית וכמה אתה מוכן להשקיע,ג'ילדה לא מתאימה לייבוש הרכב,אתה צריך מטלית שסופגת כמה שיותר מים,UBER זה ה-המגבת לייבוש הרכב והיא נמכרת ב73 שקלים תוכל להזמין ברכישה קבוצתית בפורום יש התארגנויות על רכישות כאלה

m7kj.jpg
פורסם
תריץ חיפוש בפורום יש טונות של מידע בנושא,באופן כללי הכל שאלה תקציבית וכמה אתה מוכן להשקיע,ג'ילדה לא מתאימה לייבוש הרכב,אתה צריך מטלית שסופגת כמה שיותר מים,UBER זה ה-המגבת לייבוש הרכב והיא נמכרת ב73 שקלים תוכל להזמין ברכישה קבוצתית בפורום יש התארגנויות על רכישות כאלה

במשך שנים כולם מייבשים עם גילדה,וכך גם אני הייתי עד לפני שנתיים,אז למה אי אפשר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא נכון מה שאתה אומר,מי ששטף עם סבון ומטאטא זה אנשים ללא ידעה שזה יכול לשרוט,וגם היום ניתן לראות את זה,זה לא קשור לאז והיום.

לאן יש להתקדם? סך הכול לנגב מים מהרכב,אין פה טכנולוגה..

אז במגבת UBER אתה לא צריך לסחוט,אבל הגילדה תעשה בדיוק את אותה העבודה עם 2-3 סחיטות.

ההבדל הוא לא באיכות אלא בנוחות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מטלית מיקרופייבר של ניקול תעשה את העבודה?

אז עד שיתארגנו פה על קנייה קבוצתית אפשר להשתמש במטלית של ניקול?

פורסם
אז עד שיתארגנו פה על קנייה קבוצתית אפשר להשתמש במטלית של ניקול?

ממה שהבנתי כשנכנסתי לעולם הזה שגם מים מהרכב צריך לדעת לנגב על מנת להפחית סווילרים,טפיחה על המגבת כשהיא מונחת על הרכב ולא ניגוב ומשיכה גם מונעות סווילרים,המצב של הרכבים בארץ ניראה כך ביגלל שאנשים לא מודעים לאיך שוטפים רכב,גם אני הייתי כזה ואני מקווה יותר לא להיכנס למכוני שטיפה עם הרכב שלי לעולם

m7kj.jpg
פורסם

אני לא מבין למה כולם פה שוללים את הג'ילדה ?

הג'ילדה הרבה יותר נוחה ממגבת, הרבה יותר זולה - ולטעמי גם מייבשת יותר טוב (אם לא מתעצלים לסחוט כשצריך).

לא מצאתי שום חסרון בג'ילדה.

(מי שיגיד שהיא משאירה מים או עושה סווירלס - חרטא ! הוא כנראה ראה רק ג'ילדות של מכוני שטיפת רכב.

פורסם

אין פה שחור או לבן.

איזה רכב יש לך? איזו שנה הוא? מה רמת התחזוקה של הצבע עד עכשיו? אתה מתכנן טיפול דיטיילינג בקרוב שכולל פוליש והסרה של הסווירלים?

אם מדובר ברכב מתחילת שנות ה2000 שכל החיים ראה שטיפה במכונות או ע"י מטאטא וכבר מלא בפגמים ואתה לא מתכנן לטפל במצב בזמן הקרוב, אז אין טעם להשקיע במגבות מיקרופייבר יקרות כדי להימנע מסווירלים.

לעומת זאת אם מדובר ברכב חדש או אחד שעבר פוליש לאחרונה, הייתי ממליצה לך להמתין עם השטיפה למגבת המתאימה.

בכל אופן, מטליות מיקרופייבר של סנו\ניקול לא ממש עושות עבודה טובה בספיגת מים, עם ג'ילדה אין לי ניסיון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

הג'ילדה הרבה יותר נוחה ממגבת(לא לדעתי), הרבה יותר זולה ממגבת והרבה יותר שורטת ממגבת ייעודית.

שנים רבות בבית הספר כתבו בלוח וגיר, היום יש טושים...זה לא אומר שכולם חייבים לכתוב עם טושים אבל תסכים איתי שיש הבדל בין שניהם.

תשליך את הנ"ל על יחס מגבת-ג'ילדה והנה התשובה שלך.

עריכה אחרונה על ידי sharki25

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

השתמשתי תקופהעם מטלית של סנו,לרכב אתה צריך 2,כי אחרי שהם במים הם מאבדים את יכולת הספיגה.

פורסם

מניגוב הרכב.

פורסם

יש לי שכנה שבכל יום שישי שולפת צינור השקיה ושוטפת את הרכב עם מים בלבד, אחרי זה לוקחת מטלית פשוטה ועוברת על כל הרכב ונותת לשמש לייבש.

היא בטוחה שמה שהיא עושה זה הטוב ביותר שהיא יכולה לעשות לרכב שלה וזהו.

זה בסדר לנקות עם מטלית של סנו, זה בסדר לנקות עם ג'ילדה כי לא יקרה שום אסון, מקסימום יהיו עוד כמה סווירלס פה ושם וסימני מים מזה שלא תוכל לייבש את כל הרכב לחלוטין וזהו.

רוב האנשים אפילו לא ישימו לב לסימנים האלה...זה מה שמייחד את סקציית הדיטיילינג בפורום הזה, ההשקעה היתרה בפרטים הקטנים.

לקנות מגבת ייבוש ייעודית זה מה שמייחד ומבדיל אותי מהשכנה שמייבשת בצורה שלה וזה בסדר.

קשה מאוד להתווכח עם העובדה שמגבת ייבוש ייעודית ואיכותית מייבשת בצורה טובה יותר ופחות שורטת מאופציות אחרות הקיימות בשוק, אבל זה לא מכריח אף אחד להשתמש בה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...