Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע ואם יש סיבה מדוע אני ממתין שחברת "באדג'ט" ממנה רכשתי רכב לפני חצי שנה, לא עומדת בהסכם המכירה ולא מעבירה נעלות על שמי כחוק? תוך שבוע אני חייב להעביר את הרכב "טסט" אבל גם לאחר פניות חוזרות וצשנות לא מבצעת החברה את ההעברה כנדרש.

האם זוהי רשלנות בלבד, זלזול בלקוח שלא צריך אותו יותר או שיש סיבות אחרות? וגם, איך ניתן להמשיך ולהחזיק ברכב בלי שתועבר הבעלות ומה ניתן לעשות?

פורסם

העברת הבעלות אמורה להיות אינטרס מובהק של המוכר.

מה הסיבה שלא הועברה בעלות מיד עם התשלום ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

×
×
  • תוכן חדש...