Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 10K

gonu100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני צריך את העזרה שלכם יש לי היום דייהטסו אפלאוז מודל 1992 מיד ראשונה ואני מחפש רכב משפחתי חדש יותר (שנת 2002 ויותר).

התקציב שלי הוא 10K אני מאוד אשמח אם אתם תוכלו לעזור לי במציאת רכב.

פורסם

רכב ב10K זה הימור, לרוב דרוש יישור קו עצבני ולא מעט תחזוקה במהלך תקופת הבעלות.

לך כבר יש רכב שפחות או יותר נחשב "כזה", אבל אתה מכיר את מצבו, וזה יתרון משמעותי.

לדעתי האישית אין מנוס מהגדלת התקציב בעזרת הלוואה קטנה, נגיד ל25K.

במחיר של 25K תוכל למצוא לך אקסנט 2008+ שלא יאכיל אותך מרור ולא ידרוש ביקורים תכופים במוסך. (אם בכלל)

אם תחשוב 3~5 שנים קדימה - עם אקסנט כזאת אתה תצא אפילו יותר בזול מאשר רכישה של רכב ב10K ותחזוקתו.

זו דעתי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ואם הוא יתעקש לרכוש רכב במחיר זול,

יש אקסנטים ישנים יותר בתקציבים נמוכים יותר. אמנם סביר להניח שהרכב ישן ויהיו בלת"מים וידרש יישור קו,

אך בכללי יונדאי אקסנט נחשבת מכונית מאוד אמינה ולא יקרה לתחזוקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...